Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 10, 17:45)
4u.gif

Nu, turiu su kuo palyginti. Pirmą gimdžiau su epidūru, antrą be. Lyginant pirmo stūmimo skausmą ir antro... žinoma, kad antro skauda labiau, ir jauti viską lengviau, ir tas palengvėjimo jausmas kai gimsta lėliukas visai kitoks... BET. Atsigavau kelis kart greičiau, nei kad su epidūru gimdydama! Jėgų daug daugiau turėjau, ir šiaip jaučiausi geriau. Taip kad abu gimdymo būdai turi savų niuansų. Tačiau labai džiaugiuos, kad antrą kniurksių pagimdžiau pati  rolleyes.gif

Na ka as zinau, as irgi turiu ka palyginti. Gimdydama su epiduru nejauciau nei kaip siuvo, nes kirpo, nei kateterio puslej, nei visu kitokiu proceduru, o cia biski pasijauciau kaip ismesineta, nes jauciau visus 3k.kai slapima nuleido, procedura su sketikliu putikliu kai tikrino kakleli, nes galvojo, kad plyso ir pan.bet jausmai gimus vaikui tai vienareiksmiskai skirtingi
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2017 01 10, 19:05)
bet jausmai gimus vaikui tai vienareiksmiskai skirtingi

Kuom..?
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 10, 19:59)
Ne, tai jo jo ..  biggrin.gif oi dramatizuot as megstu ir ne kartais.. mano antras vardas Drama  lotuliukas.gif bet nu zinant, kad zmogus nori epiduro as tikrai nesiulyciau tiek laukt namie.. nes kaklelio ji man telefonu gi neapziures.. o galvot, kad jei pirmas, tai para gimdysiu irgi kvaila, nes pilna pvz, kad taip kartais toli grazu ir nebuna..  smile.gif

Jei tave nuramins tai as pirma gimdziau 10 val biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 10, 17:59)
Ne, tai jo jo ..  biggrin.gif oi dramatizuot as megstu ir ne kartais.. mano antras vardas Drama  lotuliukas.gif bet nu zinant, kad zmogus nori epiduro as tikrai nesiulyciau tiek laukt namie.. nes kaklelio ji man telefonu gi neapziures.. o galvot, kad jei pirmas, tai para gimdysiu irgi kvaila, nes pilna pvz, kad taip kartais toli grazu ir nebuna..  smile.gif

Aš įsivaizduoju nuvaro Amber gimdyti, sako noriu epidiuro, sako per vėlu, bet pagal tavo žinias gali pagalvoti kad medikė esi, išsireikalautum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 10, 20:07)

Pirma karta pagalvojau fuuu pagaliau viskas baiges, o dabar duokit man ta vaika greiciau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 10, 02:29)
Išperėjau   wub.gif  2017-01-09 23:31
Vilmantė, 54 cm, 3,915 kg  wub.gif
Visa istorija rytoj, vyras gal kompą atveš, bus patogiau rašyti.
Viskas truko 4,5 val, be epidūrų, nes jau buvo per vėlu  smile.gif
Kosmosas, panos, negaliu atsitokėt iki šiol  smile.gif

QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 10, 03:57)
3.04 val 3310 g, 50 cm mums gime Fausta! Visi laimingi ir sveiki!

QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 10, 07:03)
2017.01.10 01.25 gimė Jonukas, 4.150kg 56cm, mama žiauriai pavargusi, bet šitas auksas viską atperka smile.gif

Vajeeezau!! Merginos!!! Sveikinimai visom!! bigsmile.gif wub.gif
Aš tai kariauju ne su miegu, o su šuniu biggrin.gif
Tik sukniurksi mažylė, tas iškart urgzt, tai buvo papurtytas taip, kad dabar net i tą pusę nežiuri rolleyes.gif (priminsiu, kad šuo pas mus hiper aktyvus, medžioklinis ir dar dominuojantis.. Ir nemėgstantis mažų vaikų).
Kiek ankščiau dukros vyresnės vengdavo, tai dabar geriausia draugė lotuliukas.gif Eina guostis jei pikčiau kažką pasakau lotuliukas.gif
Miegojau thumbup.gif

Vakare eisiu ieškot kas dar pagimdė ankščiau, o tai nebespėju rašyt į sąrašą lotuliukas.gif thumbup.gif
Bus čia tuoj tyliau, nes rimtai grafiką pakoreguoja šitie kniurkaliukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 10 sausio 2017 - 18:19
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 10, 19:12)
Aš įsivaizduoju nuvaro Amber gimdyti, sako noriu epidiuro, sako per vėlu, bet pagal tavo žinias gali pagalvoti kad medikė esi, išsireikalautum lotuliukas.gif

Jo.. medike arba Busido kovotoja.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif situs dalykus mes jau esam aptare su tuo zm, kuris bus salia.. tai manau viskas bus ok.. aisku, buna visko.. nenumirsiu ir be epiduro jei nebus kitos iseities.. bet noreciau gimdyt su juo jei spesiu
Papildyta:
QUOTE(Skaidre @ 2017 01 10, 19:13)
Pirma karta pagalvojau fuuu pagaliau viskas baiges, o dabar duokit man ta vaika greiciau biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif cia kai be epiduro varei ane.. tai man atrodo ir su tuo epiduru uztenka tu skausmu.. nors aisku ner ka lygint turbut
Atsakyti
Dėl epidūro, tai mane jis džiugino... nes kateterio įvedimo nejaučiau (buvo momentas, kai daktarui su akušere kilo klausimas, nu kaip čia vaikas nepriartėja pakankamai, kas čia trukdo - tai paaiškėjo, kad pūslė pilna, o aš nejaučiu), t.p. labai džiaugiausi, kad nepaisant siuvimo, galėjau džiaugtis kleckiuku ant krūtinės neaikčiodama. Nors nesupratau... man dar gerokai iki stūmimo nebepratęsė to gėrio, nes sąrėmius nugesino. Tai jau paskutinius cm atkentėjau 'po polnoj programė', o paskui siuvant ėmiau reikalauti nuskausminimo - sako gi epidūro užteks... na ir neskaudėjo nuo adatos... mistika!
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2017 01 10, 19:11)
Jei tave nuramins tai as pirma gimdziau 10 val biggrin.gif

Nu.. as zinau kam 4val uztruko su pirmu.. tai... apsistosiu ties 4val biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2017 01 10, 18:18)

O kas tau nutiko?
Papildyta:

Gripas. B penktadieni susirgo, bet taip lengvai, tempa vos vos, pakosijo. Tai neemiau i galva, galvoju persalo darbe. O man sianakt kosmaras prasidejo.
Taigi po to galvoju, juk B skiepytas nuo gripo, juos ten visus kariskius suskiepija. Todel jis taip lengvai ir pernese. O as pasigavau bacila nuo jo.
Dabar stebiu dukra, kaip gaila vaiko, jeigu taip kaip man butu.
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2017 01 10, 19:18)
Niu laikykis.pas mus irgi lazaretas po savaites pertraukos
Papildyta:

Niu ir kur jums telpa tokie dideli vaikai biggrin.gif sveikinimai wub.gif
Papildyta:

O kas tau nutiko?
Papildyta:

Nu nafik tie tinimai, jau vien del ju norejau gimdyt, nes jau ant koju kauliuku nebesimate, batu nebeuzsitraukiau, rankas verze, veidas kaip lolo ferrari biggrin.gif nieks vis delto nepadejo ir neatleido, isskyrus dvi dienas pries gimdyma, kai veida atleido

Žinok Man net skauda kojas , rankas ypatingai pėdos pizdetcccc Žinok jai ilgiau pamiegoti stoviu , apie batus vos vyras už deda sakiau vyro desiuos batus .
Noriu ir aš gymdyti jau tie tinimai...Žinai...
Pas mane visur patinę ir rankos , ir šlaunys , pilvas irgi visur kur galima visas kūnas doh.gif
Ramina tik tai kad Tyrimai geri ir juda lelius wub.gif
Atsakyti
Čia nekreipkit dėmesio, biški viešą juodraštį daraus lotuliukas.gif

P.S Žiūrių sausinukai rimtai arba CP arba pirst ir yra wub.gif
Dar nebuvo nei vienos kuri parom kankintųsi bigsmile.gif
Taip ir toliau!

QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 07, 11:00)

FB geros zinios is Skaidres: Hi! Kadangi sm uzrakinta, tai prasinesiu cia. 2017 01 06 gime sunus! Svoris 3050 g., ugis 53 cm.

QUOTE(kristelina @ 2017 01 08, 02:49)
7d. 23:00 gime Luka  wub.gif  wub.gif  wub.gif  3300g ir 53cm  smile.gif

Atsakyti