Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 11, 14:16)
Sveriu, tik  ne po ir prieš maitinimus, o kartą paroj. Nu nes pagalvojau, bliam netikslinga, juk vaikas kakoja, sisioja... ir kaip žaliaskarė minėjo, priaugti 500g valgant MP per mėnesį yra normalu, tai kadangi matau, kad mazgis sysioja, pakakija porą kart, labai nepergyvenu. Nu bet žinai, užėjo seselė... ir sustresavau. Per 10 metų viskas pasimiršo...

tikrai del priaugtu svoriu nepergyvenkit jei yra tie 500 vadinasi tiek turi buti, manasis ant MP priauginejo 3-4 menesius po 2 kg. bet mes su vyru dideli, (jau minejau vyras 2m, 130 kg. mano uosviene 190 cm ugio tai ir vaikas gali buti didelis)
o va kaimyne 156 ugio ir jos lelius po 500 g priauginejo, pergyveno baisiausiai jinai, nu ir ka prasidejo 6 menesiu maitinimas normaliu maistu manasis nevalge nei sauksto kito maisto apart MP o tas kaimynes mazgiukas besotis ir vis vien priauginejo labai mazai. dabar manasis irgi toks ne is maziuku ir ne is kuduciu o va kaimynes tas besotis mazas kudas bet valgo kaip uz 3 taip kad tie svoriai jau nuo leliukystes ateina su genais.
Atsakyti

4u.gif

Esu esu
Snd visai super savijauta, tempos nebera, tai ryte atsikeliau jau su trupuciu energijos.
Bet nuo tu arbatu, citrinu, medaus ir t.t. vel rugstys uzbujojo, bet cia š... palyginus su ta baisia savijauta.
Dukriuks is mokyklos grizo, pavalge, sako man rankas skauda kai ka nors paimti noriu ir rodo raumenis ranku.
O jomajo, jau ir jai raumenis suka. Nu bet kitaip ir nesitikejau, kad bus. Dabar belieka tempos sulaukt.

Gyvaciute

gero pakrapstymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 11, 14:46)
Na ne tik ryte man bet ir diena, eini ir jauti pliumt ir šlapia toks didelis palieka.

Hm.. tai man cia jauciu ne tas tada.. unsure.gif nuuuuuuu pakrapste tavi?
Atsakyti
Dynka gal kokio influcido duok profilaktiškai hmm.gif
Amber pas ginę man tik 4 val. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 11, 12:41)
Tiktų 2-5 kg tikrai. Nes tas kitas dydis gali būti per didelis.
Man kaip kamštis eina  bigsmile.gif

bigsmile.gif

Kažkas klausė dė pampių, tai musiškė sverė 3970 gimdama, tai 2-5kg dar sakyčiau kaip tik ir dar tikrai tiks ilgiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 11, 15:10)
Amber pas ginę man tik 4 val. mirksiukas.gif

Aa.. As einu toniukus vel matuot vakare pas savo..
Atsakyti
Ahoi is ligonines!
Perskaityt kazka be shansu, miego truksta biggrin.gif
Nzn kada prisesiu gimdyma aprasyt, veliau siek tiek.
Tai vakar nieks negime?

Mazges kraujas ant ribos, tai laukiam verdikto del antibu. Cia del to streptobieso, nes aisku man spejo suleisti tik 1 doze..

Klausykit as tai tinstu, rankos baisiau nei per nestuma, nesuprantu nu, galvojau atslugs viskas po gimdymo. Lyg pamenu dar kazkam taip buvo? Daktarai sako kad cia normalu. Nuu nzn man taip neatrodo.
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 11, 14:34)
Ahoi is ligonines!
Perskaityt kazka be shansu, miego truksta biggrin.gif
Nzn kada prisesiu gimdyma aprasyt, veliau siek tiek.
Tai vakar nieks negime?

Mazges kraujas ant ribos, tai laukiam verdikto del antibu. Cia del to streptobieso, nes aisku man spejo suleisti tik 1 doze..

Klausykit as tai tinstu, rankos baisiau nei per nestuma, nesuprantu nu, galvojau atslugs viskas po gimdymo. Lyg pamenu dar kazkam taip buvo? Daktarai sako kad cia normalu. Nuu nzn man taip neatrodo.

O tu pati kaip? Vakar Rasuolė pralaužė cementą biggrin.gif o tau lašalinės nestato, nes sakė galima pastatyti ir tada greit nuima tinimą ten su kažkuo.kaip sesės reagavo į mažąją?
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 11, 15:34)

Hm.. nzn koks tinimas normalus, bet kad istinsta po gimdymo, tai tikrai zn.. ir jei gyd sako irgi taip, matydami kaip atrodai, tai manau nusiramink.. ir tikrai normalu.. smile.gif
Atsakyti
Dyka, sveik!

Smurcyt, pasveriau, tik su rūbeliais - 3940 smile.gif gimė 3680, nukritęs buvo iki 3300 panašiai. Vakare maudysim, tai nuogaliuka pasversiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 11, 14:38)
O tu pati kaip? Vakar Rasuolė pralaužė cementą biggrin.gif  o tau lašalinės nestato, nes sakė galima pastatyti ir tada greit nuima tinimą ten su kažkuo.kaip sesės reagavo į mažąją?

As siaip gerai!
Ne nesiulo man jokiu lasiniu, nu dar as cia ju paklausiu...
Seses devintam danguj! Vajezau sako kokia didele gyva lele wub.gif
O tai Rasuole mano kaimyne cia kazkur, as irgi VGN bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 11, 14:45)
Dyka, sveik!

Smurcyt, pasveriau, tik su rūbeliais - 3940  smile.gif  gimė 3680, nukritęs buvo iki 3300 panašiai. Vakare maudysim, tai nuogaliuka pasversiu smile.gif

Tai zaidi tu su tom svarstyklem. Dek sakau i sali biggrin.gif
Atsakyti
Važiuoju namo!!!! Bereikalingas čia gulėjimas.  Nes vandenų daug,  kaklelis uždaras.  Tai orientuojasi jie dabar pagal mmm datą,  tai be kitos savaitės nieko neplanuoja daryti man.  
Truputį pasinervinau,  aišku.  Nu bet ką dabar...
Jei veikla neprasidės,  pirmadienį nuvažiuoju,  o antradienį jau CP.  O dar kokia 2017-01-17😊
Atsakyti