Labas rytas,
miegat? Aš valandą prasikankinau ir nusprendžiau geriau arbatos pasidaryt. Skauda jau ir gerklę, kosulys vis užkutena, o dar kur klubų ir klyno skausmas.... Sėdom, kažkaip lengviau, negu bandant miegoti.
Tai šiąnakt jau niekas nebegimdo?
Tos kurioms viską skauda, ar jums būna, kad duria skaudžiai apačią (nežinau ką: kaklelį ar pūslę, ar dar ką ten), kad atsistot vos eina, bet jeigu pasysiojat, situacija pagerėja?
QUOTE(anikute @ 2017 01 12, 05:19)
Labas rytas,
miegat? Aš valandą prasikankinau ir nusprendžiau geriau arbatos pasidaryt. Skauda jau ir gerklę, kosulys vis užkutena, o dar kur klubų ir klyno skausmas.... Sėdom, kažkaip lengviau, negu bandant miegoti.
Tos kurioms viską skauda, ar jums būna, kad duria skaudžiai apačią (nežinau ką: kaklelį ar pūslę, ar dar ką ten), kad atsistot vos eina, bet jeigu pasysiojat, situacija pagerėja?
Labas rytas, nemiegu
Man padėjo nuo gerklės kutenimo ir sauso kosulio svogūnų sultys su medumi. Man ir tas skausmas, verčiantis kažkoks košmaras, šeip ne taip atsistoju, nuvarau į wc ir kažkiek geriau, gal kad žemai leliukas? Jaučiu kaip plečiasi apačioje
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 12, 05:55)
Labas rytas, nemiegu
ką tik mb sesė parašė gal jau turit 
Man padėjo nuo gerklės kutenimo ir sauso kosulio svogūnų sultys su medumi. Man ir tas skausmas, verčiantis kažkoks košmaras, šeip ne taip atsistoju, nuvarau į wc ir kažkiek geriau, gal kad žemai leliukas? Jaučiu kaip plečiasi apačioje
A vyro sesei labiau nesimiega negu tau
Man ginė sakė, kad jau tikrai žemai ir spaudžia labai. Nu, bet aš šventai tikėjau, kad toj vietoj nėra skausmo receptorių
QUOTE(anikute @ 2017 01 12, 06:00)
A vyro sesei labiau nesimiega negu tau 
Man ginė sakė, kad jau tikrai žemai ir spaudžia labai. Nu, bet aš šventai tikėjau, kad toj vietoj nėra skausmo receptorių
Ir jo, tas plėtimosi jausmas. Skleidžiasi anas galas nori nenori 
Matyt dukrą maitina , turi 5,5 m. ir 7mėn. mergytes.
Man atrodo užspaudžia kažkur už tai ir jaučiame, nieko jau nedaug liko.
Koks vėjas lauke, reiks vaiką jaučiu nuvežti į mokyklą nupūs dar
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 12, 06:11)
Matyt dukrą maitina , turi 5,5 m. ir 7mėn. mergytes.
Aš tai guodžiuosi bus skausminga, baisu, bet paėmus į rankas viskas pasimiršta iš karto
Aš jau niekur nejudėsiu šiandien. Ryt kažkaip iki akušerės reikia nuropot ir tuo pačiu mažę gydytojai parodyt. Viskas, niekur nebenoriu vaikščiot, nes kaip undinėlei (tik banginio dydžio), kiekvienas žingsnis - kančia.
QUOTE(anikute @ 2017 01 12, 06:16)
Aš jau niekur nejudėsiu šiandien. Ryt kažkaip iki akušerės reikia nuropot ir tuo pačiu mažę gydytojai parodyt. Viskas, niekur nebenoriu vaikščiot, nes kaip undinėlei (tik banginio dydžio), kiekvienas žingsnis - kančia.
ZiuZiu kaip mažiukė ? Valgote turbūt?
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 12, 06:25)
Jo, žymiai geriau. Nebėra tempos, tik pakoso, pasisnargliuoja. Reik, kad MB kažkaip dar pagytų, nes nu toks nei į gimdyklą, nei į pogimdyvinį netinkamas
Aš pati tikiuosi, kad neįsisirgsiu, kaip visa šeimyna
Laba ryta, pamaitinau, nebesimiega.
Pamirsau parasyt, kad mano pilvas buvo visiskai nenusileides, laliukas visa laika buvo aukstai. Pradejo leistis tik kai nubego vandenys likus pusvalandziui iki gimdymo, su kiekvienu saremiu vis jauciau kad slenka zemyn.
Tai va, nebutinai turi nusileist..
Pamirsau parasyt, kad mano pilvas buvo visiskai nenusileides, laliukas visa laika buvo aukstai. Pradejo leistis tik kai nubego vandenys likus pusvalandziui iki gimdymo, su kiekvienu saremiu vis jauciau kad slenka zemyn.
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 12, 06:35)
Laba ryta, pamaitinau, nebesimiega.
Man su pirmu nenusileido, su antra - kažkiek buvo pasileidęs, nes spaudimą į apačią jaučiau, o dabar ryškiai pajutau kai nusileido ir jau seniai (beveik prieš mėnesį).
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 12, 06:35)
Labas rytas,
Nu mums šita antra naktis jau daugmaž, kėlėsi gal 4 kartus valgyt, kartą pilną pampersą pridaręs buvo
Gyvatuke, tai jau tavo eilė?
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 12, 01:17)
Musu slapta grupe turetu buti ir per paieska jos nerasi. Administruoja Ragaina. Parasyk man AZ savo FB varda pabandysiu prideti arba ragainos per fb paprasysiu
Ar gavai mano a.z.? Kaip ir išsiunčiau, bet tarp išsiustu nera
labas rytas
Labas rytas, Gyvatuke kaip tu, negimdai? Man puse nakties retokai uzeidavo, paskui rimo rimo... ir va viskas. Zodziu, turbut dar negreit:(
Duriantis skausmas buna man irgi, taip tiesiai i gimdos kakleli, tikriausiai cia normalu. Ypac kai staigiai stojies, tai ir atsisedi. Spaudzia gi ten ji, minksteja, atsidarineja...
Et nusivyliau, mano daktaras isvaziuoja 22 d. Labai noriu iki to spet...