QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 12, 07:06)
Labas rytas,
Nu mums šita antra naktis jau daugmaž, kėlėsi gal 4 kartus valgyt, kartą pilną pampersą pridaręs buvo
Nežinau, ne po ilgai jis valgo, 15 min ir jau užsnūdęs tik tampo. Dar kažkiek leidžiu, po to ištraukiu ir pamiega. Na man dar nėr tų pieno upių, dar tik priešpienis... Gal atsiras šiandien, ryt... O jau speneliai nugraužti, ypač vienas. Pradžioj kai paduodi, tai ojoj, bet šiaip gerai suima mažiukas, bent tuo džiaugiuos. Žiūrėsim po svėrimo šiandien ką daktarai pasakys
Kartais taip gimda jaučias, kai maitinu.. Ir jaučias po to, tų išskyrų pliūpteli. Aš apart tų sauskelnių kitų įklotų dar nesidėjau, bet jau visas 8 sauskelnes sunaudojau, gal apsieisiu su dideliais įklotais. Nors su sauskelnėm patogiau man, nebaisu, kad kur pratekės gulint.
Gyvatuke, tai jau tavo eilė?
Nu mums šita antra naktis jau daugmaž, kėlėsi gal 4 kartus valgyt, kartą pilną pampersą pridaręs buvo
Gyvatuke, tai jau tavo eilė?
Kaip šaunu kad viskas gerai
Mano eilė, bet turiu tikrą ožkikę kaip mamą
Papildyta:
QUOTE(Indrosele @ 2017 01 12, 07:47)
<p>Labas rytas, Gyvatuke kaip tu, negimdai? Man puse nakties retokai uzeidavo, paskui rimo rimo... ir va viskas. Zodziu, turbut dar negreit:( </p><p>Duriantis skausmas buna man irgi, taip tiesiai i gimdos kakleli, tikriausiai cia normalu. Ypac kai staigiai stojies, tai ir atsisedi. Spaudzia gi ten ji, minksteja, atsidarineja... </p><p>Et nusivyliau, mano daktaras isvaziuoja 22 d. Labai noriu iki to spet...</p>
Man iš pradžių buvo, po to rimo ir rimo. Tik pilvo apačią lyg temptų, skauda kai vaikštau. Nuvežiau vaiką, pasitempė raumenį kojytės, kol išsivaikšto, o dar vėjas toks
Klausiau ar ryt vyras nuveš į dienos stacionarą, tai taip sako, tikiuosi ir paliksiu tave ten sako
Nu bet ir kamščio ėjimas.