QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 12, 13:06)
Dar pagalvojau kaip tavo tynimas. Aš dar tinti pradėjau, vėl nebemyžioju normaliai, gal dėl vakar, mažiau gulėjau. Reiks vėl kojas sukelti ir pagulėti. Prisnūdau, visą naktį akys stačios buvo, tai prabudau net pagalvė šlapia nuo seilių

Ačiū Smurcyte
Tynimas buvo , iš varem i miestą su vaiku iš tos ne vilties

nusipirkau diržą po gymdymo chico nauja už 10

iš motetiskes , tada užsukom i parduotuve , važiuot namo mašina ne užsiveda

kaip visada su nuotykiais mes, vyras susirinkime , niu oki imam maišus einam į stotelę

vaikui džiaugsmo kad su autobusu važiuos , o Man nėrimas plonai apsirengę abu , niu į mašiną iš mašinos ... Nu varem su autobusu iki Santariškių ir poto peskom ejom iš lėto nes autobusai važiuoja retai iki mūsų ir dar maršrutai pakeisti , galvoju 20-30min laukti tai geriau eiti ir ne šalti , tai ejom iš lėto , smagei su vaiku , sningti pradėjo gerai kad vėjas pute i nugarą o ne į veidą
Ejom lėtai , sunku buvo bet žinot ką aš pastebėjau kuo daugiau Judu tuo tinimas praeina
Uzsukau prieš kelionę tokia i wc parduotuveje tai oho kiek pasysiojau daug , ir grįžus namo
Ar citrina su vandeniu su veikė ar tas judėjimas

tikrai kojos ne tokios istynusios , sakiau reiks gal daugiau judėti , ir kojas ištraukti buvo lengva .
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....