Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 12, 12:30)
Pasirodo, kad kiekvienas ketvirtadienis  bigsmile.gif  Tai tada ten praktiskai vien su leliukais buna.

Čia visose poliklinikose? bigsmile.gif

Katik buvau siūlu išsitraukt mirksiukas.gif
Viskas užgiję gražiai thumbup.gif Dabar tik po 6sav pasirodyt wub.gif
Atsakyti

Čia visose poliklinikose? bigsmile.gif

Katik buvau siūlu išsitraukt mirksiukas.gif
Viskas užgiję gražiai thumbup.gifDabar tik po 6sav pasirodyt wub.gif

Geros naujienos!!!!

Tute sveikatos maziukui!!!!!🎈

Anikute sveikatos visai seimai!!!!🎈🎈🎈

Man daktare sake,jei pasirodys sv.kraujo vaziuoti ( ne siuliukai) tai vaziuoti i GN

Atsakyti
Sveikos,

Parsivariau iš darbo, nebegalėjau kaip suuunkuuu.. Priguliau, tuoj vėl keltis iš daržo vaiką pasiimt, į pardę užsukt, pietus padaryt, namus apsikuopt.. O naktį taip blogai miegojau, kad dabar žiovaujant kaskart ašaros rieda.. Padarykit kas nors už mane viską cray.gif

Amber, žvengiau iš tavęs kriuksėdama.. Aš ten irgi būčiau įtepus nemenkai..nors manęs gimdymas negąsdina, bet girdėt svetimus tai man vidurius susuka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 12, 13:57)
Sveikos,

Parsivariau iš darbo, nebegalėjau kaip suuunkuuu.. Priguliau, tuoj vėl keltis iš daržo vaiką pasiimt, į pardę užsukt, pietus padaryt, namus apsikuopt.. O naktį taip blogai miegojau, kad dabar žiovaujant kaskart ašaros rieda.. Padarykit kas nors už mane viską  cray.gif

Amber, žvengiau iš tavęs kriuksėdama.. Aš ten irgi būčiau įtepus nemenkai..nors manęs gimdymas negąsdina, bet girdėt svetimus tai man vidurius susuka.  biggrin.gif

Pasiimk vaiką, užsuk į parduotuvę,(o gal vyras gali užsukti?) ir eik prigulti, nebūtina vaidinti didvyrės, niekas nesugrius jei padarysi vėliau 4u.gif
Užsispyrus geros naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 12, 13:41)
Čia visose poliklinikose?  bigsmile.gif

Katik buvau siūlu išsitraukt  mirksiukas.gif
Viskas užgiję gražiai thumbup.gif Dabar tik po 6sav pasirodyt  wub.gif

As zinau tik apie Antakalnio poliklinika, kitose gali butu kita sveiko vaiko diena g.gif

Skaidre, mes po truputi bandom BB gultuka, bet kol kas nelabai patinka karalaitei, geriau ant ranku.

Ir soske isbrokyjo. Daviau ta, kur per avent kursus dovanojo, tai ne pro kur lotuliukas.gif Kokias Jus pirkot? Tos chicco gumines geriausios?

Sveikatos visoms nestuke.gif , laikykites 4u.gif As jau pamirsus visus tuos dziaugsmus...
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 12, 14:05)
Pasiimk vaiką, užsuk į parduotuvę,(o gal vyras gali užsukti?) ir eik prigulti, nebūtina vaidinti didvyrės, niekas nesugrius jei padarysi vėliau 4u.gif
Užsispyrus geros naujienos thumbup.gif

Negali, jis tik vakare po darbų grįš, o pas mane visada laukia garuojanti vakarienė.. ax.gif
Gulėt aš nenoriu, aš noriu miegooot, o su vaiku to nepadarysiu..
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 12, 14:57)
Parsivariau iš darbo, nebegalėjau kaip suuunkuuu.. Priguliau, tuoj vėl keltis iš daržo vaiką pasiimt, į pardę užsukt, pietus padaryt, namus apsikuopt.. O naktį taip blogai miegojau, kad dabar žiovaujant kaskart ašaros rieda.. Padarykit kas nors už mane viską  cray.gif
Amber, žvengiau iš tavęs kriuksėdama.. Aš ten irgi būčiau įtepus nemenkai..nors manęs gimdymas negąsdina, bet girdėt svetimus tai man vidurius susuka.  biggrin.gif

Laikykis 4u.gif 4u.gif
O man kiba kokie paruosiamieji prasideda.. nes siand visa diena kas kazkkiek laiko pamaudena kaip per mmm plvo apacia ir nugaros apacia.. bet sedint daugau.. atsistojus apmazeja ir praeina..
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 12, 13:41)
Čia visose poliklinikose?  bigsmile.gif

Katik buvau siūlu išsitraukt  mirksiukas.gif
Viskas užgiję gražiai thumbup.gif Dabar tik po 6sav pasirodyt  wub.gif

Smagu kad viskas gerai 4u.gif dar visai nedaug laiko po cp praėjo ar jauti dar kokį nepatogumą? Ar viskas jau grįžo i vezes? Kiek laiko pooperacinej palatoj? Beja,o kada galima i dušą po cp?
Manęs kita savaite laukia cp,baisu kažkaip apie ta pooperacini laikotarpį pagalvot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 12, 11:07)
Kad nieko nežinau Žinok  biggrin.gif  po gines esu , tai tonus paklausė ir spaudimą pamatavo ... Kita savaitę sakė žiūrės eho , kakleli judins jai nieko ne bus , ir jai ne pagymdysiu , tai dar nudžiugino kad iki41sav leis nešioti šakės nuotaiką net ...
Nebent gyd kaip sakė pati nuvaziuosim ir sakysime kad skauda ir t.t kad guldytu ir skatinti .
Kamštis pas mane ne iseidineja tai žodžiu ir aš iki vasario mėn  biggrin.gif
Nors ginė sakė kad ši karta žiūrės eho ir visa kita ... Bet ne ...
O mano negalavimai tai normalu , ir dar nėra ale jo norėti trečias Nėštumas ir trumpi tarpai. Galas nėštumo normalu Tinti ir blogai jaustis  biggrin.gif  paguodė ,aš noriu gymdyti jau nes viskas tas tinimas ... Tik verkti norisi

Ot kokie..nei kaklelio nežiūrėjo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 12, 13:06)
Dar pagalvojau kaip tavo tynimas. Aš dar tinti pradėjau, vėl nebemyžioju normaliai, gal dėl vakar, mažiau gulėjau. Reiks vėl kojas sukelti ir pagulėti. Prisnūdau, visą naktį akys stačios buvo, tai prabudau net pagalvė šlapia nuo seilių  lotuliukas.gif
Ačiū Smurcyte  4u.gif

Tynimas buvo , iš varem i miestą su vaiku iš tos ne vilties biggrin.gif nusipirkau diržą po gymdymo chico nauja už 10€ tongue.gif iš motetiskes , tada užsukom i parduotuve , važiuot namo mašina ne užsiveda biggrin.gif kaip visada su nuotykiais mes, vyras susirinkime , niu oki imam maišus einam į stotelę smile.gif vaikui džiaugsmo kad su autobusu važiuos , o Man nėrimas plonai apsirengę abu , niu į mašiną iš mašinos ... Nu varem su autobusu iki Santariškių ir poto peskom ejom iš lėto nes autobusai važiuoja retai iki mūsų ir dar maršrutai pakeisti , galvoju 20-30min laukti tai geriau eiti ir ne šalti , tai ejom iš lėto , smagei su vaiku , sningti pradėjo gerai kad vėjas pute i nugarą o ne į veidą smile.gif
Ejom lėtai , sunku buvo bet žinot ką aš pastebėjau kuo daugiau Judu tuo tinimas praeina smile.gif
Uzsukau prieš kelionę tokia i wc parduotuveje tai oho kiek pasysiojau daug , ir grįžus namo
Ar citrina su vandeniu su veikė ar tas judėjimas smile.gif tikrai kojos ne tokios istynusios , sakiau reiks gal daugiau judėti , ir kojas ištraukti buvo lengva .
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 12, 12:31)
Labryt!

Laukim lėliukų!

Mani kruopiukui ir antra akytė užsizarazino  cray.gif  irgi jau traiškaoja... vakar pateko į ją kitos akytės ašara ir vamzdiec... gyd po piet dirba, skambinsiu, laukiu jos darbo pradzios kaip išganymo....

4u.gif kaip gaila mažiuko unsure.gif tikiuosi greitai praeis, gydytoja patars.
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 12, 13:16)
Oi kaip aš tave suprantu  4u.gif  Mano ginė lygiai taip pat šią savaitę kalbėjo ir kaklelio nelietė. Sako, ką ten matysim ir taip aišku, kad atsidaręs, bet tai nieko neparodys, gali ilgai su tokiu vaikščiot.

O man šiandien kaklelį spaudžia jau bet kokioj pozoj: ar sėdžiu, ar guliu, ar stoviu - niekas nepadeda. O dar kai užsikosau, atrodo, kad iššaus ta lelka lauk unsure.gif Galvoju pamirksiu vonioj, gal atleis kiek (dažniausiai atleidžia), tai tik dar liūdniau pasidarė... Anas galas tokioj jausenoj, kad atrodo gerai stumtelčiau ir pagimdyčiau  biggrin.gif

Laikomės  4u.gif  Panašūs mūsų terminai (man pakoregavo į 23 - 24), tai nešiosim iki vasario galo tongue.gif

Laikykis gal anksčiau pabyresim mes biggrin.gif nors netikiu aš biggrin.gif iki vasario mes tupesime biggrin.gif
Atsakyti