Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(amberr. @ 2017 01 12, 13:17)
Visi geri, tik beda, kad rezidentai ten viska tvarko,  jei viskas ok.. gyd neateina.. nors jei ok, tai ir ok.. ner ko bijot  biggrin.gif

Kažkaip ne į temą prisiminiau, bet užsirašiau kažkada pas baisiai brangų kirpėją... kur tau kirpėją - jie taip nebesivadina, stilistą ir guru biggrin.gif (na čia truputis ironijos). Ir ką... tas šalia manęs stovėjo, su visais salono svečiais labinosi ir šnekučiavosi... o man viską jo pameistrukas darė - plovė, dažė plaukus. Tai paskui galvojau, nafik aš čia tokias bapkes už 'rezidento' darbą moku...
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 12, 12:02)
Tai va užregistravo ryte ale konsultacijai telefonu ir jei kas nulėksim pasirodyt būtinai! Įtariu, be rimtesnių vaistukų neapseisim...

O beje, kurios čia būna sveikų vaikų dienos? Aš net negirdėjau apie tokias... papasakok plačiau  4u.gif

Pasirodo, kad kiekvienas ketvirtadienis bigsmile.gif Tai tada ten praktiskai vien su leliukais buna.
Atsakyti
Smurcyte, o tai sergantiems tą dieną negalima?
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2017 01 12, 12:31)
Smurcyte, o tai sergantiems tą dieną negalima?

Neisikirtau as dar i ta sistema. Internetu tai dienai neleidzia registruotis. Kazi kaip butu, jei su serganciu ateitum g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2017 01 12, 13:24)
Kažkaip ne į temą prisiminiau, bet užsirašiau kažkada pas baisiai brangų kirpėją... kur tau kirpėją - jie taip nebesivadina, stilistą ir guru biggrin.gif (na čia truputis ironijos). Ir ką... tas šalia manęs stovėjo, su visais salono svečiais labinosi ir šnekučiavosi... o man viską jo pameistrukas darė - plovė, dažė plaukus. Tai paskui galvojau, nafik aš čia tokias bapkes už 'rezidento' darbą moku...

Turbut net zn apie ka kalbi.. mano koleges eidavo i ta salona.. tai apsurdas.. va kaip sakai biggrin.gif jis tik komanduoja, o viska daro mokiniai.. biggrin.gif As galiu rekomenduot salona Domini.. lb fainu proceduru ten yra.. plaukam wub.gif
Atsakyti
Po wc pamačiau truputį rausvų išskyrų, kaip suprantu čia gerai? Nedaug liko? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 12, 12:30)
Pasirodo, kad kiekvienas ketvirtadienis  bigsmile.gif  Tai tada ten praktiskai vien su leliukais buna.

Geras bigsmile.gif nežinojau bigsmile.gif

Matyt dėl to ir neregistruoja, kad daugiau sveikų vaikučių būtų. O sergančius gal prie kokio vieno ar dviejų kabinetų bazuoja g.gif įdomu kaip ten yra.
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 12, 13:41)
Po wc pamačiau truputį rausvų išskyrų, kaip suprantu čia gerai? Nedaug liko?  blink.gif

Ojoj ojojojojo.. bigsmile.gif as nzn ar gerai ar blogai.. trb gerai.. panos gal geriau zinos unsure.gif
Atsakyti
Kazkas isilauze i mobiliaka, nes jau toooks letas internetas blink.gif
Vakar mb pakviete kaip kari savanori i parada det geles prie sausio 13 zuvusiuju kapu.tai isvaziavo i repeticija.as ta proga sapnavau, kad prasidejo karas unsure.gif
Nuo kada galima det i tuod baby bjorn gultukus?
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 12, 12:41)
Po wc pamačiau truputį rausvų išskyrų, kaip suprantu čia gerai? Nedaug liko?  blink.gif

Ojjj, net labai gerai sakyčiau bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Skaidre @ 2017 01 12, 12:45)
Nuo kada galima det i tuod baby bjorn gultukus?

Nu manrods nuo gimimo. Tik tą pasvyrimą reik padaryt beveik gulimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 12, 12:50)
Ojjj, net labai gerai sakyčiau  bigsmile.gif  4u.gif

Tada kaip gerai bigsmile.gif užvalgiau , gal daugiau neteks šiandien biggrin.gif vaikštant toks spaudimas į apačią eina
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 12, 11:56)
o cia metu pasiaiskinimas, man buvo cp..tai pieno nebuvo del to... biggrin.gif
kai suzino jog irgi apturejau cp...tada jau cia as tampu isimtimi jog pieno buvo biggrin.gif

Galit juoktis kiek norit, bet man po cp atsirado tik apie 5 para pienas. Net priespienio nebuvo, tuscia kaip sacharoj smile.gif
Taip kad isimtys ar ne, cia nuo organizmo priklauso.
Atsakyti