O mūsų Antaninė obelis kažkokia netikra, pirkta iš medelyno, išvaizda atitinka, bet iš vis nesilaiko.Žinau, kad tai rudeninė veislė, vienais metais skynėm, bet jau lapkričio mėnesį supuvo, mažais taškučiais puvinio pasidengė., niekur nebepanaudosi.Tai dabar tik išspaudžiam sultis iš jų atskirai, būna dviem metams burokėliams marinuoti, nes obelis pramečiuoja., dar kokios košės išverdam, o kitus nukratom ir parduodam supirkėjams.O žiemai turim veislių, kurios tikrai laikosi, ir obuolių dar turim per bulviasodį pavasarį.O jei dar turėtume tikrai gerą saugyklą, tai ir iki naujų obuolių užtektų
Lyžuka, matai mano profilyje nemažai atžalų prirašyta

.Ne tik sau, visi dalinamės.Tiesa, antroji ir ketvirtoji užsienyje gyvena, tai jiems jau nereiks, o visi kiti daržoves valgo

.Beveik maišas smulkių, juos išvirsių su bulvėmis kiaulėms, dar beveik maišas broko, jos tiks ir valgyt, ir triušiams, tai visokios persprogusios, šakotos, na, o 4 su virš maišai jau gražių morkų.Esu ir daugiau turėjus, kažkada 11 prirovę buvom

Taip šiemet viskas normaliai užaugo, visokių atsargų prisidariau, išskyrus moliūgus ir arbūzus.Moliūgai tai 2 tepaaugo, ir tie patys nedidesni už kvadrato kamuolį, o arbūzų visą lysvę daigais buvau pasodinus, bet, kai nuėmiau plėvelę, tai ir sunyko

, vėliau nebebuvo nė vieno daigo, .Bet tai daržovės, be kurių įmanoma išgyventi,, nėra svarbios.