ar jau siunčiat atvirukus?
Sveikos 
Žodžiu, prancūzai geri meilužiai , bet prasti inžinieriai. Ne kas tos jų mašinos.
Pralaukiau mašininę diskusiją nuošalyje. Turi namie inžinierių, jau ir kitas priaugo, vis šokasi mane auklėti, tai nė nesikišu į mašininius reikalus.
Pas mus žiema.
Pralaukiau mašininę diskusiją nuošalyje. Turi namie inžinierių, jau ir kitas priaugo, vis šokasi mane auklėti, tai nė nesikišu į mašininius reikalus.
Pas mus žiema.
Laba,
Lyžuka aš arba šeštadienį arba pirmadienį išsiųsiu.
Lyžuka aš arba šeštadienį arba pirmadienį išsiųsiu.
labytis – aš turbūt kitą savaitę siųsiu, ale ir pragariškas mėnuo, nežinau ar baisesnį esu turėjus, nors ir malonūs rūpesčiai, bet labai jau daug laiko atima plius darbai trim frontais :DDD hmm kažkaip nesumąstau ką sodybos kaimynui nusiųst dovanų, negi bonką ir kojines

Labas rytas.
Laba
Iš Kaimo, o tu išbandžiusi prancūzą lovoj, kad sakai puikūs meilužiai?
Prancūzas mūsų pagijo, tad aš susirgau . Kaip nepatinka sirgt, bet turbūt taip turi būti, poilsis per prievartą
Reiktų naminės vištos buljono išsivirt, gydančio . bet šiandien jau verda burokėlių sriuba, tiks ir ji.
Prancūzas mūsų pagijo, tad aš susirgau . Kaip nepatinka sirgt, bet turbūt taip turi būti, poilsis per prievartą
QUOTE(žollia @ 2017 12 15, 10:10)
Laba
Reiktų naminės vištos buljono išsivirt, gydančio . bet šiandien jau verda burokėlių sriuba, tiks ir ji.
paskaičiau ir prisiminiau pasakojimą kaip vyras sugalvojo žmoną palepinti ir išvirė bulijoną, o ta ir klausia ar ryžių neradai kad su kviečiais virei, tai vyras sako, aš nieko nedėjau
Sveikos
kaip čia silkę idomiau pasidaryt parekomenduokit
Bet kur jis rado tą skranduką su visu turiniu ???
Tada ir ta žmona ne ką gudresnė, jei skrandį su grūdais šaldikly laiko
QUOTE(žollia @ 2017 12 15, 11:32)
Bet kur jis rado tą skranduką su visu turiniu ???
Tada ir ta žmona ne ką gudresnė, jei skrandį su grūdais šaldikly laiko 
žmona lyg tais ligoninėj buvo o jis tuo metu vištą papjovė ir "sutvarkė" žmogus sugrįžtuvių proga sultiniui
Šiandiena penktadienis jokio bujono , jokios mėsos
Žinau , kad čia reta tokių tradicijų laikosi . nepriimkit už rimtą
Lyžuka mano šeimyna valgo tik 1 rūšies silkę - marinuotą. Tai kitokių ir nedarau . Pati svečiuose pavagau kitokų ir gana ...
Lyžuka mano šeimyna valgo tik 1 rūšies silkę - marinuotą. Tai kitokių ir nedarau . Pati svečiuose pavagau kitokų ir gana ...
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 15, 11:17)
kaip čia silkę idomiau pasidaryt parekomenduokit
, dariau morkos, svogunas paprika neblogai, moliugo įdejau , praskydo 
Marinuota silkė
Silkė su burokėliais
silkė su kiaušiniais(šita man tokia egzotiška net, nes ant silkės tarkuojamas kiaušinis/iai, dedamas majonezas, pjaustytas poras.) Jei Kūčioms, tai su majonezu netiks
Pas anytą valgau su džiovintais vaisiais, bet man nelabai, su saulėgrąžom, riešutais.
Sveikos, atėjau "pasicekavint" apie tuos atvirukus (bo apie mašinas nieko neraukiu) - ar tikrai gerai supratau, atvirukus šiemet siunčiam, na, tik savo darytus, aišku? ![]()