Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 02 gegužės 2018 - 05:00
Imu kavos .
SP yra paprastos moteriškės ir yra atominės .... Aš prie tų paprastųjų vadinasi smile.gif Nežinau kaip viską spėji. Gerai , kad vakar ta papaildoma laisva buvo ... Tai nors kažką pasodinau , pasėjau .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 02, 10:49)
Imu kavos .
SP yra  paprastos moteriškės ir yra atominės ....

Aš jau prie išsibezdėjusio atomo biggrin.gif
Per išeiginę bent užuolaidas išsiploviau ir langus išsivaliau wub.gif Kambariai liko savaitgaliui biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Imu arbatą ir uogas smile.gif Blynų nemėgėja nuo vaikystės ... Nežinau kodėl smile.gif

Kažin jau laikas sėti agurkus daigams , tuos kurie lauke augs? ar dar anksti ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 03, 06:57)
Imu arbatą ir uogas smile.gif Blynų nemėgėja nuo vaikystės ... Nežinau kodėl smile.gif

Kažin jau laikas sėti agurkus daigams , tuos kurie lauke augs? ar dar anksti ?

Labas rytas,
jokių daigų agurkų laukui. Pasėju sėklas, užkloju agro ir psio.
Atsakyti
Na o aš grįžusi iš Olandijos puoliau prie balanso užraukimo. Per savaitgalį abi su buhaltere išgaudėme klaidas ir šiaip taip per kančias prismaugėme nelabąjį.

Bet per namus pereiti reikia drąsos, visuose kampuose dulkės... fear.gif
O puoliau gėlynus tvarkyti, naujas gėrybes sodinti. Pasėjau kukurūzus, pasodinau daigais porus, didžiuosius svogūnus ir salierus, pankolius. Pasodinau kai kurias vienmetes gėles. Rožių pasipirkau. Šiandien parsivežiau raudonlapę ievą ir Majerio alyvą, užvakar rododendrą Karalienė Jadvyga ir lanksvą . Dar nusižiūrėjau vasarą žydinčią alyvą Pink Parfum. Ai, dar elementarią šluotelinę hortenziją pasisodinau, kažkuri iš dar neturėtų rausvų. Depe Nuroviau retenybę - žiemojančią fuksiją Richardsonii. Jau buvau pasiryžusi ją siųstis iš Lenkijos.
Atsakyti
Laba,

o mano žemės alyvos kažkodėl nemėgsta. Daug kur jos kaip piktžolės, o aš prisijaukinti negaliu. Jei ir prigyja, 2-3 metus išgyvena, o paskui numiršta, tai apšąla, tai nebežydi, tai galiausiai žūna. Po šios žiemos naujai sodintos mažuliukės lygtai gyvos, gal nuo mažo daigelio augintos kaip nors užsikabins.

Kaimietuke, o kur dar tokį kiekį augalų padėsi bigsmile.gif Į turimus gėlynus, ar vėl naują darai?
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 gegužės 2018 - 05:51
Niurzga, ievą prie malkinės. Majerio alyva auga iki 1 m , sueis į gėlyną. Visiems kitiems gėlyne laisvai vietos. Išroviau baltą hortenziją, kuri pavėsyje nustojo žydėti, į jos vietą sukėliau melsves. Išroviau ant antramečių šakų žydinčią rožę, kuri gal tik kartą yra žydėjusi, į jos vietą eis Pink parfum.
Alyvoms gal per šlapia pas tave ? Kai pradės žydėti, kada su šeima patraukite palei Nevėžį nuo Krekenavos iki Surviliškio ar toliau. Vaizdai verti milijono. Ten aukščiau krantuose šimtai alyvų, jau sulaukėjusių. Kažkada buvo sodybos. O ir šiaip palei upę žaluma super. wub.gif
Atsakyti
Pas mane alyvos kaip pikdžolės - tos savaiminės senovinės ... jau atrodo vienoj vietoj išnaikinau - kokius 3 metus neaugo - bet šį pavasarį vėl leidžia ūglius.
Smidras ir alyva man atrodo neišnaikinami padarai .
IK pas tave botanikos sodas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pas mane isnaikintas svarainis gal po 10 metu atkuto, tarp avieciu.

Labas

Ingrida, jei tokius nedakepusius kiausinius pusryciams tieksi, Kaimietuke bijos ir i tema uzeit biggrin.gif
Atsakyti