Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labukas.As vakar pasiklydau,i kita tema ipuoliau 4u.gif Vakar tokios krusos gavom,tik trumpai.Tikiuos IK parasys,kaip ji ten...
Atsakyti
Sveikos, seniai nesimatėm, bet daug darbų, daug pikiavimo turėjau. Dabar augalai suaugo, jau vazonuose, prekyba, malonioji dalis, o ir aš laisvesnė biggrin.gif Apie skiepus kalbate...
Aš jau irgi čipuota lotuliukas.gif Su Astra. Pasiskiepijom su vyru, po skiepo aš stipriai dirbau(turėjau kitą savaitę tikrinimą iš Augalų apsaugos tarnybos, tai reikėjo susitvarkyti visus pašalius), o vyras drybsojo lovoj, mat jam sakė, jog po skiepo reikia pailsėti, lengviau praeina biggrin.gif Naktį man pakilo temperatūra iki 37,5, vyrui iki 38,5 blink.gif Man tik temperatūra, kitą dieną toliau prekiavau, kaip niekur nieko, net ranka neskaudėjo, o vyras gulėjo visą parą su 38,5, joks Paracetamolis negelbėjo, sąnarius, kaulus suko. Aš šaipiausi: va va, bus tau nedirbti biggrin.gif Aš dirbau, tai kaulus ir raumenis pamankštinau, todėl neskauda biggrin.gif Aišku, ne dėl to, bet reikėjo juk vyrui ant nuospaudos užminti. biggrin.gif
Atsakyti
O,SP,tikrai senai girdeta bigsmile.gif As gavau antradieni sciepa(kaime senoliai taip sako).Visi susirupine,kaip jauciaus?Po skiepo labai gerai lubos dazesi biggrin.gif ,dabar lauksiu antro...prisiraisiojau pomidorus,priliejau,ramu savaitei.IK,gyva?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Bijau bijau antro skiepo. ax.gif
Atsakyti
La,nebijok ,Ingrida,kitaip nebus. mirksiukas.gif Cia ,kaip tam multike-drasiau drambli,drasiau drambli rolleyes.gif As tik vieno gailiuos,kad ziema nuo erkinio nepasiskiepijau...jau erkiu blink.gif kiekviena diena i vonia prisinesu,jau viena isisegus buvo,kazkas baisaus.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Va-je-tau. 

Tai kaip po tokių pusryčių reiks dirbt?

Labas rytas.

Atsakyti
Sveikutės.
Aš jau namie , kaip karo invalidas parišta ranka. Viskas pavyko liuks, nerado jokios sausgyslės plyšusios, tik išgramdė kažkokias granuliacijas. Iš karto ranka kilnotis pradėjo. Šiandien dar chirurgas atėjes parodė , ką turėsiu per 2 savaites pasiekti. Užlaužė ranką. Bliam, klykiau smarkiau nei gimdydama blink.gif
Kaip per savaitę viskas sužydo. wub.gif Ir žolės priaugo.
Atsakyti
IK,sveika parvykus i gauja biggrin.gif Chirurgas i dantis negavo? tongue.gif tai dabar galesi pailset ir gelemis pasigeret
Atsakyti

Taip ir įsivaizduoju kaip IK ilsisi.

Taigi viena sveika tanka dar yra :D .

Jos sirišus nepriverstum ilsėtis.

IK, o.kiek laiko parišta ranka būsi? Per kiek laiko žada pasveikimą?

Atsakyti
Labas rytas.
Sveika sugrįžųsi laimingai IK.
Atsakyti