Sveikos, seniai nesimatėm, bet daug darbų, daug pikiavimo turėjau. Dabar augalai suaugo, jau vazonuose, prekyba, malonioji dalis, o ir aš laisvesnė
Apie skiepus kalbate...
Aš jau irgi čipuota
Su Astra. Pasiskiepijom su vyru, po skiepo aš stipriai dirbau(turėjau kitą savaitę tikrinimą iš Augalų apsaugos tarnybos, tai reikėjo susitvarkyti visus pašalius), o vyras drybsojo lovoj, mat jam sakė, jog po skiepo reikia pailsėti, lengviau praeina
Naktį man pakilo temperatūra iki 37,5, vyrui iki 38,5
Man tik temperatūra, kitą dieną toliau prekiavau, kaip niekur nieko, net ranka neskaudėjo, o vyras gulėjo visą parą su 38,5, joks Paracetamolis negelbėjo, sąnarius, kaulus suko. Aš šaipiausi: va va, bus tau nedirbti
Aš dirbau, tai kaulus ir raumenis pamankštinau, todėl neskauda
Aišku, ne dėl to, bet reikėjo juk vyrui ant nuospaudos užminti.

Aš jau irgi čipuota

Labas rytas.
Bijau bijau antro skiepo.

Labas rytas.

Labas rytas.
Va-je-tau.
Tai kaip po tokių pusryčių reiks dirbt?
Labas rytas.
Sveikutės.
Aš jau namie , kaip karo invalidas parišta ranka. Viskas pavyko liuks, nerado jokios sausgyslės plyšusios, tik išgramdė kažkokias granuliacijas. Iš karto ranka kilnotis pradėjo. Šiandien dar chirurgas atėjes parodė , ką turėsiu per 2 savaites pasiekti. Užlaužė ranką. Bliam, klykiau smarkiau nei gimdydama
Kaip per savaitę viskas sužydo.
Ir žolės priaugo.
Aš jau namie , kaip karo invalidas parišta ranka. Viskas pavyko liuks, nerado jokios sausgyslės plyšusios, tik išgramdė kažkokias granuliacijas. Iš karto ranka kilnotis pradėjo. Šiandien dar chirurgas atėjes parodė , ką turėsiu per 2 savaites pasiekti. Užlaužė ranką. Bliam, klykiau smarkiau nei gimdydama

Kaip per savaitę viskas sužydo.

Taip ir įsivaizduoju kaip IK ilsisi.
Taigi viena sveika tanka dar yra .
Jos sirišus nepriverstum ilsėtis.
IK, o.kiek laiko parišta ranka būsi? Per kiek laiko žada pasveikimą?

Labas rytas.
Sveika sugrįžųsi laimingai IK.