Žolia, ta operacija vadinasi osteotomija. Iš kaulo išim trikampiuką , prilenkia, sukabina plokštele. Nelabai senai pradėjo daryti. Padeda, kai iš ienos pusės pasidėvėjęs kelio sąnarys. Mano atveju atstatys kojos ašį, nes gal 8 proc kojų ašis yra X formos. Čia įgimtas dalykas. Vienai kojai vos vos , o kita pamažu visai į šoną išėjo.
Su ta reabilitacija perlenkiama. Man šeimos gydytoja užrašė po operacijos pas reabilitologę, ta visokiems ten pratimams. O chirurgas, kai jau paskutinį kartą nuvažiavau pasitikrinti prieš stojantis ant kojų tik nusijuokė. Sako , stokis ir eik po truputį. O reabilitacija - jei turi laiko, gali žaisti. Vienintelis reikalingas dalykas - limfos drenažas. Bet rajone yra gal vienas aparatas, užrašė gal po kelių mėnesių eilei. Tai ką ten lauksi. Nusidrenavo, kai pradėjau varyti su ramentu pagrybauti.
Viskas, paprikos perpikuotos. Pasakykite man, kad esu beprotė ir man vieta kambariuose be rankenų. Gavosi virš 100 daigų .

Negi mesi, jei sudygo

Visi kampai apstatyti. Dar ir ne visi langai tinka, tik tie, kur į pietus. Atboginau stalą, sustačiau ant jo, po stalu dar. O kur dar kitus dėti ????