Lyžuka, man kol kas nieko nekeitė , dar nereikia. Padarė labai sudėtingą pėdos rekonstrukciją. Buvo du kartus trūkusi Achilo sausgyslė, sugijusi gumbais ir nebelaikė pėdos tiesiai. ( pirmą kartą mokukloje šokdama nuo lygiagrečių negerai nusileidau, langetę per trumpai nešiojai. Antrą kartą naktį šunį vedžiodama į duobę pataikiau, vėl trūko, bet gydytojas nusprendė, kad lūžio nėra, pakraujavimo nėra , reiškia tik patempimas )
Kadangi dar mano kojų ašis nuo gimimo yra kiek į šonus išėjusi, tai viena koja bandė atsilenkti į šoną. Jau myniau pėdos vidine dalimi, labai skausmingai. Per vidinę dalį dėjo plokštelę, patrumpino kažkurį kaulą ir iš naujo sudėliojo Achilo sausgyslę bei prisuko prie to trumpinto kaulo. Iš išorės persmeigė kokiu tai sutvirtinimu ir pakėlė pėdos skliautą. Net nemoku žmoniškai paaiškinti, bet reabilitologė žiūrėjo išrašą, stebėjosi ir paprašė chirurgo telefono. Pėdos rekonstrukcijas kol kas daro tik du gydytojai Lietuvoje , privačiose klinikose. Ir tai visai nesenai pradėjo daryti, iki šiol vienintelė rekomendacija buvo arba padaryti pėdą kaip kuolą , kad nesilankstytų , arba tas invalidinis batas. Dabar belieka kojos ašį sutvarkyti ir būsiu kaip nauja.
Ingrida, ir mano meniskai kiek įtrūkę, gal reiks kartu sutvarkyti.
Baigiu gėlynus sutvarkyti , nusikarpyti. Tada pradėsiu perkilnojimus. Gal kai ką išmesiu, nes labai plečiasi. Taškuotasis katilėlis, ančiasnapė šilingė, žemaūgiai aukarėliai.
Dabar prisipažinkite, kuri man užveisėte putoklį kartu su baltu bijūnu . Bangelė ar Liniukas ? Bijūnas tai super, bet su putokliu kariauju visa sunkiąja chemija ir nieko