Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(matrioska @ 2018 01 31, 08:23)
merginos, kokius antibus liepia gert turkai pries IVF ?   4u.gif

Zitotrek

Čia labiau aktualu, kas dar planuoja tik vykti į Memorial. Visai netyčia radau blog'ą ivfkeliu.blogspot.lt/?m=1
Kažkaip neina nuorodos įmest normalios, bet pagal šitą google turėtų rast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 31 sausio 2018 - 11:27
QUOTE(emirra @ 2018 01 30, 19:09)
9-ta n.sav. mes ji darem.Viskas buvo gerai.Ir dar plius pasako lyti.Bet penkta nestumo men.praradau sunu.

Papildyta:
Nelabai dabar jau pamenu per kiek laiko sulaukem ats.,gal 2-4 sav.

Uzjauciu...kaip baisu prarasti taip velai,kai jau dziaugies turbut,jog pavojingiausias laikas praejes...Kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgycka @ 2018 01 31, 12:23)
Uzjauciu...kaip baisu prarasti taip velai,kai jau dziaugies turbut,jog pavojingiausias laikas praejes...Kas nutiko? unsure.gif

Be jokiu simptomu nutekejo vandenys verysad.gif
Atsakyti

Be jokiu simptomu nutekejo vandenys verysad.gif

O infekcijos nebuvo?

nes man 22 savaite tas pats buvo.Del vandenu infekcijos.

Atsakyti

Labas, gal kas turit parduoti Ovaboost,DHEA 50?  

Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2018 01 31, [img)
http://style_emoticons/default/verysad.gif[/img]</p></div></blockquote><p></p><p>O infekcijos nebuvo?</p><p>nes man 22 savaite tas pats buvo.Del vandenu infekcijos.</p>

T.P Keberiokst,man priezastie visiskai jokios neivardijo.Bet minejo,kad gali ivykti IR del infekcijos.
O Jums kada nustate,kad vandenu infekcija???Jus pries, jautet kozkiokius simptomus,kad kazkas negerai??
Atsakyti

Tai manau,greiciausiai ir jums tas pats.Nes 80 proc tokiu atveju,kalta infekcija.Su kitu nestumu kakleli stebekit.

man tik lengvai skaudeno pilva.Bet kai pats nestumas buvo tryliktas ir dar kaklelis apsiutas tai mane mikliai pasigulde.Tada pasakiau,kad palatoj salta.O kadangi salta nebuvo,paeme krauja ir parode uzdegiminius pozymius.Tai kaip ir aisku tapo,kad infekcija.Sekancia diena is niekur nieko nubego vandenys,dar sekancia diena gime berniukas,kuris deja....placentos tyrimas parode pulinga infekcija,chorioamnionitas kitais zodziais.

Atsakyti
T.P.Keberiokst

Kosmaras!!Gal galiu Jums asmeniskai parasyti?

Atsakyti

T.P.Keberiokst

Kosmaras!!Gal galiu Jums asmeniskai parasyti?

Taip,zinoma :)

Atsakyti
Sveikos mergaites visoms didziausios sekmes,turiu parduoti crinono ,prednezolono ,rasykit i az.
Atsakyti

Stebuklas!!Sveikinu!!Tik niekaip nesuprantu-gruodi nepavyko,o sausi skaiciai jau beveik 10 000,kas reiskia keliu savaiciu nestuma...Kada jus pastojot?😁Galai nesueina😊
Gal painiai parašiau  :blush-anim-cl: man įsodinimas buvo lapkričio gale, gruožio 8 pasidariau hcg ir jis buvo teigiamas, tačiau po kelių dienų pradėjo mažėti  :( nutraukiau vaistus ir pradėjau kraujuot... tikrai nesitikėjau kad sausi vyks ovuliacija, juolab kad ji man ir šiaip ne visada vyksta, užtai ir vynelio kartais pagėriau  :oh: bet čia stebuklų stebuklas įvyko ir dabar 6w1d :nestuke   Ačiū merginos už palinkėjimus. Kažkaip mes patys su mv dar apšalę ir netikim. Man laaaabai keista kad vaistų nereik vartot  :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 01 vasario 2018 - 11:32
Merginos,gal kas turit pardavimui Luttagen? 4u.gif
Atsakyti