Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(ingutija @ 2018 03 08, 12:54)
<p>KriuKriu, didžiausi sveikinimai! Lengvo ir saugaus nešiojimo! smile.gif ypač po tokio ilgo laukimo smile.gif  4u.gif</p><p>Pas mane pasalinti abu kiaušintakiai, kol kas planuoju pas Ziobaka dar nueiti, bet širdis sako tr, kadangi bandom paskutinį syki..</p>

Man irgi kiaušintakiai probleminiai buvo, tai ir išoperavo. Aš apie Žiobaką neblogos nuomonės, bet jeigu neturi kompensavimo tvarkos, tai IVF su tyrimais ir vaistais pagal kainą turbūt panašiai gausis kaip pas turkus.
Papildyta:
QUOTE(ingutija @ 2018 03 08, 11:55)
<p>LaMona, </p><p>Pasidomėsiu dėl siūlomų tyrimų, ačiū! smile.gif</p><p>Tr jau parašiau, atrase kokius tyrimus reikėtų atvykstant pirmai konsultacijai pasidaryt, taciau laiskas pasirodė sabloniskas, nemanau, kad įsigilino i konkrečiai mano situaciją, nors prirasiau tikrai išsamiai smile.gif</p><p></p>

Taip, liepia pasidaryti šabloniškus tyrimus smile.gif o po to atvykti ir sužiūrės patys, nes jie nepasitiki svetimų klinikų porinimais, ypač LT, kai čia net folikulus kartais blogai pamatuoja ar punkciją pavėluoja padaryt, nes pagal gydytojo grafiką išeiginėsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 08 kovo 2018 - 13:11

KriuKriu, o gal skaičiavot kiek su kelionėmis ir viskuo kainavo suma sumarum? :)

Atsakyti

Sveikos gal kuri turite Crinono parduot?

Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2018 03 09, 05:02)
<p>Sveikos gal kuri turite Crinono parduot?</p>

As man rodos turiu likusio, tik reikia paziureti galiojima ir tik tai, kad vaistukai ne LT, o UK randasi, bet galeciau siusti, jei noretum. Beje, turiu ivairiu vaistuku likusiu is po TR, jeigu ka domintu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2018 03 09, 08:02)

Turiu 9 vnt. Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2018 02 04, 19:23)
<p>Parduodu crinone, rasykit i a.z.</p>

QUOTE(tina3333 @ 2018 03 09, 07:02)

parasykit, man atrodo dar turi kelias dezutes
Atsakyti
QUOTE(elenija @ 2018 02 27, 15:42)
<p>Aš šiandien startuoju pas turkus:)
</p><p>Buvau šiandien echo, minėjo, kad mano foliai jau dabar 6-8 mm. Gal kuriai teko susidurti su tokiais dideliais foliai 2c.d. Jie patys sudvejojo, bet po kraujo tyrimų leido hmm.gif
</p>

Elenija, kaip sekasi? bigsmile.gif
Noriu į sąrašiuką įtraukti, bet žiūriu, kad jokios info neturiu.. Gali priminti, ką esate darę ir kokios problemos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutija @ 2018 03 08, 11:55)
<p>LaMona, </p><p>Pasidomėsiu dėl siūlomų tyrimų, ačiū! smile.gif</p><p>Tr jau parašiau, atrase kokius tyrimus reikėtų atvykstant pirmai konsultacijai pasidaryt, taciau laiskas pasirodė sabloniskas, nemanau, kad įsigilino i konkrečiai mano situaciją, nors prirasiau tikrai išsamiai smile.gif</p><p></p>

Tiesą sakant pirmą ir aš šablonišką gavau. Nuo konsultacijos atidžiai viską peržiūrėjo ir ėmė konsultuoti individualiai
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2018 03 08, 12:58)
Man atrodo kad turkai isvis daro tik paprasta ivf, ir IMSI. bet itariu kad 99% pas juos IMSI biggrin.gif man ten patiko, kad jie daro ka reikia tikraja ta zodzio prasme, ir tikrai ismano savo reikala.

As pvz lb lb prasiau kad du embrionus sodintu (po baisiu patirciu, kai is 2 isodintu 5aa blastuciu nebuvo net kibimo), bet jie grieztai atsisake. Oj kaip pikta buvo.... bet ramino, sake viskas bus ok... nu ir buvo biggrin.gif dabar kai pagalvoju, lb gerai kad dvieju nesodino biggrin.gif butu sunku su dvyniais biggrin.gif
Taip, kadangi tyrimai kuriuos jums atsiunte yra standartiniai smile.gif o vat kai nuvyksit pirma karta pas juos, jus apziures, padarys GN, tada sakys ka dar pasidaryti, gal ka kartoti ir t.t. jie VISADA tyrimus derina su vaidzu ka mato per scanus. Ta labai sunku padaryti jusu nemacius ;)

Tr paprasto ivf nedaro. Daro tik icsi arba imsi
Atsakyti
Labas vakarėlis,

Norėčiau pranešti, kad turkų dėka vasario pabaigoj po 8 m. tapome nuostabios dukrytės tėvais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2018 03 09, 18:26)
Labas vakarėlis,

Norėčiau pranešti, kad turkų dėka vasario pabaigoj po 8 m. tapome nuostabios dukrytės tėvais  wub.gif

wooooowwwww bigsmile.gif sveikinu!!! ramių naktelių ir daug sveikatėlės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2018 03 09, 18:23)
Tr paprasto ivf nedaro. Daro tik icsi arba imsi

Man kazkaip lyg pasirode kad buvau skaicius lyg dare kazkam.... Bet matyt klydau ax.gif
Atsakyti