Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Taip,panos,po 20 metu stebuklas ivyko!!Tiesiog reikejo turku uzauginto tobulo sveiko embriono po PGD,nusimust homocisteina su aktyviu folato,B6 ir B12 pagalba (cia Serapinas sudare plana) na ir Karpenko skirta imunoglobulino bei kitu vaistu schema. Aisku dar anksti dziaugtis-dar tik 14-lika savaiciu,bet kol kas po apsilankymo pas genetike Beniusiene-kaip ir viskas ok-spardomes ir cepsim

Kokios džiugios naujienos! Dideli dideli sveikinimai įveikus tiek kliūčių ir galiausiai auginant stebuklą :)

o ir Meilės kibirkštėlės bei Happy naujienos fantastiškos - įkvepia neprarasti vilties stebuklams :wub:

Šilti apkabinimai visoms šiam kely nuo manęs ir mano nusiutusio baltapūkio garbaniaus iš turkijos :4u: :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso_pieva: 05 kovo 2018 - 13:52
mergytes, atsakykit kas nors del tu antibu kurso, nezinau, duot , ar ne, Lietuvoj neskiria... notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti

sveikos merginos,

siandien gavau dziugias zinias, kad po PGD iš 5, turime 2 puikius :)

Žada FET daryti naturaliame cikle, esu darius du LT su vaistais, tai kazkaip bijau to naturaliame, skamba nepatikimai :) Jau pradejau vaistais labiau tiket, nei organizmu. Ar esat kuri dariusi naturaliame cikle?

Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2018 03 05, 11:44)
Merginos, ar Memorial liepia vyram su ne pavyzdine sperma  isgert rimta kursa antibiotiku pries ivf  ( ne gydymui, siaip, spermos gerinimui)??

ar tik tas pora tabletyciu suduoda abiem?  4u.gif

Užklauskit koordinatores, greit atsako, informuoja kaip kas.
Atsakyti

Nada..., 05 Kov 2018 - 14:58, parašė: mergytes, atsakykit kas nors del tu antibu kurso, nezinau, duot , ar ne, Lietuvoj neskiria... notworthy.gifnotworthy.gif
o jūs jau darot ar darysit ivf turkijoj?
Atsakyti
QUOTE(JPUMA @ 2018 03 06, 11:54)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nada..." data-cid="72024094" data-time="1520254688">Nada..., 05 Kov 2018 - 14:58, parašė: mergytes, atsakykit kas nors del tu antibu kurso, nezinau, duot , ar ne, Lietuvoj neskiria... vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> o jūs jau darot ar darysit ivf turkijoj?

darysiu, jei priims, labai mazas AMH... unsure.gif

Tik prisiskaiciau SERUME ( cia Graikijos klinika) , kur anksciau planavau, kad reik 40 dienu antibus gert+ 2 menesius laukt po to kurso, kad IVF pradet. Tai
issigandau, kad dar tiek laiko teks atidet IVF , net 3 menesiam..

Uzklausiau Memorial, laukiu atsakymo vis dar..
Atsakyti
Nada, sveika prisijungus į šį skyrelį. Sėkmės šiame nelengvame kelyje!!!
Norėjau pasiklausti visgi Jūs darote IVF: Turkijoje ar Graikijoje. Man labai svarbu, nes mano AMH beveik 0.
Ką Jums siūlė graikai?

QUOTE(Nada... @ 2018 03 06, 11:15)
darysiu, jei priims, labai mazas AMH... unsure.gif

Tik prisiskaiciau SERUME ( cia Graikijos klinika) , kur anksciau planavau, kad reik 40 dienu antibus gert+ 2 menesius laukt po to kurso, kad IVF pradet. Tai
issigandau, kad dar tiek laiko teks atidet IVF , net 3 menesiam..

Uzklausiau Memorial, laukiu atsakymo vis dar..

Atsakyti

Rneringa, o tas labai mazas AMH dar kazkaip pasireiskia? Turiu omeny ar hormonai FSH LH ir kiti normoje? 

Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2018 03 06, 15:22)
Nada, sveika prisijungus į šį skyrelį. Sėkmės šiame nelengvame kelyje!!!
Norėjau pasiklausti visgi Jūs darote IVF: Turkijoje ar Graikijoje. Man labai svarbu, nes mano AMH beveik 0.
Ką Jums siūlė graikai?

Aciu, labai noriu i jusu bureli, bet nesu tikra, ar galesiu prisijungt..

Serumas man labai patiko, matosi, kad klinika ne tik moderni, bet labai domisi alternatyvom , toks jausmas, kad su giminaiciais bendrauji . Nors as pati uzsiminiau , kad bandysiu kitur, laiskai su atsakymais ateidavo taip pat greit, buvo issamus, pasiekdavo mane ir sekmadieniais.

Man pasiule ta mini-ivf, kur stimuliuojama labai mazom dozem, taciau neslepe, kad abejoja laiminga baigtim, todel siulo donorines kiausialastes..
Susinervinau, aisku unsure.gif , bandysiu kalbint turkus mane priimt, jei mane turkai isbrokuos, grisiu prie Serumo, tik nezinau, kuri is ju variantu bandysiu, abu man ne prie sirdies...

oi, mergytes, kaip as jum, grizusiom is TR su pilvukais, pavydziu, kokios jus laimingos wub.gif
Atsakyti

Nada..., 06 Kov 2018 - 13:50, parašė: Aciu, labai noriu i jusu bureli, bet nesu tikra, ar galesiu prisijungt.. Serumas man labai patiko, matosi, kad klinika ne tik moderni, bet labai domisi alternatyvom , toks jausmas, kad su giminaiciais bendrauji . Nors as pati uzsiminiau , kad bandysiu kitur, laiskai su atsakymais ateidavo taip pat greit, buvo issamus, pasiekdavo mane ir sekmadieniais. Man pasiule ta mini-ivf, kur stimuliuojama labai mazom dozem, taciau neslepe, kad abejoja laiminga baigtim, todel siulo donorines kiausialastes.. Susinervinau, aisku unsure.gif, bandysiu kalbint turkus mane priimt, jei mane turkai isbrokuos, grisiu prie Serumo, tik nezinau, kuri is ju variantu bandysiu, abu man ne prie sirdies... oi, mergytes, kaip as jum, grizusiom is TR su pilvukais, pavydziu, kokios jus laimingos wub.gif
o kokio jųs varianto norit? ir koks jūsų amh ir fsh? o šiaip kažkaip neįtikėtinai skamba, kad tiek laiko antibys vartot, nebent pas jus ur jūsų vyrą rado kokią bacilą... nes,maniškis čia LT gėrė paeiliui tris kursus antibų dėl enterecocus faecalis ir vistiek ta bakterija neišnyko, tai sakė tsip jau ir bus nieko nepadarysi... o turkai visada tik priceso pradžioje liepia abiem dvi tabletes per vieną sykį išgert, čia profilaktiškai :)
Atsakyti
QUOTE(JPUMA @ 2018 03 07, 10:47)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nada..." data-cid="72025226" data-time="1520337056">Nada..., 06 Kov 2018 - 13:50, parašė: Aciu, labai noriu i jusu bureli, bet nesu tikra, ar galesiu prisijungt.. Serumas man labai patiko, matosi, kad klinika ne tik moderni, bet labai domisi alternatyvom , toks jausmas, kad su giminaiciais bendrauji . Nors as pati uzsiminiau , kad bandysiu kitur, laiskai su atsakymais ateidavo taip pat greit, buvo issamus, pasiekdavo mane ir sekmadieniais. Man pasiule ta mini-ivf, kur stimuliuojama labai mazom dozem, taciau neslepe, kad abejoja laiminga baigtim, todel siulo donorines kiausialastes.. Susinervinau, aisku vartotojo įkelta nuotrauka, bandysiu kalbint turkus mane priimt, jei mane turkai isbrokuos, grisiu prie Serumo, tik nezinau, kuri is ju variantu bandysiu, abu man ne prie sirdies... oi, mergytes, kaip as jum, grizusiom is TR su pilvukais, pavydziu, kokios jus laimingos vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> o kokio jųs varianto norit? ir koks jūsų amh ir fsh? o šiaip kažkaip neįtikėtinai skamba, kad tiek laiko antibys vartot, nebent pas jus ur jūsų vyrą rado kokią bacilą... nes,maniškis čia LT gėrė paeiliui tris kursus antibų dėl enterecocus faecalis ir vistiek ta bakterija neišnyko, tai sakė tsip jau ir bus nieko nepadarysi... o turkai visada tik priceso pradžioje liepia abiem dvi tabletes per vieną sykį išgert, čia profilaktiškai smile.gif

na taip, Serumas paskiria profilaktiskai gert 40 dienu. Ir doze tokia nemaza..Kaip suprantu todel, kad rado, ar nerado ko nors, vis tiek pas mus gludi visokiu neatrastu infekciju..
Mano AMH svyruoja - 0.16/0.22, Fsh- 15.
Nezinau net ka daryt, pirma sulauksiu turku atsakymo, tik neskuba jie man atrasinet kazkaip smile.gif
Atsakyti

Sveikos, merginos, 

Iš karto prisiduodu, esu pasivyni vartotoja, t.y. daugiau skaitau negu dalyvauju forumo dikusijose :) Tačiau ieškau atsakymų ir galbūt kuri nors iš čia esančių, galės pagelbėti savo patarimais. 

Darėm 1 IVF, 1 FET Santaroje, tačiau nebuvo nė vieno kibimo, nors blastocistos įkeltos buvo 5Aa kokybės, priežastys aišku nėra žinomos. Mano bėdos yra - esu be kiaušintakių, vyro turtas puikus. Man 32, hcg geras. 

Kadangi nusprendėm mėginti paskutinį kartą, noriu patarimo, kodėl pasirinkote būten Turkiją? Ne skiek skaitau pagrinde meginos su žemu hcg, prastu vyro turtu ar genetinėmis problemomis. Ačiū iš anksto už atsakymus :)

Atsakyti