Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(grange @ 2018 06 14, 21:12)
aha, tai au paskaiciau, kad iki Ov padaryti yra gerai. tai  nieko, bus laiku.
4u.gif  aciu uz info
ogo 35 eur daugiau,tai jau nemazas skirtumas  unsure.gif

Man tokių skirtumų tikrai nebuvo net už visą ivfą kortele mokant
Atsakyti
Sveikutes.Merginos,prasau labai pasidalinkit kurios Kaune ruosetes Fet,pas koki ginekologa lanketes echoskopui.Kuriuo butu galima pasitiketi.Man siam penktadieniui jau reikia.
Ir gal galetumem parasyti tiksliai ka Tr praso,kad ginekologas apziureti/ismatuotu??Prasau pasidalinkite.

Papildyta:
[quote=emirra,2018 06 20, 12:36]
Sveikutes.Merginos,prasau labai pasidalinkit kurios Kaune ruosetes Fet,pas koki ginekologa lanketes echoskopui.Kuriuo butu galima pasitiketi.Man siam penktadieniui jau reikia.
Ir gal galetumem parasyti tiksliai ka Tr praso,kad ginekologas apziureti/ismatuotu??Prasau pasidalinkite

Ir kukios tiksliai kraujo tyr.priduoti reikia???
Atsakyti

Aš kortele mokejau, tai pvz swedbankas procentus nemazus už konvertavima nuima  :blink:  dar turėjau revolut kortelę tai su ja kiek maziau bet vistiek permokedavau, nnes jie keistu kursu iš eur į Lyras konvertuodavo, o kainas laiske rašo eur, tai manau ir eurais priimtu, bet rankos kirsti neduodu. Reiktų pasitikslinti su kuratore. :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kaune nerekomenduoju eiti i BMP, turejau nemalonios patirties.

Zinokit, kad geriausia ir sekanti karta eiti ten pat, kad ziuretu su ta pacia aparatura, tada maziau paklaidos.

Reikia, kad paziuretu ar nera like cistu, kokiu kitu patalogiju, ismatuotu glevines stori ir foliu dydi ir skaiciu.

Kraujo tyrimai reikalingi progesteronas, estradiolis ir LH.

Bet Jus geriau parasykit Masturai ir Jums tiksliai atsakys :) 

Atsakyti
Merginos,čia tiesa,kad Emre išėjo iš Memorial?
Atsakyti
MaVie,aciu labai! :4u:Susitariau nevaisingumo klinikoje,pas Visockiene. Aisku butu labai gerai,kad ir kitus kartus priimtu.

Taip,tiesa gyd.Embre nebedirba Memorial.Ir Mastura laukiasi antro leliuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2018 06 21, 12:00)
MaVie,aciu labai! :4u:Susitariau nevaisingumo klinikoje,pas Visockiene. Aisku butu labai gerai,kad ir kitus kartus priimtu.

Taip,tiesa gyd.Embre nebedirba Memorial.Ir Mastura laukiasi antro leliuko wub.gif

Mastura laukiasi!😍Nuostabu!Kaip aš laiku prasisukau-be Emre ir Masturos ir Memorial ne be tas..
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2018 06 21, 11:00)

O geras, o is kur zinot, pasake ji? kiek laiko? kai nezinau, tai nebuciau pasakius.

Mes va siandien pargryzom is Stambulo. wub.gif praleke tos 5 dienos taip greit, bet sekmingai viskas sakyciau, ir vel suzibo mazyte viltis kad gal pavyks ir jie padarys stebukla mums.

Mes konsultacija turejom su andriologu, na daugiau cia mano vyras, tada spermograma.
paskiau buvo bendra konsultacija, pirmiausiai valanda laiko su Mastura ir dar viena moterim, na niekaip nepamenu vardo, tokia tamsaus gymio, trumpais juodais plaukais , su akiniais, sneka rusiskai su Mastura. Kas ji ar zinot? tai Mastura surinko visa info, perziurejo viska, ka buvau atsivezus. atrode buvau pasiruosus, bet ir tai dar daug ko nezinojau ko klause.
paskiau atejo gyd. Soner, is pradziu susidare ispudis toks rimtas, bet jis buvo susikaupes kol viska isnagrinejo, su juo buvo ir valanda kazkur, tada padare echo, atejo prof. Semra. Paliko labai gera ispudi, profesionalismas ir jauciama jos "power" neznau nei koki cia zodi tinkama parinkt. kadangi as dar buvau ant kedes, tai ji dar kart apziurejo su echoskopu, pasidziauge, kad mano rezervas dar labai geras tiek is AMH tiek is echo ka mate, foliu daug. paskiau dar gera pusvalandi padiskutavom ir aptarem kas ir kaip bus.
ta pacia diena Mastura paskambino i Echomar, nes man reikejo pasidaryt HSG, tai su taksu vaziavom ten. reikejo nemazai palaukt, nes zmoniu daug, na bet palaukem. ten sunkiai ejos susikalbet, nes nei viena nkalbejo angliskai, nu bet siaip ne taip..
kita diena vel sake atvaziuot kai tures platesnius spermogramos rezultatus ir dar mano foto HSG apkalbes. tai va kt diena buvom vel, b turtas, kaip ir zinojom ne stebuklas, bet sake pritaikius kelis metodus turi but gerai. mano kiausintakiai geri, tik yra du mazi polypai, bet jie keliu mm. tai tas gyd Soner sake pakalbes su Semra ir tada pasakys ar reikia hysteroskopijos pasalint ar ne. Sekancia diena Mastura atrase, kad Semra nerekomenduoja, nes nuo 10 mm reikia operuot nes gali trukdyt. tai bent tas.. nes jau bijojau, kad reiks trecios unsure.gif
vienintelis kas nuliudino, na ne tiek kad nuliudino, bet papildomas stresas jog reikes PGD.. aisku po tiek nesekmiu ir esamos situacijos kitko ir nereikejo tiketis, na dar matysim kaip viskas eisis eigoj, aisku.

dabar eisiu skaityt vel senesnes temas nes dar kai kas man neaisku ir pradet ieskotis busto. unsure.gif
ai, Stambulas tai patiko ziauriai. oras pasitaike geras, pirma diena tik labai lijo ir griaustinis, bet daugiau ok. bet jau kalnuota.. vaje vaje prisivaiksciojom, na bet gerai.

tai va. ir aciu visoms, kas paskatino, kas padejo pradzioj su mano turetais klausimais, kai praeini viena etapa viskas atrodo paprasta.. smile.gif
Atsakyti

o po gn sekantį ciklą iškart galima startuoti? Ir ar jie taiko arba trumpą arba ilgą protokolą ar visiems kurį nors vieną?

Atsakyti

O geras, o is kur zinot, pasake ji? kiek laiko? kai nezinau, tai nebuciau pasakius.

Mes va siandien pargryzom is Stambulo. wub.gifpraleke tos 5 dienos taip greit, bet sekmingai viskas sakyciau, ir vel suzibo mazyte viltis kad gal pavyks ir jie padarys stebukla mums.

Mes konsultacija turejom su andriologu, na daugiau cia mano vyras, tada spermograma.
paskiau buvo bendra konsultacija, pirmiausiai valanda laiko su Mastura ir dar viena moterim, na niekaip nepamenu vardo, tokia tamsaus gymio, trumpais juodais plaukais , su akiniais, sneka rusiskai su Mastura. Kas ji ar zinot? tai Mastura surinko visa info, perziurejo viska, ka buvau atsivezus. atrode buvau pasiruosus, bet ir tai dar daug ko nezinojau ko klause.
paskiau atejo gyd. Soner, is pradziu susidare ispudis toks rimtas, bet jis buvo susikaupes kol viska isnagrinejo, su juo buvo ir valanda kazkur, tada padare echo, atejo prof. Semra. Paliko labai gera ispudi, profesionalismas ir jauciama jos "power" neznau nei koki cia zodi tinkama parinkt. kadangi as dar buvau ant kedes, tai ji dar kart apziurejo su echoskopu, pasidziauge, kad mano rezervas dar labai geras tiek is AMH tiek is echo ka mate, foliu daug. paskiau dar gera pusvalandi padiskutavom ir aptarem kas ir kaip bus.
ta pacia diena Mastura paskambino i Echomar, nes man reikejo pasidaryt HSG, tai su taksu vaziavom ten. reikejo nemazai palaukt, nes zmoniu daug, na bet palaukem. ten sunkiai ejos susikalbet, nes nei viena nkalbejo angliskai, nu bet siaip ne taip..
kita diena vel sake atvaziuot kai tures platesnius spermogramos rezultatus ir dar mano foto HSG apkalbes. tai va kt diena buvom vel, b turtas, kaip ir zinojom ne stebuklas, bet sake pritaikius kelis metodus turi but gerai. mano kiausintakiai geri, tik yra du mazi polypai, bet jie keliu mm. tai tas gyd Soner sake pakalbes su Semra ir tada pasakys ar reikia hysteroskopijos pasalint ar ne. Sekancia diena Mastura atrase, kad Semra nerekomenduoja, nes nuo 10 mm reikia operuot nes gali trukdyt. tai bent tas.. nes jau bijojau, kad reiks trecios unsure.gif
vienintelis kas nuliudino, na ne tiek kad nuliudino, bet papildomas stresas jog reikes PGD.. aisku po tiek nesekmiu ir esamos situacijos kitko ir nereikejo tiketis, na dar matysim kaip viskas eisis eigoj, aisku.

dabar eisiu skaityt vel senesnes temas nes dar kai kas man neaisku ir pradet ieskotis busto. unsure.gif
ai, Stambulas tai patiko ziauriai. oras pasitaike geras, pirma diena tik labai lijo ir griaustinis, bet daugiau ok. bet jau kalnuota.. vaje vaje prisivaiksciojom, na bet gerai.

tai va. ir aciu visoms, kas paskatino, kas padejo pradzioj su mano turetais klausimais, kai praeini viena etapa viskas atrodo paprasta.. smile.gif

Per kur pirkote skydžius? Kaip su apgyvendinimu. Man laiske Mastura raše jog i ivf paslauga iskaičiuota ir ju vairuotojas, tai yra paemimas is oro uosto ir nuvežimas į viešbutį.

Atsakyti
Mastura pati pasisake,kad laukiasi.😊O ta mergina su akinukais pakeis Mastura.
Sekmes merginos,nesvarbu kuriame etape bebutumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieput @ 2018 06 21, 18:59)
<p>o po gn sekantį ciklą iškart galima startuoti? Ir ar jie taiko arba trumpą arba ilgą protokolą ar visiems kurį nors vieną?
</p>

mes nestartuosim sekanti cikla, veliau 4u.gif
parenka pagal esama situacija, bet kaip suprantu daugiau taiko trumpa.

QUOTE(Sabelyte @ 2018 06 21, 19:52)
Per kur pirkote skydžius? Kaip su apgyvendinimu. Man laiske Mastura raše jog i ivf paslauga iskaičiuota ir ju vairuotojas, tai yra paemimas is oro uosto ir nuvežimas į viešbutį.
as ne LT gyvenu, tai nepades manau 4u.gif bet mes skridom su pegasus i Gocken.
man ir rase kad priklauso, bet dabar neprasem, nes atvykom anksciau, nei i konsultacija, tai su autobusu atvykom i centra, kai jau vaziuosim ivf tada galbut pasinaudosiu.
gyvenom viesbutuke netoli Taksim, na mes vaziavom keliom dienom ilgiau, nei tik konsultacijai, buvo kaip mini atostogos.

QUOTE(emirra @ 2018 06 21, 20:23)
Mastura pati pasisake,kad laukiasi.😊O ta mergina su akinukais pakeis Mastura.
Sekmes merginos,nesvarbu kuriame etape bebutumet 4u.gif

aha, supratau 4u.gif gaila, jei neteks susitikt su Mastura veliau, ji super super faina. ta mergina siaip ir nieko, bet matosi, kad patirties maziau, ir taip ir galvojau, kad mokosi, plius anglu prastesne jos.
Atsakyti