Papildyta:
Žinau kas buvo. Atrodo antradienį. Iš sm fetą darėsi. Sakė sme seniai besilankė.
O mastura žino superanne

tai viesbutyje ar kur apartamentuose tai ok, bet jei sakykim jau buni procese,tai kai jie pranesa zinute ar whatsapu ar dar kuo dozes pvz. tai tokiu atveju arba reikia ta diena buti viesbutyje arba tik pamatysi vakare na arba kada wifi bus. tai kazkaip atrodo patogiau kai visa laik turi, jei yra galimybe pirkti vietine kortele kur gausi duomenu.
man kazkodel memoriale nepasijunge, na tiksliau prase registruotis, bet reikejo ten kazkokio bylos numerio berots, tai ir palikau.
aa supratau

na taip, kainuoja, bet .. po konsultacijos bus aisku ar yra dar kazkokiu vilciu, kuriu, manau bus, ir ka toliau daryt.
as ir dabar dar bijau kaip viskas bus (ne pacio proceso, nes cia zinoma), bet kaip su darbu suderinsim, kur gyvensim kaip viskas vyks.
man iseiti is darbo neiseitis, kaip kad yra kas dare... nes daugiau vaikas vien meile gyvas nebus. bet kazkaip ieskosim butu susiderint viska. jei mes kalbetume atvirai ir pasakytume kas ir kaip butu viskas paprasciau, bet tai reikstu ppaildomas stresas po to, kai visiems reiktu atraportuot.
o geras!! paskaiciau internete, neteko girdet. bus didziausias pasaulyje!?na mes i Gocken skridom ir skrism, bet gali but naujam daugiau skrydziu.
Dėl raportavimo suprantu, mes ir svarstome jei darys ivf tai teks kažką galvoti 😁. Pas mane ir situacija kebli, dar ankščiau išėjau iš darbo ir nedirbu nes kuri įmone naujoką išleis 3 savaitem atostogų ypač nežinant tikslios datos.(net nebuvo minčių apie Tr prieš išeinant) tai dabar skubinu vyra kad kuo greičiau važiuotume konsultacijai, nes noriu į darbą 😂
O tai į kokį oro uostą reikės skristi, skrendant į Stambulą?
Papildyta:
man kazkodel memoriale nepasijunge, na tiksliau prase registruotis, bet reikejo ten kazkokio bylos numerio berots, tai ir palikau.
aa supratau

na taip, kainuoja, bet .. po konsultacijos bus aisku ar yra dar kazkokiu vilciu, kuriu, manau bus, ir ka toliau daryt.
as ir dabar dar bijau kaip viskas bus (ne pacio proceso, nes cia zinoma), bet kaip su darbu suderinsim, kur gyvensim kaip viskas vyks.
man iseiti is darbo neiseitis, kaip kad yra kas dare... nes daugiau vaikas vien meile gyvas nebus. bet kazkaip ieskosim butu susiderint viska. jei mes kalbetume atvirai ir pasakytume kas ir kaip butu viskas paprasciau, bet tai reikstu ppaildomas stresas po to, kai visiems reiktu atraportuot.
o geras!! paskaiciau internete, neteko girdet. bus didziausias pasaulyje!?na mes i Gocken skridom ir skrism, bet gali but naujam daugiau skrydziu.
Na vaistų dozes koreguoja konsultacijos d apie 15 val. Pažiūrėti reikia iki kol leistis reikia t.y. iki 18 val. Tai wifi per tą laiką tikrai galima rasti. Aš arba savo viešbutyje būdavau, arba pas kitas lietuves, ar prekybcentryje, kur taip pat galima pasijungti wifi. Tikrai nėra bėdos. Bėda dėl wifi tik kol gatvėje stovi. O Memoriale kaip paswordą man rodos asmens kodą reikia vesti. Dabar nepamenu. Paklauskite registratūroje ten, kur vaikštote.
Papildyta:
Na vaistų dozes koreguoja konsultacijos d apie 15 val. Pažiūrėti reikia iki kol leistis reikia t.y. iki 18 val. Tai wifi per tą laiką tikrai galima rasti. Aš arba savo viešbutyje būdavau, arba pas kitas lietuves, ar prekybcentryje, kur taip pat galima pasijungti wifi. Tikrai nėra bėdos. Bėda dėl wifi tik kol gatvėje stovi. O Memoriale kaip paswordą man rodos asmens kodą reikia vesti. Dabar nepamenu. Paklauskite registratūroje ten, kur vaikštote.
tai bus arba tas naujas, arba Gocken, jei yra skrydziu is LT.
tai faktas, kad wifi ne didziausia problema, rastume iseiti, bet jei yra galimybe turet keliom sav kazka pigaus, tai ir Ok.
merginos, dabar galvoju, ar tokia galimybe imanoma, jei po PGD pasako kad nera nieko tinkamo, ar gali PGD but klaidingas, ar tai 100 proc garantija,kad jei blogai, tai ir net nera sansu toliau augt? zinau, kad ir po pozityvaus pgd nera garantijos kad viskas bus gerai.. bet..
kazkaip galvoju dabar, minciu milijonas galvoj... bijau as to PGD tiesa pasakius, bijau atsakymo, kad nieko neliks. bet is kitos puses, jei ikels ir nieko nebus, tai ir ne ka geriau

Siek tiek naudingos info: užsienyje labai gerai naviguoti su maps. me programele, ji veikia be interneto. Ja naudojimes kai norejime pesciomis kur nors nueiti.
Stambule naudijantis viesuoju teanspirtu padeda Trafi ptogramele, kuri irgi veikia be interneto, labai lengva ja naudotis!
Su Mastura susirasinejau SMS zinutemis, su tele2, jos ten kaunuoja 16 ct.
<p> </p>
<p>Stambule naudijantis viesuoju teanspirtu padeda Trafi ptogramele, kuri irgi veikia be interneto, labai lengva ja naudotis!</p>
<p> </p>
<p>Su Mastura susirasinejau SMS zinutemis, su tele2, jos ten kaunuoja 16 ct. </p>
man neveike ta trafi programele

grange, 24 Bir 2018 - 15:32, parašė: man neveike ta trafi programelegalbut telefone buvai isjungus rysi navigacijos? kad programele veiktu telefone turi buti ijungtaz gps rysys/lication informationas ja ir parsisiunciau pries tai, nezinau kame reikalas, man vis rase you are offline. bet gal mani telefonas kaltas, nes poaskutiniu metu ziauriai durnavoja, teks keist tai ziuresim.

tai faktas, kad wifi ne didziausia problema, rastume iseiti, bet jei yra galimybe turet keliom sav kazka pigaus, tai ir Ok.
merginos, dabar galvoju, ar tokia galimybe imanoma, jei po PGD pasako kad nera nieko tinkamo, ar gali PGD but klaidingas, ar tai 100 proc garantija,kad jei blogai, tai ir net nera sansu toliau augt? zinau, kad ir po pozityvaus pgd nera garantijos kad viskas bus gerai.. bet..
kazkaip galvoju dabar, minciu milijonas galvoj... bijau as to PGD tiesa pasakius, bijau atsakymo, kad nieko neliks. bet is kitos puses, jei ikels ir nieko nebus, tai ir ne ka geriau

Kažkas yra sakęs, kad žiūrint kas per tą pgs nustatoma. Būna nustatomos problemos, kurios jau tikrai nepasinaikins, tai tokių blastukų nebesodina nors ir prašytum, o būna, kad nustatomi trūkumai, kurir gali išnykti, bet gali ir neišnykti, tai tokius blastukus leidžia porai spręsti kelti ar ne. Gal mozaikinis tas sutrikimas vadinamas, jei neklystu. Nžn tiksliai.
O jūs negalvokite apie patį blogiausią

ijungta buvo.. as itariu, kad kaltas mano telefonas, nes jis paskutiniu metu neveikia kaip reikia. ir apskritai internetas letas, nepasikrauna.. zo metas keist.
O jūs negalvokite apie patį blogiausią

negalvoju, kad bus blogai, bet.. tas procentas visada islieka ir jis kazkur pasamonej tupsi.
aisku viskas spresis eigoj, bet as tikiu, kad bent viena stipruoli turesim.
kaip ten sako, gera pradzia puse darbo, nors mes dar realiai pradzios ir nepadarem, na bet po konsultacijos supratau, kad nera viskas taip blogai, rezervo as turiu tai kazka ispes is manes ir b..

as kai klausiau, tai ta nauja mergina sako mes darom visiems, bet man atrodo kad netiesa, ne visiems daro.
priklauso nuo situacijos

amzius, seimoj esantys sutrikimai, pasikartojantis persileidimas, bloga embrionu kokybe ir pan. manau priklausys nuo jusu esamos situacijos kada darys kada ne.

negalvoju, kad bus blogai, bet.. tas procentas visada islieka ir jis kazkur pasamonej tupsi.
aisku viskas spresis eigoj, bet as tikiu, kad bent viena stipruoli turesim.
kaip ten sako, gera pradzia puse darbo, nors mes dar realiai pradzios ir nepadarem, na bet po konsultacijos supratau, kad nera viskas taip blogai, rezervo as turiu tai kazka ispes is manes ir b..

as kai klausiau, tai ta nauja mergina sako mes darom visiems, bet man atrodo kad netiesa, ne visiems daro.
priklauso nuo situacijos

amzius, seimoj esantys sutrikimai, pasikartojantis persileidimas, bloga embrionu kokybe ir pan. manau priklausys nuo jusu esamos situacijos kada darys kada ne.

Oi bijau, kad su ta nauja nebūtų problemų

Pgs Memorialas daro, kai kariotipai blogi arba kai moters amžius 38 m ar daugiau, arba išvis neaiški nepastojimo priežastis arba neaišku kodėl persileidimai kartojasi.