Kaip manote gal verta pvz mano atveju parašyti Masturai ir paklausti ką Memorialklinika galvoja apie PRP į kiaušides. Nes galvoju gal vertetu ją pasidaryti ir tik tada pas juos lekti, aišku jei suveiks? Svarstau visokius variantus, kad tik išgauti max iš to kas liko 🤔
Mes kadangi neturėjom neto, o išbūdavau beveik mėnesį, tai visą laiką pirkom jų kortelę, kiek kainuoja nepasakysiu,bet ir nėr kad lb pigiai. Paskutinį sykį Turkcell, su 5 GB interneto. Tik ne iškart aktyvavo, lyg per parą...
Žodžiu, yra dar kažkas panašaus kaip pas mus pildyk, išnaudoji ir pasipildai. Pirmą sykį tokį turėjom.
Ir man Trafi tik su internetu veikdavo,kitaip nemokėjau
</p><p>Žodžiu, yra dar kažkas panašaus kaip pas mus pildyk, išnaudoji ir pasipildai. Pirmą sykį tokį turėjom.
</p><p>Ir man Trafi tik su internetu veikdavo,kitaip nemokėjau

o kodel beveik menesi reikejo isbut?

ir dar toks klausimas kilo, skaiciau senas temas, berots 2016 m vienai merginai dare GDP ir sodino 6ta diena. tai imanoma ir taip, kad padaro is kart? ar cia seniau taip buvo ir dabar 2 sav uztrunka

o kodel beveik menesi reikejo isbut?
ir dar toks klausimas kilo, skaiciau senas temas, berots 2016 m vienai merginai dare GDP ir sodino 6ta diena. tai imanoma ir taip, kad padaro is kart? ar cia seniau taip buvo ir dabar 2 sav uztrunka
Mano mmm būdavo nlb reguliarios ir pradžioj tepliodavo ( tai nežinojau ar čia skaitosi mmm, ar ne). Žiūrėdavau kokį esu turėjus trumpiausią ciklą ir skrisdavau viena. Aišku nuskridus, "zakon podlasti" jos nesurodydavo kokią dar savaitę. Abu kartus augino iki blastocistų ir sodino,tai panašiai bent jau mum ir gaudavosi.
Marga2 sakė klausė. Mastura jai sakė, kad prp jie netiki.
Papildyta:

Ankščiau taip darydavo. Dabar taip nebedaro. Nusipirko neoamenu nuo kurio rudens geresnę technika ir ji jau ilgiau nei parą tiria. Todėl 6 d nebesodina. Išimties tvarka girdėjau, kad yra kam siūlę su ta sena ištirti ir sodinti 6 d, jei bus geri. Bet atrodo tie žmonės nusprendė su ta geresnia nauja technika darytis pgs. Dar jie nestartavę.

aa supratau. nemazai gaunas,aisku..
na as gersiu KT pries, tai kazkaip manau bus paprasciau suderint, nes jei pabaigus gert 3-4 dienos atsiras MM tai jau paskutine gerimo diena galiu but TR>
aisku

Merginos kurios jau buvote TR. Kaip rekomenduotumėte daryti nes noriu rašyti Masturai dėl konsultacijos datos. Turiu nereguliaras mm tai bijau kad nebūtų siurprizų, nuvykus prasideda, arba dar teplioja ir negalės padaryti nuotraukos ar dar kas nors. Jei butu taip kaip paskutinius kartus tai ten butume 5-7cd. kaip ir ok, bet...
Aš dar nebuvau, bet mane vakar irgi tokios mintys užplūdo, kai pradėjau skaičiuoti, tai būti pas juos konsultacijai geriausia tarp pasibaigusių mėnesinių ir iki ovuliacijos: jei atvykus po echoskopijos matys, kad reikės gn, iškart padarys. Jau kažkas rašė anksčiau, kad gn iki ovuliacijos reiktų pasidaryti (tai saugiausia maždaug iki 12cd., taip suprantu, kad reiktų įsiverinti ar jau bus pasibaigusios mm tarkim apie 7-8-9-10-11 ciklo dienas ir stengtis skirti tuo laiku) tai realiai gera savaitė, nuo tada kai nustoji kraujuoti iki maždaug tos 12cd (nežinau kokio ilgio tavo ciklas ir kada maždaug būna ov, bet tai maždaug 4-12cd būti ten).
O kraujo tyrimus galima pasidaryti lietuvoje prieš skrendant 2-5 cd. (sakė mastura galioja 6 paskutinių mėn.), išskyrus amh (jį ten vietoje padarys kartu su gn ir spermogramą pas juos tuo pačiu).
Dabar išsamiai suruošiu visą informaciją, ką jau esu atlikus, ir jie pagal tai man atsiūs nurodymus. Ar tu jiems jau siuntei visus savo tyrimus darytus ir info apie procedūras atliktas?
Aš jau turiu visą info ką turiu pasidaryti. Beliko pora tyrimų. Manes be tam tikrų tyrimų jie net nepriėmė. Mums belieka nuspręsti kada važiuojame ir su jais tartis nes vizitą derinti reikia prieš 2-3sav. Man ir minejo kad reikia ciklo pradžioje, bet kaip ir sakiau turiu labai nereguliarias tai nuspeti sunku 🤔. Jei kaip paskutini karta tai trn buname 5-7 c.d.
Pasigedot Gydytojo Emre tai noriu informuoti,kad gydytojas Emre Turgut dabar dirba Bahceci klinikoje
taip pat kam aktualu,suzinojau,kad jau yra (arba greitai bus) Bahceci klinikoje rusakalbe koordinatore. Iki siol buvo tik dvi sesutes,kurios pagelbedavo tik punkcijos ir isodinimo metu
Gal tada truputį vėliau važiuoti. Būtina, kad netepliotų jau. O koks jūsų c? Iš bėdos gn padarys ir po ov, tik su vyru nedraugaukit tą c. Bet jei tepliojimas bus, tai niekas tikrai nedarys
O kraujo tyrimus galima pasidaryti lietuvoje prieš skrendant 2-5 cd. (sakė mastura galioja 6 paskutinių mėn.), išskyrus amh (jį ten vietoje padarys kartu su gn ir spermogramą pas juos tuo pačiu).
Dabar išsamiai suruošiu visą informaciją, ką jau esu atlikus, ir jie pagal tai man atsiūs nurodymus. Ar tu jiems jau siuntei visus savo tyrimus darytus ir info apie procedūras atliktas?
</p>
AMH as ir pasidariau pas save, nes ten tas tyrimas daaug brangesnis, man dare su visais kartu. tai pasidomek kiek lt ar atskirai jus mokat ar kaip ten yra.
del GN as ir parasiau Masturai kada mazdaug tikiuos mm ir ji tada derino data su gyd. man mm atejo anksciau tai as buvau pas juos 11 CD siaip jau. nors raso 4-5 d po paskutines mm dienos, na man gavos keliom daugiau. bet garantuotai nestumo nebuvo, tai buvo saugu daryt nuotrauka. na ir mate folius ir dominuojanti, klause ar nejutau ar buvo OV, bet tai as jauciu, tai zinau, kad tikrai nebuvo, o buvo dabar neseniai.
kai nereguliarios sunku, bet mazdaug kazkaip gal galima paplanuot ir tada vaziuot keliom d ilgiau ten.