Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sakykit, o į pirmą konsultaciją 2dienoms gal skristi be lagaminų? Ar ten gali kažką išrašyti iš anksto nusipirkti ir skraidintis?
Turime talpias kelionines kuprines, galvoju gal išsiversime be lagaminų..vistiek jie pustuščiai bus..

Atsakyti

Mes skrendame 4 dienom su rankiniu bagazu 7kg. Lieput jei ir israsys vaistu nemanau kad daug svers 😁

Atsakyti

Sabelyte - Kuriame tinklapyje tu ieškojai bilietų ir pirkai?
Aš ir noriu bandyti rasti pigiausią variantą :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lieput: 10 liepos 2018 - 18:50
Labai gaila merginos 😢 laikykites 4u.gif
Atsakyti

Dar klausimas, ar Semra dalyvauja visose konsultacijose (jei pageidauji), pvz 1 konsultacija trečiadienį ir tarkim, po echo nusprendžia, daryt gn, tą pačią dieną turbūt nepavyks padaryt (nes priima tik nuo 13:30....o gal?), tada kitą dieną ketvirtadienį (Semra ketvirtadieniais sakė nedirba centre) pasidarau gn ir po jos man vėl bus konsultacija su Semra tik penktadienį ? o jei ne, tada ketvirtadienį kiti aptars gn ir penktadienio jau kaip ir nereiktų? ?
turbūt nelabai aiškiai aš čia.. :D :rolleyes:

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lieput: 10 liepos 2018 - 20:32

Mes skrendame is Rygos. Pirkau per Greitai.lt, sumokejau 286€. Mano konsultacijoje Semra dalyvauja. Mums konsultacija trečiadieni, ketvirtadienį turime rezrvuota laika del vyro , jei reikės. Namo skrendame šeštadienį tad pasilikome penktadienį atsargai jei ko reikėtų.😀

Atsakyti

Klausimėlis merginoms kurios jau buvo Stambule, kokios kainos pvz pietūs, vakarienė, normalioje kavinėje, prabangos mums nereikia? 😁 . Kiek supratau iš ankstesnių susirašinėjimų geriausia atsiskaityti liromis o ne kortele, tiesa? 

Atsakyti
QUOTE(Lieput @ 2018 07 10, 22:31)
<p>Dar klausimas, ar Semra dalyvauja visose konsultacijose (jei pageidauji), pvz 1 konsultacija trečiadienį ir tarkim, po echo nusprendžia, daryt gn, tą pačią dieną turbūt nepavyks padaryt (nes priima tik nuo 13:30....o gal?), tada kitą dieną ketvirtadienį (Semra ketvirtadieniais sakė nedirba centre) pasidarau gn ir po jos man vėl bus konsultacija su Semra tik penktadienį ? o jei ne, tada ketvirtadienį kiti aptars gn ir penktadienio jau kaip ir nereiktų? ?

turbūt nelabai aiškiai aš čia.. biggrin.gif rolleyes.gif
 </p>


Mums semra dalyvavo pirmoj konsulyacijoj. Kita diena darem GN. Tai po jos konsultacijos nebuvo visai. Daktaras dares GN pasake viskas ok lyg, bet galutinai turi Semra patvirtinti. Lyg kita diena koordinatore parase kad tikrai viskas ok, semra dave leidima startuoti kada norim smile.gif
Atsakyti

Dar klausimas, ar yra tikimybė, kad po gn pakartoninai konsultacijai, (jeigu kartais prireiktų) priimtų penktadienį ryte , iki kokių 14h? Ar visos konsutacijos, nesvarbu prieš ar po gn ar pakartotinė, visada tik nuo 13:30?
Ir kiek maždaug užsimesti valandų prieš skrydį? Įsivaizduoju ten didelis oro uostas? Kad prieš skrydį spėti visas apsaugas ir pasų sienas praeiti?

Atsakyti
QUOTE(Lieput @ 2018 07 11, 00:20)
<p>Dar klausimas, ar yra tikimybė, kad po gn pakartoninai konsultacijai, (jeigu kartais prireiktų) priimtų penktadienį ryte , iki kokių 14h? Ar visos konsutacijos, nesvarbu prieš ar po gn ar pakartotinė, visada tik nuo 13:30?
Ir kiek maždaug užsimesti valandų prieš skrydį? Įsivaizduoju ten didelis oro uostas? Kad prieš skrydį spėti visas apsaugas ir pasų sienas praeiti?

</p>


As db galvoju ir nepamenu kiek mes uzsi.esdavom... bet bent jau valanda kelionei, ir kokias 2-3 val oro uoste...
Bet is turku kas derina transporta iki oro uosto, turetu zinot daug maz...

Jei niekas nepasikeite, tai jie ryte tik procese esancias priima, o po pietu naujokes ir paprastas konsultacijas smile.gif Bet bandyti prasyti galit, nieko neprarasit smile.gif paaiskinkit situacija, gal priims ryte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meiles_kibirkstele: 10 liepos 2018 - 23:02

Lieput, o Jus nenoretumet daryti atvirksciai? Pirma tureti gn, o paskui konsultacija? 
Mes su Mastura susitarem, kad pirmiausia atliekam HSG ir tada pas juos su rezultatais jau ateinam i konsultacija, taip sutaupydami laiko. Taip ir darem, turejom gn ir konsultacijoj dalyvavo Semra. 

Sabelyte, mes valgem visa laika kol ten gyvenom kavinese, nes pastebejom, kad tai yra pigiau nei gamintis kazka patiems, o ir skanu mums buvo labai :) 

I oro uosta mes pasilikdavom 2-3 val jau su kelione iki jo. 

Atsakyti

Labas vakaras merginos smile.gif

Ziuriu apie skrydziu bilietu kainas diskutuojat... pigiai dar palyginus perkat... as liepos 13-18d, as ir pupa, sumokejau 1200eur pirmyn atgal 😣😣😣 nu bet nebenorejau laukt dar 2 men...

O siaip su klausimu atejau... gal pamenat vaistine prie klinikos kokiom valandom dirba sestadieniais?
Ir dar, kurios pirkot fraxiparina... dezutes po 2 svirkstus tik buna? Ar ir po 10?

Labas, dirba iki 19val.

Atsakyti