Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Labuka 4u.gif

Mergaitės,trumpai jei galima ...būkit gerutės kuri...

Taigi sumasčiau laikytis teises blink.gif šeip visad bijojau o santuokoj kai buvau niekas nemokino nors prašiau..O dabar galvoju ir reikia ir norėčiau tik kažin ar sugebėsiu unsure.gif o ir šioks toks ėjimas į priekį būtų...

Taigi,imtis man šio sumanymo ,pavyks tapti vairuotoja?

Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 01 22, 20:09)
Protegi, jūs abu galvojate apie vienas kitą su simpatija. Jūs pati labai mielai nertumėte į nuotykį, galvojate apie galimus aistringus santykius. Vyriškis simpatizuoja, mielai paflirtuos, nors į rimtesnius santykius, ar romaną nesivels. Išnaudokite sau naudingai jums skiriamą dėmesį, bet neturėkite tuščių vilčių, nes labai nusivilsite ir jausitės įskaudinta. Nerodykite pati iniciatyvos, o dėstytojo rodomą dėmesį mielai priimkite ir išnaudokite jį sau pragmatiškai, studijose. Saugokitės manipuliavimo, nes jis tam turi galias, o jūs deja, nelabai ką galite.

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2017 01 22, 09:12)
<p>Labas rytas  4u.gif  Noriu del darbo paklausti. Ka blogai padariau, kada ir ar tikrai padariau? Man tik pasake kad skundesi del manes vadovai bet nieko daugiau! Stresuoju labai ir istisai man darbines sutuacijos sapnuojasi, gal jau reikia mankstint sparnus is ten...  cray.gif​ </p>

Keistai skamba jūsų klausimas. Kaip gali dėl jūsų skųstis vadovai? Kam jie gali skųstis? Jie tik jums gali pasakyti, kad kažką blogai darote. Apie save esate labai geros nuomonės ir tiesiog vaikiškai bijote neigiamų atsiliepimų. Esate gera darbuotoja, profesionali ir nieko apart jūsų pačios baimių nematau. Niekada nebūna viskas vien gerai, jei žmogus dirba, jis padaro ir klaidų. Neklausykite gandų, gyvenkite savo galva ir net jei kažką blogai padarėte, neskubėkite viską mesti ir bėgti. Viskas praeina, net ir patys blogiausi dalykai. Bendrai matau labai pozityvias kortas aplink jus, tik jums pačiai reikia plačiau atmerkti akis ir pamatyti tą gerį aplink jus, net ir tą jums simpatizojantį vyriškį, kurį jūs ignoruojate.
Papildyta:
QUOTE(** Svaja** @ 2017 01 22, 22:28)
Labuka 4u.gif

Mergaitės,trumpai jei galima ...būkit gerutės kuri...

Taigi sumasčiau laikytis teises  blink.gif  šeip visad bijojau o santuokoj kai buvau niekas nemokino nors prašiau..O dabar galvoju ir reikia ir norėčiau tik kažin ar sugebėsiu unsure.gif o ir šioks toks ėjimas į priekį būtų...

Taigi,imtis man šio sumanymo ,pavyks tapti vairuotoja?

Ačiū!

Svaja, net nereikia kortų klausti tokių dalykų. Teisės yra būtinos, dabar toks gyvenimo tempas, kad tik su automobiliu gali suspėti mirksiukas.gif Nežinau, kiek jums metų, bet pažįstu ne vieną moteriškę, kurios vairuoti pradėjo tik išėję į pensiją. Pirmyn ir tik pirmyn 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 01 22, 23:12)
Papildyta:

Svaja, net nereikia kortų klausti tokių dalykų. Teisės yra būtinos, dabar toks gyvenimo tempas, kad tik su automobiliu gali suspėti  mirksiukas.gif Nežinau, kiek jums metų, bet pažįstu ne vieną moteriškę, kurios vairuoti pradėjo tik išėję į pensiją. Pirmyn ir tik pirmyn  4u.gif  4u.gif

Tai dar ne pensija ...43...bet čia toks nepasitikėjimas išlenda .. bet gal neužjuoks jaunimas unsure.gif

Būtų smagu aišku ,sako baimes reikia nugalėti tai manau pavasariop bandysiu smile.gif


AR čia man vienai nesimiega?? Jaučiuos kaip dieną akys stačios blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 22 sausio 2017 - 23:32
Merginos, pažiūrėkite prašau, reikia tikrai patarimo.

Vaikinas kuri mylėjau ir draugavau visus metus, atvykęs po atostogų į Lietuvą toliau mokytis atstumė mane, neįvardijęs mano manymu tikros skyrybu priežasties. Susitaikėme bendravome, bet nebuvo taip kaip viskas buvo draugystės pradžioje.

Likus savaitei iki išvykimo į jo gimtąją šalį, paaiškėjo na kad jis pradėjo bendrauti su kita mergina, jis man to pats nepasakė, sužinojau.

Mes neišsiskyrėme iki galo ir netgi nepasikalbėjome prieš jam išvykstant. Mano klausymas būtu ar viskas tarp mūsų baigta visam laikui ir kas pas ji vyksta su šia mergina, nes jis visa tą laiką bendravo ir su manimi, taigi gaunasi apgaudinėjo ir ją ir manę?!

Ačiū
Atsakyti
Sveikos mergaitės, turiu klausymą...

Yra vyras D ... reiklus ir išrankus arba tokiu apsimeta.

Todėl dvejoju ar verta su juo pradėti draugauti ir tikėtis gražių santykių. Kokios perspektyvos jei drįsčiau eiti su juo ?

Ačiū atsakiusiai . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 01 22, 22:09)
Jūs ieškote darbo, bet kažkodėl netikite, kad jums pavyks rasti darbą. Nors turite patirtį ir gerai dirbate, jums trukdo jūsų neigiamas nusistatymas, jau iš anksto nusiteikę, kad paieška bus sunki ir jums teks nusivilti, kad jums nepasiseks. Jei pakeisite savo išankstines neigiamas nuostatas, panaudosite visas savo turimas patirtis ir įjungsite į darbo paiešką visus draugus ir pažįstamus, jums pavyks rasti darbą.


Ačiuuu, kaip tik su savim dirbu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena mergaitės 4u.gif

Pakartoju savo klausima, gal kuri galėtumėte paklausti kortų ką man daryti ax.gif

Su vyru D.V. gyvename jau kokie 8 metai kartu, bet sutikau kitą, A.U. Gal galite pasižiūrėti kaip mano santykiai klostosi su jais abiem ateinančius metus? Su kuriuo likti?
Dabar jaučiuosi plėšoma į gabalus, nes širdis pas vieną, o protas renkasi kitą...

Dėkoju iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau paklausti.

Ar nusimato karjeros, veiklos ar darbo perspektyvos pusmečiui į priekį?

Ačiū!

Atsakyti
Labas vakaras, gal kas nors uzmes aki i situacija.

Siais metais nusimato komandiruote uzsienyje. Labai nenoriu dalyvauti, taciau kol kas dingsties nevykti nera. Ar nusimato palankus laikas apie rugpjucio pabaiga? Ar daugiau butu teigiamu ar neigiamu emociju/ ispudziu/ perspektyvu po to isvykos? Gal yra tikimybe, jog susiklostys, kad neisvyksiu?

Aciu uz pagalba!
Atsakyti
Sveikos! smile.gif Senokai bebuvau uzsukus..

Pirmaargenta, gal galiu paklausti kas manes laukia meiles srityje per artimiausius 3 men.? Vis laukiu savo princo, kuris vis neatjoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2017 01 22, 19:11)
Galite paziureti man...pavyks nemokama moksla gauti ar teks uz savo pinigelius...? :-) Busiu labai dekinga...

Atsakyti