Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Oi pati laukiu nesulaukiu, sakiau vyrui tu ziuresi didzki, o as gulesiu ir nieko neveiksiu, visa laika :D

Atsakyti
Murkyte, inhaliavo 3 kartus, kažkur iki 10 min.gaudavos, plius 3 kartus ar 4 nepamenu salbutamolio "dūdos".
Sveikatėlės !!!

Tikiuosi, nieko rimto pikkolo mažiui nebus ir grįšite gydytis namo. 4u.gif

Liberty, jėgelė, kaip fainai, yahooii atostogos bigsmile.gif

Mano pačios gimšius kitą savaitę, geriausia dovana būtų spa, kelioms valandoms, grožio procedūros, skanūs pietūs , jūros ošimas ir knyga .gal sakau kitąmet lotuliukas.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįtikėtina: 31 gegužės 2017 - 21:25

Neitiketina , ko gero kitamet :) kol kas nepaleidzia taves reikaliukai , na nieko, viskas praeina  :4u:

tavo vyrs daznai i komandiruotes ane?

Atsakyti

Laba dienele :4u:

 

Sveikinu visas su vasarėle :4u:

 

Mūsų mylimus vaikučius su vaikučių diena :4u:

 

Gaudri, su tavo dienele :4u:

 

Kaip smagu, kad orai jau dažniau šilti, tai su vaikučiais lauke po du kartus būdavom :)

 

Dantukai iki šiol neprasikala :/ pergyvenau, kad bus per anksti, dabar jau galiu pergyvent kad vėlai  :D pastarosiom dienom išvis mažius zyzaliukas, dar ir temp apie 37.1 laikosi. Tai su nekantrumu laukiam tų dantukų :)

 

Kas dėl sėdėjimo, tai sėdi puikiai, tik atisėst nemoka. Vartytis išvis aptingo. Dabar ant pilvo būna tik jei į priekį krenta nuo sėdimos padėties :)bet ilgai taip neišbūna, pradeda reikalaut, kad pasodinčiau atgal :)

Atsakyti

Mus isleido namo. Lasines padejo. Jau vakare buvo daug linksmesnis, pradejo valgyt normaliai, nakti irgi. Tik man sonus paskaudo, tai nepatogu miegot buvo, tai maitint, bet nieko, galvoju pakentesiu bile miega, neverkia, bile valgo. Tik vat ryte jau i sauskelnes netilpo sysius, per visus sonus pravare. Visas lasines isvare vaikas. Dabar su mociute krykstauja. Nezinau ka be jos daryciau.

Atsakyti

Nuraminti gi jūs mane truputį ...Pas neurologa gavom vietelę tik liepos viduryje...Su vyrų pajuokavau, sakau, iki tada gal ir sedet pradės mergina mūsų :D...Kolkas dangčio dar irgi jokio nėr. 

Atsakyti

Kokiam mieste cia

Atsakyti

Nuraminti gi jūs mane truputį ...Pas neurologa gavom vietelę tik liepos viduryje...Su vyrų pajuokavau, sakau, iki tada gal ir sedet pradės mergina mūsų :D...Kolkas dangčio dar irgi jokio nėr. 

O gal čia būtent dėl nesėdėjimo siunčia? Man keista, dar daug bendaamžių nesėdi ir nemačiau nei vieno kad siųstų dėl to pas neurologą.

Atsakyti

Pikolo smagu, kad paleido ir pagerėjo jums!!!!

Atsakyti

O gal čia būtent dėl nesėdėjimo siunčia? Man keista, dar daug bendaamžių nesėdi ir nemačiau nei vieno kad siųstų dėl to pas neurologą.

Dėl to kad kai atsisedo apsilankymo metu pirmą kartą paėmus už rankų maze biski labiau pasvirduliavo ir galvutė..Nors kai sodino antrą kartą jau nebuvo jokio susvirduliavimo.... 

Jos ūgis dabar 66cm,  tai nors atitinka minimaliai 7men ( pasivijo normaliukus :)) man asmeniškai kai ji sėdi atrodo labai mažytė, mažesnė nei kai sūnus pradėjo sėdėti, nors jis irgi prie tų minimaliųjų ūgiu ir svoriu...

Tik kad ji daug labiau judanei sūnus tokio amžiaus...Non stop kartais ridenasi , net juokinga ir ant pilvo gulint išsikelia aukštai su rankytemis...

Pas neurologa Vilniuje, Santariškese.

Ateinančią savaitę varau  ir aš pas savo gine, nes atsirado kažkoks neaiškus sutrikimas....Ilgai galvojau eit pas ką ar pas šeimos ar pas gine, bet manau kad gal vis dėl to gine ką pasakyti galės....Gi aš po gimdymo pas ją ir nebuvau ( nebuvo reikalo :D )

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Pikkolo, džiugu, kad jūs namie. sveikatos mažiui  :4u: 

Užsiėmusi, aha, tos eilės pas gyd tai išties nesąmonė. Pasveikt galima per tiek laiko, kiek kartais laukt reik. Ypač santariškėse. Aš čia kai nedažnas svečias, nelabai žinau - o jūs masažiukus ir mankšteles lankėt? Tai dažniausiai padeda.

Atsakyti
Labukas:)
Kristutele dėkui už linkėjimus! Beja Neįtikėtina aš per savo gimtad ketvirtad nuvariau į spa su masažu..buvo nerealu! Vyras tėvadienį pasiėmė ta proga! Tada visi švetiškai papietauti, tada dar trumpam su geriausia drauge ir tortukas namie, man buvo liux šiuo gyvenimo momentu!

Pikkolo džiugu kad jau grįžot!

Kristutele mes dančiau irgi dar neturim..bet aš jau tikiuosi kad greitai.. blink.gif

Va šiom dienom mažius jau galiu sakyti tikrai tvirtai sėdi..jis iš tos ropojimo pozicijos atbuliniu budu šonu subiniuką padeda ir sėdi..vis dar būdavo rankutėmis pasirėmes..dabar jau nebe:) ištikro jie viską daro tada kada jiem reikia..ir dantys matyt įšlys kada reikės biggrin.gif

Bet vizito bijau pas gyd nes jis juda labai daug..o valgo mažai..bijau kad visai nieko nebūsim priaugę..

Atsakyti