Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Mes visgi lekem šiandien pas pediatre nes praėjo visą savaite o pagyti pačioms nepavyksta. Paklausė plaučiuose, tai sake nieko plaučiuose negirdi...Viskas gan aukštai gerklės ir nosies srityse. Išrašą ventiliuojamas sirupo geriamo ir tu vaistinėje gaminamų spec nosies lašų.

Praėjusią naktį neteko miegot...

Ryt su sūnum pas pediatrę patikrai prieš naujus  mokslo metus... Penktadienį su vyru į Trakus pas traumatologą žiūrėti kaip koja po traumos sugijo..Ir ta pačią dieną mažę parodyt ambulatorijoje pakartotinai.... Tikimės bus tik gerų naujienų.

Kas per nosies lašai? Įdomu.

Gerai , kad nuėjot.

Mums trys daktarės klausė plaučių ir nei viena nieko blogo negirdėjo, net esant šniokštimui! Patekus pas pulmonologę iškart išgirdo karkalus ir spazmuojančius bronchus. Tai ir likau nesupratus kaip kitos gyd negirdėjo viso to ir daėjom ir bronchito. 

Sveikit šeimyna  :4u: 

Šiandien pranašauti karščiai kažkur dingo, apsiniauke, vėjuota  :hmm: 

Atsakyti

Sveikos mergaites

vis ziuriu ligos kamuoja  :4u: 

o mes grizom is keliones, maziuke buvo pas mociute, palikt buvo sunku, nes diena pries uzkilo tempa 38, kaip ttcia, bet po dienos islindo dantukas, ir viskas nurimo , prabuvo puikiai, mociute aisku nuvargus labai 

Atsakyti

Sveikos mergaites

vis ziuriu ligos kamuoja  :4u:

o mes grizom is keliones, maziuke buvo pas mociute, palikt buvo sunku, nes diena pries uzkilo tempa 38, kaip ttcia, bet po dienos islindo dantukas, ir viskas nurimo , prabuvo puikiai, mociute aisku nuvargus labai 

Kaip atostogos? 

Kaip smagu dantuka turit  :4u: 

Atsakyti

Oi atostogos super, vel is naujo pilna jegu :) 

Atsakyti

Oi atostogos super, vel is naujo pilna jegu :)

Kaip oras ten? 

Atsakyti
Sveikos pupos uogos,

Žiūriu vis negalavimai dar , tad siunčiu glėbį didelį sveikatos linkėjimų smile.gif!!!

Mano mazgė atsigavo tfu, tfu, tfu...
Tokie orai, tai baugu, kad tik.....

Dičkiui mano nuimė gipsą prieš savaitę , abu džiūgaujam,palengvėjo be proto ...Žinoma reabilitacija, jokių lakstymų, šokinėjimo, dviračių ir tt.Šlubuoja, straksi kaip zuikis, nepriminė gerai, visgi sąstingis raumenų, davė savo, mankština, mirko vonelės ir tai, kad maudosi vaikas, miega normaliai ir išmetė ramentus, daug reiškia, o visa kita su laiku .

Liberty, kaip smagiai , primink kur buvot visi? smile.gif ir su perliuku 4u.gif

O lašiukai matyt yra su adrenalinu ir dar tokie, mes dukart naudojom gamintus, tokie nieko.

Mes važiuojam trečiadienį į Legolendą (DK.), truputį stresuoju kaip reiks, ar pavyks nors truputį pailsėti biggrin.gif, bernam buvo žadėta, tikiuosi mažė atlaikys kelionę ir visą "tampymasį", tikiuosi geros nuotaikos, saulėto oro .Dar žadam į Zoo, alia safarinį nuvažiuoti, truputį pakėliaut žodžiu, planų nnnn., o ar pavyks ir leis namų "valdytoja" žiūrėsim, entuziazmo nestinga, bent jau kolkas smile.gif.

Nieko sėkmingai nevalgo toliau, spjauna, lyžteli , meta, traiško. Šaukštelis, du arba nei vieno.MP valdo visų pajėgumu. Dantys vargina iki šiol, baisu kaip kankinas ir nei vieno dar, jau jau antspaudus palieka ant kramtuko, bet vizualiai neprasikalė, nors matosi kur jie.Gelbėja Dentokind ir Dentinox'as.
Labai judri , jergutėliau kokia ramybė palygint buvo kai ji buvo kūdikėlis .Duodas, malas ištisai, ropoja, stojas jau , lenda visur kur netingi , ko pasekoj ne gramo nepriaugo.Man lengviau, galėtų ir dar porą mėn.nebūt prieaugio , turi sočiai.
Eisim liepos gale vizitui , tai kraują padarysim, maža koks,nedarytas nuo vasario..Šiaip viskas taspats, keliasi naktimis, nemiega dienomis beveik normaliai , lauke nusnaudžia, bet ji jau tokia didelė, sustok akimirka žavinga vadinas , per greit, tuoj netrukus ir žvakutę pirmąją užpūst teks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįtikėtina: 03 liepos 2017 - 00:10
QUOTE(Murkyte20 @ 2017 07 02, 18:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="liberty666" data-cid="71704236" data-time="1498998251"><div><p>Oi atostogos super, vel is naujo pilna jegu smile.gif</p></div></blockquote><p>Kaip oras ten? </p>



QUOTE(Neįtikėtina @ 2017 07 03, 02:07)

Liberty, kaip smagiai , primink kur buvot visi? smile.gif ir su perliuku  4u.gif

ąją užpūst teks  wub.gif

Murkyte oras pradzioj geras , kokie 28-30 diena, o jau isvaziuojant pora dienu po 36-38, tai jau karsta

Neitiketina, smagu del berniuko, tiek laiko su gipsu, ilgai

I kelione as su maze nesiryzau, vien kol daiktus sukroviau mociutei, pilna masina buvo, nzn kaip isvaziuot, vaziavom tryse, tai didzkiui visas demesys, laimingas, del jo viesbuti su kalneliais emem, zodziu patenkintas vaikas, toliau sese padeda priziuret smile.gif
su tuo ropojimu, tikrai geriau kai vietoj buvo, tik spek ziuret, atsitrenkia kur nors, salmo sakiau reiks :)apie lovytej uzmigima nera kalbos po mociutes, tik paguldau, ji stovi iskarto, nzn kaip ipratinkt atgal..
Atsakyti

Neįtikėtina kaip smagiai suplanuota kelionė, parašyk poto butinai kaip sekės su mažyle 😉

Liberty oho kokia šiluma, čia gryžus spėju jum šaltoka daba 😁

Nu o mažiukę kažkaip įpratinsi atgal prie savo rimto, kantrybės.

 Aš saviškę lovytėj dab visada migdau, iš poto kai iškrito iš lovos man, jokių miegojimų kartu.

Dugną irgi nuleidom nes bando stotis, po kol kas tik atsiklaupia, bet manau greit ir atsistos. Ropot irgi keturiom jau pavyksta, darosi bystra panelė 😁

Gryžom iš pulmonologo, dievi pralaukėm pusantros val maže jau ant pieties galvą padėjus miegojo. Karkalų nebegirdi, bronchų spazmus čiut girdi dar. Tai tęsim toliau kvėpavimą per tarpinę, kol visiškai išgys. Ventolino sakė neduot nebent labai sunku kvėpuot jau, dar pašniokščia rytais bet jau žymiai lengviau mažiau. Ne taip greitai viskas čia žiūriu. Svarbu sveikstam, viskas geryn.

Pasiskaitinėjau kaip.kitiem būna tai žiauru, mum čia dar gėlytės lengvai viskas.

Atsakyti

Nu issikapstysit kazkaip  :4u:  nakti iskrito? 

Mano tai eina ratais aplink lovyte, jau irgi leisiu, nes iki vidurines padeties dabar

Atsakyti

Nu issikapstysit kazkaip  :4u:  nakti iskrito? 

Mano tai eina ratais aplink lovyte, jau irgi leisiu, nes iki vidurines padeties dabar

Kadangi mūsų tetukas važinėja dirbt į užsienį tai mes kartu visad miegodavom, patogiau man :-) tai miegojom, paryčiais iškrito, pridėdavau pagalvių kaip barjerą, bet nebepadėjo, perlipo ir iškrito, tik buuum girdžiu, kai šokau visi miegai išsilakstė 🤤

Ačiū D, sėkmingai. Ir postūmis man buvo, kad laikas keliaut jai į savo lovytę jau, sėkmingai iškrauščiau jokių ašarų nieko. 🤗

Nu mes ir vis planavom dugną leist, ateinu kokią dieną žiūriu opa klupi įsikibus, tai leidom iškart, nes bando  ir stotis tik dar nesėkmingai 😁 tai čia nežinosi, greit mokos, čia nedaro kažko žiek, kitą dien jau daro.

Atsakyti

Žiūriu visai aprimus temelė.

Mažius ir toliau keliasi ryte be proto anksti - 5.40-6.00. Bet aš negaliu taip anksti keltis, tai dar pasnūduriuoju iki 6.30. Tai būna ir 3 miegus dieną numiega. Bet va šiandien jau atsisakė miegoti lopšiukyje (namie vis dar migdydavau lopšyje), paguldžiau į lovą ir iškart užmigo. Tik aš norėčiau kad miegotų lovytėj, bandysiu įpratint, jei pavyks. Man taip būtų saugiau, nors jis prabudęs nesivarto, maždaug kokias 5 min ramiai guli, kol atsigauna po miego.

Su valgymu nelabai pasistūmėjom. Bet jau įvedu vaisius/uogas. Daviau žemuogių. Raukėsi, bet valgė. Kitą savaitę mėsytę badysim. Užsisakiau triušiuką. Žiūrėsim kaip valgys.

Ropot vis dar nepavyksta. Jau pilnai keturiom stovi, bet neparopoja, griūnaant pilvo ir pyksta, verkia. Nors šiandien atsisėdo pats. Tik nemačiau kaip. Sėdėt nelabai nori, nori šliaušti visur, bandyti ropoti. O kai bandai sodinti, tai kojom spiriasi, stovėt bando.

Dukra dabar namie, tai tiek jį linksmina.

Atsakyti

Nu va kaip sakiau vieną dieną nedaro kitą jau daro, bam ir atsistojam lovytėj  :yahoo:  smagu ir tetukas matė kaip pirmą sykį atsistojo panelė  :wub: 

Su valgymu kažkoks kosmosas paliko, taip džiaugiaus valgė viską ką duodavau, o dab kažkas pasidarė, vos kelis šaukštukus įkišu ir vsio :unsure: kaip sužadint apetitą vėl? 

Vakar buvom pas gyd 8mėn proga, 71cm ir 8kg, sesutė sako manekenė  :D  pagal skalę žiūrėjo tai viduriukas.

Prieš mus mergaitė įėjus vėjaraupiais serga, tai tikiuos nepagavom dabar jų.

Šiandien lauke totalus dušniakas, nėr kuom kvėpuot  :karsta: 

Atsakyti