Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 19, 11:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Climent" data-cid="72436821" data-time="1558252895"><div><p>vartotojo įkelta nuotrauka

Geras komentaras vienas buvo, kurį skaičiau "Laimi ne daina o seksualinė orientacija"....

Nebe tokia EV kokia buvo ankščiau vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Į konchitą vakar net žiūrėt negalėjau, fe</p></div></blockquote><p>Ne seksualine orientacija laimi. Man laimetojo daina siaip nepatiko, bet cia mano nuomone. Norint laimeti, reikia itikinti daug zmoniu ir vien geju veliava pamojavus, to nepavyks. Juo labiau, kad prancuziukas irgi netradicinis. Ka jis laimejo? Nieko.</p><p>Orientacija sureiksmina tie, kurie labai nusiteike pries gejus. Jums cia labai svarbu. Kitiems, kurie toleruoja visokius ta orientacija negroja.</p><p></p>

As irgi manau kad orientacija cia ne prie ko . Man daina patiko, bet kad jis bisex tik dabar prisiminiau beskaitinedama komentarus.
Atsakyti
Jeigu būtų balsavę tik žiūrovai, tai į finalą būtų patekusi Lietuva vietoje Danijos.
Žiūrovų balsų lentelė:
1. Norway 170
2. Netherlands 140
3. Switzerland 137
4. Russia 124
5. Azerbaijan 121
6. Sweden 88
7. North Macedonia 84
8. Lithuania 77
9. Albania 58
10. Malta 50

11. Denmark 41
12. Croatia 38
13. Moldova 27
14. Romania 24
15. Armenia 23
16. Latvia 13
17. Ireland 3
18. Austria 0
Atsakyti
As irgi daug ko nesuprantu siu metu eurovizijoj. pvz 1kodel vokietija negavo is ziurovu balsu. Daina nebloga tikrai geresne uz San marino Baltrarusijos ir eile kitu. 2 kodel komisijos neivertino Jurijos juk tikrai dainavo gerai. 3. Kas tiek pribalsavo uz Rusija ( na cia beveik aisku) ir Italija, nes dainos tai eilines ir nieko neipatingos. Ir dar daug kitu dalyku. Nost tiek gerai kad laimejo gera daina. O nelaimejo kokia Australija ar kita nesamone kaip danija, norvegija ar panasiai. Labiausiai tai gaila Jurijaus per plauka nuo finalo. Speju jis irgi butu pakliuves i koki top 20 ar panasiai.
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2019 05 19, 12:12)

Net ir iš Moldovos, Albanijos gavom balsų bigsmile.gif
Atsakyti
Statymuose is sesiu spejimu iskaitant ir pusfinalius tris atspejau tris ne tai nei islosiau ne pralosiai fifty/fifty taip sakant. smile.gif
Atsakyti

Hatari šaunūs, parodė Palestinos vėliavą  :lol: 

Rusija gavo pelnytą vietą, bet vėl sąmokslo teorijas kuria. Nors lyginant pirmas vietas užėmusių atlikėjų pajėgumą, galėjo užimti ir pirmą vietą. 

Australijos gaila, tikriausiai vienintelė, kuri labai gerai pasirengė Eurovizijai, bet matėsi, kad užsieniečiai žavisi ir pastatymu, ir daina, bet balsuos už kitus, tiesiog jautėsi nepramušama siena. Ar viešieji ryšiai kalti ar čia kažkokia kita priežastis.

Graikija išvis vargšelė, taip pat matosi, kad rengėsi, kaip jai jaustis užėmus 21 vietą. 

Valstybių komisijų darbas išvis tragedija. Jeigu ne įvykis su Baltarusijos komisija, kai dėl taisyklių pažeidimo buvo panaikinti jos balai, ir jos balus padalino pagal savo sistemą, dėl to Izraelio Kobis gavo 12 balų ir tai buvo vieninteliai balai, jeigu ne jie, tai būtų turėjęs 0 balų, ir pagal komisijų balsus būtų paskutinėje vietoje. Dabar 25 vietoje, o be balso ir klausos San Marino Serhatas 23 vietoje. Tai ir klausimas kokie "profesionalai" sėdi valstybių komisijose, kad gerą vokalą turintis dainininkas yra žemiau už dainuoti nemokantį. O juk komisijos turi vertinti šiuos dalykus balais: daina, vokalas, kostiumas, šou pastatymas. Pagal komisijas žemiau San Marino yra ir Ispanija, ir Didžioji Britanija.  

Madonos pasirodymo Youtube nėra, nes kalba, kad uždraudė, tai ir nereikia, man ji neįdomi. Štai Fureira kas kita, tai tikra žvaigždė, buvo įdomu pažiūrėti, kaip atliks Serdiučkos dainą, o ir Serdiučka pukiai atliko Fureiros dainą :)

Šiemet balsavimas Eurovizijoje man panašus į Lietuvos balsavimą, kai išrenkami ne geriausi :) Nežinau kuo žmones taip sužavėjo Dunkanas, kaip nesupratau ir kodėl žmonės balsavo už Sobralį, bet dėl Sobralio jau apsipratau, nes jo nors daina nebuvo atstumianti, tik buvo paprasta, labai senų laikų daina, ir pats dainininkas nebuvo atstumiantis, kaip Dunkanas, ir jame pačiame, ir jo dainoje yra kažkas nepaaiškinamai nemalonaus. 

Kai šiemet toks balsavimas Eurovizijoje, kai buvo balsuojama už kuo paprastesnius, už senų laikų dainas, tai Jurijus lengvai galėjo būti finalo penketuke, nes pusfinalyje jis visai gerai pasirodė, tik reikėjo į rankas paimti kokį nors muzikos instrumentą ir galbūt scenos spalvas pakeisti :)

Atsakyti

Galutiniai rezultatai:

1. Norvegija – Jolleee.

2. Italija – Selga.

3. Rusija – Blackkiss.

4. Šveicarija – Ramyra.

5. Norvegija - Laukinė Orchidėja.

6. Švedija - Maja Di.

7. Azerbaidžanas – Jolleee.

8. Šiaurės Makedonija – Anakure.

9. Australija – Anakure.

10. Islandija – Monteverte.

11. Čekijos Respublika – Tuktuk.

12. Danija – Lėja.

14. Prancūzija – Anakure.

19. Estija - Ner4Leo.

20. San Marinas – Grange.

21. Graikija – Ramyra.

22. Ispanija - Ner4Leo.

23. Izraelis – Ožiaragė.

24. Vokietija - Ner4Leo.

26. Didžioji Britanija – Ramyra.

27. Lenkija – Jolleee.

29. Lietuva - Žalia Rūta.

34. Kroatija - Maja Di.

35. Portugalijos šokėjas – Monteverte.

39. Suomija – Monteverte.

O gruzinai buvo pamiršti, jie užėmė 33 vietą.

Atsakyti

Papildyta:
Į konchitą vakar net žiūrėt negalėjau, fe

Šlykščiai tas Tomas atrodė.

Atsakyti

Ačiū D, kad nelaimėjo švedas ir maxmudas. Brrr

Geriau būtų laimėjęs italas, tai nors daina įdomesnė.

Atsakyti

Įdomiausia, kad šiemet dominavo vyrai, pirmas septynias vietas laimėjo vyrai, tiesa, Norvegijai atstovavo ir moteris. Taigi, galima sakyti, kad pirmame dešimtuke 8 vyrai. Finale suskaičiavau 14 vyrų ir viena mišri grupė- Norvegija. Į finalą nepateko 15 šalių: 7 moterys ir viena mišri grupė -Juodkalnija. Iš viso dalyvavo 41 šalis. 

Atsakyti
Labu dienu biggrin.gif
Vakar net nepasijungiau ir susikoncentravau į renginį. Kokie įspūdžiai?
1. Pasirodė, kad atlikėjai sudainavo geriau nei pusfinaliuose. Neprailgo koncertas, nors lindo techninės klaidelės.
2. Netradicinių orientacijų propaganda jau artėja prie ribos, kada tas konkursas taps išimtinai TOKIŲ atlikėjų konkursu. Ir dainos bus ne prie ko.
3. Madona - nuobodybė. Spėjau per jos atlikimą nusnūsti, kiti kompanijos dalyviai - dantis išsivalyti prieš miegą. Va tau ir žvaigždė. Todėl jos žinutės dėl Palestinos nemačiau, tačiau Harati momentą pastebėjau. Ot taip tam Izraeliui ir reikia. Labai gerai biggrin.gif
4. Balsavimo skelbimo momentas buvo košmariškas, kai pirmavo Makedonija. Nesuprantu tokio komisijų vertinimų.
5. Norvegija labai šauniai susiklausė ir daugeliui iš mano aplinkos patiko. Teisingai, Beata Nicholson rašė, jog tai - asiliuko, Fionos ir Šreko daina biggrin.gif
6. San Marinas jaunimo vertinamas kaip "prikolas" baliukyje. Kaip Dviratukas ar Juoda orchidėja. Supranti, kad nieko verta, bet kai faina ir smagi nuotaika, tai rėki pilna gerkle "say na na na"
7. Labai patenkinta šveicariukų spirgiuku. Gaila graikės, kuri pabaigoje iš liūdesyje pasirodė. Anglų burbuliukas irgi finišavo link paskutiniųjų, bet ir parodymas buvo blankus.
8. Iš išryškėjusių favoritų sirgau už Italiją. Man patiko atlikimas, o štai video - nepasakyčiau, kad iš anksto kabino. Jau įdomesnis būtų buvęs variantas, nei Olandija ar Švedija.
9. Prisipažinkit, kas balsavo už Rusiją blink.gif LT žiūrovai skyrė daugiausiai blink.gif Ir vėl mažumos (ne tiek etninės, kiek seksualinės) susimokė ir užkimšo linijas savo balsais? Neturiu kito paaiškinimo.
10. Gaila Jurijaus, bet gal geriau per plauką nuo finalo, nei paskutinis finale mirksiukas.gif Nors Danijos pavyzdys sako, kad velniai žino, kaip ten finale būtų buvę.
Atsakyti