Grange - nu fainai, jau greit
o darbe su niekuo nepasikalbi šia tema? Ilgai ten dirbi?
Labas visoms
Aha, vyras tik prajuokino.
Jau tie vyrai
Pamenu kai su mažium ėjom echo visi, gal buvo 22 savaitės. MB stovi žiūri į ekraną, aišku nieko nemato ir nesupranta...Gydytoja pasakoja kur čia kas ir kaip. MB sugalvojo nevykusiai pajuokaut : " O tai mūsų vaikas su galva, su rankom, su kojom? nes nieko nematau " Galvojau prasmegsiu nuo gėdos, visa raudona buvau. Gydytoją perspėjau kad čia jo juokelis
paskui pats suprato kad nesamonę pasakė.
Sveikos. Rytoj guluosi i ligonine skatint persileidima, kadangi ir vel nesivysto 😐
Vajeee
O aš laukiu kitos savaitės - kaip tik Valentino diena ir kaip tik man palankios dienos. MB tai jau taip nusiteikęs, kad iš pirmo karto viskas pavyks ir kad man jau spaly reiks gimdyt
labas rytas
Grange - nu fainai, jau greit
o darbe su niekuo nepasikalbi šia tema? Ilgai ten dirbi?
aha jau cia pat..
zino, kad ilgai planuojam, ir apie tai,kas ivyko, ir pan. bet kad dabar uzsieme su ivfu tai ne. nenoriu per daug i detales leistis, nors tikrai fainos koleges ir yra grupe su kuriom artimiau bendraujam. bet kazkaip nenoriu, kad zinotu nuo pat pradziu, nes gi paskiau klaus tai koks reazultatas, kaip, ir jei ka nuo pirmu savaiciu viska zinos. tai nesinori sito.
as tikrai neplanuoju niekam sakyt darbe ar kitiems be 12 sav. na tevams kitas reikalas, bet ne darbe. be to, oficialiai turiu pranest ir tik po 12 tai turiu laiko.
todel ir seniau forume bendravau kitu niku, atrode,nesinori nuo pradziu, kad visi zinotu forume. bet dabar sakiau gana. neinu per visas temas, tai kazkaip, lygtais nera pazystamu tai nieko.
Kas cia per spamas?
Laba ryta. Grange, kumstukaiBB, labai smagu skaityt
Mano fronte nieko naujo, paskaitau jus, bet paskutines dienos labai sunkios ir darbe, ir namie, tai neturiu jegu emociskai bendraut. Dar mmm veluoja, gavau jau uzklausa pratekamumo tyrimui, bet tai kad dar neturiu recepto antibiotikam, tai teks man laukti kito ciklo, nes jau maudena ir jauciu savaitgali prasides.
Turbut po lp reikia tiketis velesniu menesiniu?
jau galvojau kad tu pradingus, kelias dienas nesimate.
taip, mm gali veluot, nieko blogo,gi ten viska isjudino..
matai ,man po paprastos hystero net 10 dienu veliau buvo. tai savaite normalu bet jei jau jauti, tai ateis gal.
Labukas
Ten, ačiū už pasidalinimą info - oj kiek man neaiškumų ir baimių
Grange, sekmės dideliausios ryt
Man teplioja non stop po apžiūros
bet gera žinia, kad jokių zarazų neturiu, galima operuotis. Tik va kaip susidėliot su darbais ir skrydžiais, tai nežinau
normalu, kai kazkas naujo, kad turi baimiu bet domekis ir klausk kiek imanoma , kad neliktu klaustuku galvoj.
o kur tu skrist turi operacijai?
ir aciu uz palinkejimus. sirdute virpa siek tiek.. na bet viskas bus gerai.
Tau 10 punkcija, tai as jau turėčiau būt po skano
nes man 10 UK laiku skanas ryt. Negaliu patikėt kad jau atėjo ta diena
kur Tendre dingus?
Pas mus valanda skirtumas.tai as busiu po punkcijos tau veliau ;) tai paskaitysiu kai atsigausiu
O klausei kiek darbe ten dirbu, tai nuo 2015 rugpj.men.
grange, na turi šįkart viskas būt gerai
. Linkiu pačio įsimintiniausio artėjančio gimtadienio
O mano aukšto pgr atomazga - šiandien prasidėjo mėmės. Kadangi jaučiau, kad neįvyko nieko, tai jų labai laukiau, kaip sakant, nauja pradžia. Ciklas buvo 32 dienos, tikras rekordininkas. Įdomu dar bus ateityje pasižiūrėti, ar mano pgr toks visuomet aukštas
Aciu ;)
Bet tai keista kodel prg didelis,o gal jis visada taip "pasiruoses"jei ka..
32 dienos tai dar nera labai ilgas, tai kiek tavo taip iprastai? Jei 28 ima vidurkki tai tik4 d daugiau
Pas mane tai apie 30 irgi buna, +-2 d.
Malvinija, et... Gaila dėl nelabų dienų.
Šiaip aš prie tavo PRG tikrai nekibčiau, nėr blogai per didelis.
Va PRL tikrai reikia kartot, jį bet kurią ciklo dieną galima daryt. Ir tikimės, kad ten vienkartinis sudurniavimas tebuvo.
O kadangi man ginė buvo liepus kartot visus hormonus, bet dėl dažno kraujavimo vis tik pradžios pasidarydavau, o antros ciklo pusės ir nepavyko, tai šian 7-8 dpo nusileidau kraujo ir labai apsidžiaugiau, nes jis puikus!
Aš nelabai jo daug tyrus, bet nėštumo metu buvo kosminis ir vėliau kartą esu pataikius ir 8 dpo, tai ir stipriai per didelis buvo. Atitinkamai skausmai, karščiavimai stiprūs.
O dabar progesterono ats. - 24,28 ng/ml (norma liut. 1,7-27). Nmol būtų apie 77,21.
Ir pasitvirtinau, kad ovuliacija tikrai įvyko, ir šiaip absoliutus normaliakas Džiugu.
Sėkmės ryt Grange ir Bigbang, lauksim jūsų žinių!