Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Kisulita @ 2017 02 10, 09:48)
<p>Apmąstymų rytas... Merginos, gal padėsit...
</p><p>Žodžiu, šiandien 9 dpo, o ant tuoletinio popieriaus randu tokiu drebučių/želė konsistencijos lipnių tąsių išskyrų  huh.gif  Juk negali čia būti kb... Ankstoka, ir šiaip kažkaip nepanašu ir tokios ne skaidrios, o matinės labiau  hmm.gif Blyn, kas čia per velniai  biggrin.gif </p><p>Ieškojau internete, tai kur randu panašių nuotraukų, rašo apie gleivių kamštį prieš gimdymą  biggrin.gif Joooa  huh.gif​ </p>

Man ir būna drebučių kai kada pradžioje. Kai ciklas ilgas, tai visokių gleivių prisižiūriu iki KB smile.gif. Jos lipnios, elastingos, bet nėra jau tokios tąsios, jos tokios kaip padžiūvę, mažiau drėgmės jose, na vis tiek KB būna kitokios. Sakyčiau ramiai lauk toliau smile.gif
Atsakyti

Man ir būna drebučių kai kada pradžioje. Kai ciklas ilgas, tai visokių gleivių prisižiūriu iki KB smile.gif. Jos lipnios, elastingos, bet nėra jau tokios tąsios, jos tokios kaip padžiūvę, mažiau drėgmės jose, na vis tiek KB būna kitokios. Sakyčiau ramiai lauk toliau smile.gif

Oj, kaip gerai, nes b išvykęs, tai nepražiopsosim gerųjų dienų, gal net per valentino dieną bus  :wub:   Bet jau matyt laikas bus pradėti bt matuotis, kad susekti O  :) 

Atsakyti

Man ir rodos, o gali būt pradžia vaisingo meto.

9 c.d. ne per anksti, greit gali ir į normalias KB pereit :)

BigBang, man rodos normalu prieš pirmą vizitą pastresuot ir nerami naktis :) Tu ir taip labai čia drąsiai laikeis ilgai :) O va dabar jau iškart širdutę išgirsi.

Atsakyti

Laba :)

Big bang sekmes echo, geru emociju ir pacio nuostabiausio vaizdo 😍😍

Mes jau ir ligoninej, apsirengiau seksovus marskinius kur nugara matos:D laukiu db kol ateis kraujo paimt anestezologas. Punkcija realiai 11:50 bet reik pries dvo val but... Tas laukimasssss mane ir i wc varo kas 15 min o nieko gi negerus nuo vakar vakaro...stresas vistiek yra.

Grange, kumsciai!! Sekmes 4u.gif

O TB turta siandien priduos ar kaip ten vyksta viskas? biggrin.gif

Siuo metu greiciausiai jau "uzsiemes"😎 jo turi but sviezias, jei nenaudoja saldytu tai reik but ta pacia diena.

Jam dar ir ims krauja paskiau, gerai, nes o jei kokia infekcija ar kas ko nezinai.niekad nedare taip, kas man buvo keista.

Kaip dziaugiuos, kad priziurintis gyd zinomas profesorius toj srity. Nes ir kartais priklauso nuo to kas instrukcijas duoda..

Laukiu toliau.

Atsakyti

Grange - linkiu gerų rezultatų jums :) 

Ten - na tikriausiai kad už tą laiką kai rami buvau šiąnakt atsigriebiau. Na nieko gryžus tikiuosi uzmigsiu pamiegot, vyras eis į darbuką :) 

Atsakyti
grange, gero derliaus 4u.gif

Kisulita, taip, aš kaip ir Ten sakyčiau, kad tai tavo vaisingos ciklo fazės pradžia, tik šios gleivės dar nėra pačios vaisingiausios, bet gali jau kelių dienų bėgyje (priklausomai nuo ciklo ilgio) laukti ir KB. Manuoju atveju panašios gleivės prasideda gal 11-13 ciklo dienomis, o pačios vaisingiausios 16-18 dienomis. Tad pirmoms gleivės pasirodžius neskubame prie ND, aš į tokias gleives daug vilčių nededu smile.gif.
Šiaip apie gleives čia neblogai man aprašyta:
http://www.nspinfo.l...aklelio-gleives
Atsakyti

Esam patys laimingiausi :) pagal echo viskas tas pats kaip ir pagal mano skaičiavimus, 7sav ir 3dienos, širdelė plaka :)  :wub: 

Atsakyti

Esam patys laimingiausi :) pagal echo viskas tas pats kaip ir pagal mano skaičiavimus, 7sav ir 3dienos, širdelė plaka :)  :wub:

Kaip fainai  :wub:  Va, galėsi ramiai miegoti grįžusi  :D 

Jau gali drąsiai virusiukais dalintis  :nestuke  :D​ 

Atsakyti

BigBang, sveikinimai! :))))  :wub:​ 

Atsakyti

Siunciu virusiuku jums :) 

Atsakyti

Kisulita, taip, aš kaip ir Ten sakyčiau, kad tai tavo vaisingos ciklo fazės pradžia, tik šios gleivės dar nėra pačios vaisingiausios, bet gali jau kelių dienų bėgyje (priklausomai nuo ciklo ilgio) laukti ir KB. Manuoju atveju panašios gleivės prasideda gal 11-13 ciklo dienomis, o pačios vaisingiausios 16-18 dienomis. Tad pirmoms gleivės pasirodžius neskubame prie ND, aš į tokias gleives daug vilčių nededu smile.gif.
Šiaip apie gleives čia neblogai man aprašyta:
http://www.nspinfo.l...aklelio-gleives

Man ankščiau būdavo keletą dienų iki kb tokios gausios vandeningos išskyros, po nakties labai jausdavosi, bet praeitą ciklą iš kart kb prasidėjo, o šį štai tokios iš vis nematytos  :hmm: Jeigu tuoj transformuosis į kb, tai matyt tikrai valentino dienai užtaikysim  :wub: Smagu  :4u: 

Dėkui už straipsnį, reikės vakare skaityti, geriau save pažinsiu  :D​ 

Atsakyti

Siunciu virusiuku jums :)

Gaudau virusiuką  :nestuke  :D  :wub:​ 

Atsakyti