Labai palaikau, bandykit nesvarstydami!

Svarstysim Turkija, nes kaip ir sakiau, as negaliu pasiduot, kol ne viska busiu isbandzius... praktiskai tas sansas ir belieka, nes ka daugiau daryt, jei natur be sansu...
Na leiskit sau atsigauti, atsikvėpti su vyru, pailsėkit dviese, o tuomet kibkit vėl į darbus Nelengvas tas kelias link svajonės...
BT šiandien vis dar neįprastai žema kaip man Matyt tikrai bus dėl miego trūkumo, nes vėl naktį prastai miegojau, blaškiausi... Kb dar nėra, sunkoka šį ciklą orientuotis kada bus O, praeitus du ciklus kažkaip aiškiau jautėsi, nuovargis savo daro
Kokia tyla forume
Kisulita, miegas svarbus hormonams, bendrai organizmo, tiek fizinei, tiek emocinei būklei. Jei įmanoma, reiktų rasti pagrindinę priežastį ir bent pabandyti spręsti, kad pagerintum jį. Ir režimas, gultis laiku ir skirti pakankamai laiko poilsiui irgi svarbu.
Kaip pati jauti, dėl ko miegas trinka? Ar objektyvios aplinkos sąlygos trukdo (garsai, šviesos, nepatogi lova, per karšta, per šalta), ar fizinės bėdos (skausmas, bendras diskomfortas), ar vidinės, psichologinės priežastys (stresas, nerimas, intensyvus galvojimas)?
Big bang, tai kaip sese sureagavo 😍?
Kiek pabus pas jus?
Sesė gerai sureagavo, klausė pamačius foto ar tikrai, tai labai džiaugiasi. Lauksim dabar tėvų reakcijos penktadieni visi skrendam į Lietuvą
vaje mergyt perskaičiau naujienas, labai labai liudna, laikykis
Kisulita, miegas svarbus hormonams, bendrai organizmo, tiek fizinei, tiek emocinei būklei. Jei įmanoma, reiktų rasti pagrindinę priežastį ir bent pabandyti spręsti, kad pagerintum jį. Ir režimas, gultis laiku ir skirti pakankamai laiko poilsiui irgi svarbu.
Kaip pati jauti, dėl ko miegas trinka? Ar objektyvios aplinkos sąlygos trukdo (garsai, šviesos, nepatogi lova, per karšta, per šalta), ar fizinės bėdos (skausmas, bendras diskomfortas), ar vidinės, psichologinės priežastys (stresas, nerimas, intensyvus galvojimas)?
Mano miegas labai sutrinka prieš O ir po, praeitą ciklą irgi tas pats buvo... Net nežinau kodėl taip yra, nes dar praeitą savaitę miegojau normaliai, o šią savaitę budinuosi naktį ir paryčiais jau nebemiegu. Iš tiesų ir ciklą prieš tai irgi savo apps'e matau, kad miegojau mažai O dienom ir po jos. Matyt veikia mane nesąmoningai, kai žinau, kad šios dienos svarbiausios pastojimui
Labas merginos
![]()
zeme slysta is po koju...
Grange, be galo užjaučiu, net nežinau tokių paguodos žodžių tiek daug vilties, taip žiauriai sutrupėjo
siaubingai, beprotiškai užjaučiu
Na o aš po pokalbio su daktaru. Įvardijo visas rizikas (labai švelniai, bet aiškiai ir profesionaliai), sudėliojom planą (vaistų grafikas, folis, magnis, kalis), įspėjo saugotis ir sunkumų nekilot, ir liepė kategoriškai tikėti stebuklu, nes dalis jo jau įvyko. Svarbiausia dabar prolaktiną suvaldyti ir tikėti, kad prisitvirtino vaisius ne ant polipo. O šiaip, viskas likimo rankose. Dar savaitę testukus darytis kas antrą dieną ir pažiūrėt, ar neblanksta. Kol kas neechoskopuos, nes anksti. Kadangi išvažiuoju po poros dienų, tai echo bus tik 11-12 savaitę. O bet tačiau kadangi ar darys echo, ar nedarys, niekas nepasikeis, tai kažkaip ramu man ir žiūriu filosofiškai. Juk nieko pakeisti negaliu. Liksiu kol kas pas jus, jei nieko prieš
Merisier, na va, planas yra, laikom kumščius už geriausius rezultatus
Labas merginos
Grange, be galo užjaučiu, net nežinau tokių paguodos žodžių
tiek daug vilties, taip žiauriai sutrupėjo
siaubingai, beprotiškai užjaučiu
. Kol kas neechoskopuos, nes anksti. Kadangi išvažiuoju po poros dienų, tai echo bus tik 11-12 savaitę. O bet tačiau kadangi ar darys echo, ar nedarys, niekas nepasikeis, tai kažkaip ramu man ir žiūriu filosofiškai. Juk nieko pakeisti negaliu. Liksiu kol kas pas jus, jei nieko prieš
Aciu..
o tu teisingai ziuri, panikuosi ar ne dabar,nieko nepakeis.
jei jau stebuklas ivyko, tai gal ir toliau jis vyks.
tik vaje kiek kantrybes reiks iki echo aisku jei neturi galimybes pasidaryt anksciau, islauksi kaip nors... ir jau tada pamatysi dideli zirni.
Sveikos
Merisier, nieko nesakysiu. Nes pastebejau, kad tik pasakau, kad "tikiu/laikau kumstukus" ar panasiai - ir kas nors negero nutinka. Baisu, kad kazka uzkalbu nenoredama. O ka kalis daro?
Kisulita, sveika atvykus i musu "nemieganciu po O" kluba As galvoju, kad vis tik hormonai, nes neplanuojant irgi mazdaug tuo metu prasidedavo.
Apie ka ir kalbant - speju arba ka tik O man ivyko, ar mazdaug dabar vyksta-ivyks. Nes jau antra diena su galvos skausmu ir miegas susikniso juodai. Ant kiek gerai kelias naktis issimiegojau, kai atvaziavo pagalves ir ciuzinys, ant tiek dabar baisu. Kaip zombis vaikstau, tuoj galvas pradesiu kramsnot