Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Man vienai siandien rodo sekanti puslapi temos, bet pacio puslapio nerodo? Ar kazkas uzsigliucino vel?

Tiksliau - dabar jau rodo, kai mano zinute atejo. Bet vidury dienos rode neegzistuojanti sekanti puslapi, dabar vel rode.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 14 vasario 2017 - 20:14

merisier

Wow, na ir ramybe! Ir labai gerai...lauksim kartu!  :)  Ir tiksliai, o kam kalis? 

Atsakyti

Kisulita, sveika atvykus i musu "nemieganciu po O" kluba :D As galvoju, kad vis tik hormonai, nes neplanuojant irgi mazdaug tuo metu prasidedavo.

Apie ka ir kalbant - speju arba ka tik O man ivyko, ar mazdaug dabar vyksta-ivyks. Nes jau antra diena su galvos skausmu ir miegas susikniso juodai. Ant kiek gerai kelias naktis issimiegojau, kai atvaziavo pagalves ir ciuzinys, ant tiek dabar baisu. Kaip zombis vaikstau, tuoj galvas pradesiu kramsnot :D

Aš irgi kaip zombis, nesimiega visai  :blink:​ Ovuliuojančių zombyčių klubas  :D 

Atsakyti

Sveikos!  :4u:Kaip mano planuojantys valentinai gyvena? pas mus vyro tevai atvaziave, tai no privacy :unsure:. Bet smagu-po miesta pasivaiksciojam, ryt i teatra eisim. Gavau Lancome kvepalus nuo MB :angel2: Faainiai, sedziu visa apsipatenkinus. Valentino proga i persu restorana visi 5 ejom, vakare padariau sokolado fontana. zodziu, labai nieko diena. jei dar myliukas koks gautusi, butu visai super.    

Atsakyti

Perskaiciau "parsu restorana" :oh:

Man tai visai smagu i vakara, galva skauda, saltis krecia, karstis musa... Ar ne bus O tikrai :lol:  Vakar situ reikalu atsizymejom, siandien net nebutu jegu jauciu, noriu miegot ir kad ryte praeitu. Ana menesi tokiu ryskiu pozymiu nebuvo, uztai si sugrizo su trenksmu :D Pas mus vakarienei bus tacos. Niam niam. Laukiu nesulaukiu, kol mb gris, kad galetume daryt ir nomint :D Tas mesytes, darzovyciu ir traskaus reikalo derinukas... Mmmm... Niom niom niom. :wub:

Atsakyti

Labas, na kaip meilės dieną atžymėjot? :wub:

MB paskambino, pasakė kad nieko nepirkt ir neruošt, viskas bus paruošta....gryžus gavau puokštę gėlių (va čia buvo staigmena, nes gėlių gaunu 1-2 k per metus :)  ) ir vakarienę pačią mėgstamiausią  - krevetes su makaronais :rolleyes:  plius padaryta vienakąsnių, kaip stengėsi  :) na ką privalgėm ir kaip diedukai...21 val nuėjom miegot :lol:  nes abiem labai sunki diena buvo :D

Atsakyti

laba ryta  :hi: 

:blink: Ovuliuojančių zombyčių klubas  :D

gerai nuskambejo... 

as nepastebejau kad kitaip miegociau per oo, reiks pasekt gal labiau save.

jauciu, kad pradesiu vel matuot bt po mm, paziuret ar sutampa su pojuciais, na ir OT.. 

MB paskambino, pasakė kad nieko nepirkt ir neruošt, viskas bus paruošta....gryžus gavau puokštę gėlių (va čia buvo staigmena, nes gėlių gaunu 1-2 k per metus :)  ) ir vakarienę pačią mėgstamiausią  - krevetes su makaronais :rolleyes:  plius padaryta vienakąsnių, kaip stengėsi  :) na ką privalgėm ir kaip diedukai...21 val nuėjom miegot :lol:  nes abiem labai sunki diena buvo :D

fainai tavo diena skamba.

as tai nenorejau nieko veikt, na nebuvo upo, sakiau varom namo ir tiek, o dar nelabai kaip jauciaus, prie viso ko dar ir skrandi skaudejo, bet cia nuo nervu jauciu, bet b ikalbejo nueit i kina, na norejau sestadieni varyt, tai vakar nuvaziavom. 

tuos atspalvius ziurejom 2 dali.

ar matet kuri? jei taip, kokia nuomone?  :dry2: :)

Atsakyti

Gerai  :D  Turėjom po darbo grįžę pasigaminti vakarienę, o aš turėjau pyragą kepti, bet grįžus namo atsirado kitų planų, nes lyg ir O, tai likom be vakarienės ir pyrago  :D  :wub:​ 

Atsakyti

laba ryta  :hi:

gerai nuskambejo... 

as nepastebejau kad kitaip miegociau per oo, reiks pasekt gal labiau save.

jauciu, kad pradesiu vel matuot bt po mm, paziuret ar sutampa su pojuciais, na ir OT.. 

Aš irgi ankščiau nepastebėdavau, bet ankščiau ir dėmesio nekreipdavau... Ir šiaip pastebėjau, kad kažkokia sudirgusi ir be nuotaikos esu, nors šiomis dienomis kaip tik turėčiau būti geros nuotaikos  :hmm:

Mano bt šį ciklą pažeme velkasi, jau tokia žema, šiandien 36,12, na žiūrėsim, kas čia toliau darysis :blink:​    

Atsakyti

as tai nenorejau nieko veikt, na nebuvo upo, sakiau varom namo ir tiek, o dar nelabai kaip jauciaus, prie viso ko dar ir skrandi skaudejo, bet cia nuo nervu jauciu, bet b ikalbejo nueit i kina, na norejau sestadieni varyt, tai vakar nuvaziavom. 

tuos atspalvius ziurejom 2 dali.

ar matet kuri? jei taip, kokia nuomone?  :dry2:  :)

Įsivaizduoju, kad nelabai norėjosi ką veikti... Reikia laiko emociškai atsigauti ir pasirūpinti savo vidine būkle.

Filmo tai nemačiau, ir pirmos dalies gal tik pusę pažiūrėjau, reikės kada pažiūrėti pilnai  :) Kaip jums su vyru, patiko?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 15, 09:48)
</p><p>tuos atspalvius ziurejom 2 dali.</p><p></p><p>ar matet kuri? jei taip, kokia nuomone?  dry.gif smile.gif</p>

žiūrėjom savaitgalį ir gerai, kad ne kine, nes būčiau mirus iš banalumo
Atsakyti

Įsivaizduoju, kad nelabai norėjosi ką veikti... Reikia laiko emociškai atsigauti ir pasirūpinti savo vidine būkle.

Filmo tai nemačiau, ir pirmos dalies gal tik pusę pažiūrėjau, reikės kada pažiūrėti pilnai  :) Kaip jums su vyru, patiko?  :) 

jap. nors bandau apsimest kad viskas gerai, kai tikrai zinau jog ne, na bet praeis. .

man patiko, daug geriau nei pirma dalis. 

aisku nereikia tiketis kazko wow, gal kai eini su kazkokiu nussitatymu tai buna kitaip. 

žiūrėjom savaitgalį ir gerai, kad ne kine, nes būčiau mirus iš banalumo

:D ane nu va kaip skirtingai. 

gal kad as dabar tokia biskuti prigesinta,tai man viskas patiks, bet siaip buvo ir itampos, ir neperdaug ten tu visu scenu kas man pirmoj daly kliuvo, ir ta dainaaaa :angel2: as ja po kelis kart klausaus youtubej, nu man ji prilipo. 

zo nesigailiu kad ziurejau ir jei bus trecia dalis, eisiu ir. 

palieka velgi su klaustuku galvoj kaip baigsis, nes isivaizduoji visai kitokia pabaiga  :rolleyes: 

Atsakyti