Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Pramuse mm  :yahoo:  :yahoo:  :bis 

Atsakyti

Savaitgalis praskriejo, ryt vėl darban, o aš jau norėčiau tų ilgųjų "atostogų"  :D

Labai suprantu jus  :D  Aš irgi jau noriu tokio tipo atostogų  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 06 kovo 2017 - 12:53

Kažkas įdomaus su manim vyksta... Mm prasidėjo šeštadienį, labai negausios, bet skausmingos, vakar tik stipriau tepė, o šiandien iš vis beveik nieko nėra  :hmm: Realiai visas mm galėjau išbūti su įklotais, ir labai nedaug glevinės gabaliukų buvo, viskas tamsiai rudai... Krūtinė vis dar padidėjusi ir skausminga, bet temperatūra jau nukritusi  :D  

Kažkaip jaučiuosi pasimetųsi, ir šiaip jaučiuosi, kad kažkas pas mane viduje išsiderino, nes ir pati jaučiuosi pasimetųsi ir kaip ne sava  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Malvinija @ 2017 03 06, 10:37)

Ducky, tyrimų kainos ir mane "džiugina". Papildų taipogi.

Vieni draugai mums pranešė, kad laukiasi. Pirmoji kelių dienų reakcija buvo džiaugsmas, o vėliau jau klausimai "kodėl ne mes?" smile.gif. Jiems viskas gavosi iškart, nepasakyčiau, kad jie gyvena sveikiau, ramiau, greičiau priešingai. Ir žinok, žmogau, nuo ko čia priklauso rolleyes.gif

man visi tyrimai sudėjus su ginės konsultacijom kainuos apie 200eur. KOSMOSAS.dar tarp kitko paklausiau kasoj o endokrinologas gali paskirti tyrimus gal pigiau. tai gavau atsakymą kad na gal kokį vieną pigiau ir padarytų biggrin.gif čia antakalnio poliklinika, jei kam įdomu .

Dėl tos reakcijos mane irgi kuo toliau tuo labiau žudo tos mintys. Atrodo džiaugiesi už kitus, o kartu ir siaubingai liūdna verysad.gif gerai, kad mes ne vienos tokios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ona24 @ 2017 03 05, 13:33)
sveikutes jungiuosi ir as prie jusu planuojam jau triss men.

Oi dvynukai! Aš slapta vis pasvajoju apir dvynius, mama iš dvynių bigsmile.gif

QUOTE(Merisier @ 2017 03 06, 09:59)
Aš kažkaip iš senų laikų įtikėjus teorija, kurią Žiobakas pasakė: skrydis iki 6 valandų nieko tokio. Daug rizikingiau važiavimas automobiliu dėl vibracijos.

Tikrai?? Pirmą kartą girdžiu, niekad tikrai net nebūčiau pagalvojus.
Atsakyti

Naujokėms labas  :)

Merisier, šaunu, kad jau sveiksti :)

Mama?, sveika sugrįžus.. :)

ELMO, įsivaizduoju, kad patepliojimai kiek pagąsdino,šiandien vizitas pas ginę, ane? :) 

ED, pramušė, šaunu  :)

Kisulita, tikrai keistos ir tavo mmm, ir šiaip visa savijauta..

Aš tai sapnuoju vorus  :D čia taip keistai, nes anksčiau jų bijodavau, o dabar taip tiesiog nebebijau, ir sapnuose jie tokie didelis, gražūs ir faini  :D

Dariau šįryt Benuką (13dpo), ta neigiamas... Temperatūra dar 37,2 (faktiškai aukščiausias taškas ir toliau), mmm diena jau į savaitgalį, tai tiek žinių pas mane.

Jaučiu ryt išsivalysiu visus langus, nes jau nebetveriu, kaip noriu :D  tik kol kas saugojausi, šausiu tą vit.d kapsulę  :D

Lauksiu naujienų apie Ten vizitą pas ginę  :)

Atsakyti

Dėl naujos temos, tai gal yra norinčių jas kurti?  :)  

Atsakyti

Kisulita, tikrai keistos ir tavo mmm, ir šiaip visa savijauta..

Jo, keistos, žiūrėsiu, kas šį ciklą darysis  :hmm:  Tikiuosi, kad L fazė jau bus normalaus ilgio...

Krūtinė vis dar padidėjusi, bet jau nebe tokia skausminga, 4 c.d., nė lašo nebeišpaudžiu, tai skelbiu oficialą mm pabaigą  :D 

Atsakyti

Bliam, kaip nenoriu pas odontologą, taip nenoriu sužinoti, kad vsio, reikia dantį taisyti... Nes jeigu reikės taisyti, tai ir vėl reikės ciklą praleisti, o gal net ir kelis  :(​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 07 kovo 2017 - 12:22
Aha faina bet niekas nepasako kad dvynukai nes skirtungi lb net ir ugiu smile.gif
Atsakyti

Bliam, kaip nenoriu pas odontologą, taip nenoriu sužinoti, kad vsio, reikia dantį taisyti... Nes jeigu reikės taisyti, tai ir vėl reikės ciklą praleisti, o gal net ir kelis  :(​ 

Kisulita, o kodėl praleisti? Jei dėl tokių dalykų praleidinėsi, gali pusę gyvenimo praleist... paskui dar sloga bus, o po to kosuliukas, o po to saulutėj pasideginsi, o po to pabėgiosi. 

Nėštukėms dantis taiso, ir netgi rentgeną dantų daro. Nepanikuok :4u: 

Va Tendre gali papasakoti, perėjus per praleidinėjimo kelias stadijas :)

Atsakyti

Va Tendre gali papasakoti, perėjus per praleidinėjimo kelias stadijas :)

Nenoriu aš būti kaip ta sena babytė ar kokia uošvienė, kuri ale protina ir įrodinėja ir siūlo nedaryt kažko, ką jau pati darė, ir suprato, kad yra neteisinga. Mes padarėm kažkokias klaidas, kiti kažkokias daro, turbūt daug ką reikia pačiom patirti, nes kai sako, tai būna tiesiog kad sako.

Kai aš atėjau čia, tai darbe pasakiau, kad planuosiu ir manęs labai prašė atidėt tą keliem mėnesiam, atidėjau, kažkada gailėjausi, kad praleidau, dabar tai taip nebemanau, koks skirtumas tie keli mėn žiūrint į visą visą laiką atgal. Merginos čia temoj patarinėjo neatidėt, nes negaliu žinot, keik užtruksiu. Pffff maniau :D pirmą tai iš pirmo ciklo pagavom, reik susitvarkyt svarbius darbo reikalus. Tai vat tą praleidau.

Paskui praleidau pusmetį gydydamasi sveikatą, bet tai to reikėjo, ir to nei kiek nesigailiu, bet mano sveikata buvo tikrai labai labai labai prasta. Ir gydantis antibiotikais ir nebuvo galima lauktis, gydytojas primygtinai liepė darytis nt, siūlė net papildomai apsilankyt pas ginę, ir aptarinėjom apsisaugojimo būdus ateinantiem mėnesiam, nes net ir vaisto lapelis aiškiai rašė - nepastoti, negalima, komplikacijos baisios. Aš aišku ir pati nuo savęs dar dadėjau mėnesių papoilsiavimui, nes tikrai reikėjo pastatyti organizmą ant kojų. Tai to pertraukavimo nesigailiu, daryčiau vėl.

O visi smulkesni dalykai.. Keikvienai mūsų spręst, ar praleist ar ne, su laiku būna imi kitaip žiūrėt. Kartais supranti, kad idealumo nereikia ieškot :) Kartais supranti, kad nuskausminamojo vaisto dozė yra niekis prieš pvz nematomo streso krūvą ir jo nenuneigiamą poveikį dienos ritmui, miegui, savijautai, mėnesinių ciklui. Kas blogiau, pvz tas visas streses, kuris eiškiasi, ar vaistas vienkartinis? Ar idealių situacijų būna? Ar jų tikrai reikia? :)

Šiaip tai daug kas dėl daug kokių priežasčių būna atideda, ne tik dėl odontologės, ir pvz dėl draugų vestuvių, kur eis tik svečiais :D  jei atrodo, kad tikrai reikia atidėt, tai manau reikia atidėt. 

Mano dabartinis požiūris - dėl nieko neatidedam :) o priežasčių tai turėčiau gerooookai rimtesnių nei apsilankymas pas odontologę, bet kiekviena sprendžiam pagal tai kaip jaučiam, jei reikia tai reikia, jei nieko tokio, planuojam-tai planuojam. Tendencijos, kad su laiku daugelio požiūris keičiasi, aj, planuojam, nieks nebesvarbu, jei planuojama ilgai. Vis būna pašnekam čia taip temoj su merginom.

Atsakyti