Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Merisier, Tendre, dėkui už patarimus ir pastabas  :4u:  Dėl odontologinės priežasties aš irgi neatidėčiau, bet kai žinau, kad būtinai reikės rentgeno, tai galvoju ar verta rizikuoti dėl galimų pasekmių, ar geriau porą mėn. nukelti, nes gydytoja sakė, kad rentgenas tik antrą trimestrą...  :)  Šiaip dantukas jau lyg ir pagerėjo, tai gal čia šiaip buvo užplaukę  :hmm: 

O dėl to, kad nebus idealių sąlygų, tai pritariu... Mano sąlygos tai toli gražu nuo idealių, esu su breketais, dar 1,5 metų laukia gydymas, paveržimai kas mėnesį, tai nežinau kaip su pilvu reikės išgulėti ant nugaros, kol man tuos breketus krapštys, bet kažkada mačiau nėštukę su breketais, tai manau, kad įmanoma  :D 

Jeigu laukti idealių sąlygų, tai ilgokai užtrukčiau  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2017 03 07, 13:31)
Ar idealių situacijų būna? Ar jų tikrai reikia? smile.gif

visu 100 proc. pritariu smile.gif kažkada buvau išgirdus, kad planuojant beibį, jei lauksi tobulo momento, palankiausio/patogiausio meto-niekada to ir nesulauksi. Vis tai nesutaps su darbu, numatomais kitais planais, finansais ir tt. ir tt. ir tt. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aquabona: 07 kovo 2017 - 14:40

Kisulita -  ir aš su breketais... viršuj dėta prieš 7 mėn ...prieš dedant iškart perspėjau gydytpją kad planuojam leliuką...plius dar laukia apačioj dėtis, bet šitą reikalą planuoju atidėt iki....kol pagimdysiu :D

Atsakyti

neatidėčiau, bet kai žinau, kad būtinai reikės rentgeno, tai galvoju ar verta rizikuoti dėl galimų pasekmių, ar geriau porą mėn. nukelti, nes gydytoja sakė, kad rentgenas tik antrą trimestrą...  :)  Šiaip dantukas jau lyg ir pagerėjo, tai gal čia šiaip buvo užplaukę  :hmm:

Bet tai dabar gi tu nesilauki - pasidaryk rentgeną, gal net antro ir nebereiks :)

Visiškai suprantama, kad neramu dėl pasekmių, aišku, kad rizikuoti neverta, bet keliems mėnesiams atidėt tai irgi daugoka atrodo. Linkiu, kas viskas būtų gerai su dantuku :)

Atsakyti

Labas, mergaitės. Pas man beprotamis darbe, labai daug visko vyksta. Ir po darbo veiklų daug. Šiaip viskas gerai, bet perskaitau probėgom, noriu kažką rašyt ir nespėju, po to ir pamirštu.

Džiaugiuos dėl grįžusios Mama? ir jos atostogų bei veiklų.

E_D, nu tu nereali, labai tvarkingai tos mėnesinės. Tikrai trečias sykis turi būti laimingas. Greit atsistatei :)

Elmo kokia varlė keliauninkė :) Smagu, kad pakeliavot, įdomu, kaip sekės pas ginę?

Erborista, kaip tu su visais skausmais>

Kisulita, man ir rodos, kad ir taip ilgai atidėliojot. Bet kiekvienas jaučia, kiek gali laukt. Jei kas blogai - tiesiog ir nepastosi, organizmas pats tvarkos.

Atsakyti

Žinios iš mano fronto - folikulas gražuolis, užaugo iki reikiamų 2 cm, šian 19 ciklo diena. 

Sprogdukų neskyrė, klausė, ar noriu IUI (jūs įsivaizduojat, mano POLIKLINIKOJ atlieka inseminacijas), ar tiesiog natūraliai planuoti santykiai. Kadangi nežinojau apie tokią galimybę ir su vyru nepasitarus, tai palikau savieigai šįsyk.

IUI šansai nėra dideli, bet man patinka, kad sėkla tiesiai į gimdą - pvz., pas man mažai KB būna, tai aplenktų nedraugiškas gleives + gimdos forma labai užlinkusi, tai nu tiesiog. Lengviau nukeliaut būtų. Jei nepavyks šįsyk, tikrai naudosiuos. 

Pojūčių šįsyk 0 - nei kūno skausmų, nei krūtinė reaguoja ypatingiau. Bet gal tai ir gerai. Pagal BT vakar buvo nukritimas, o šian grįžo į prieš tai buvusį vidurkį, tikiuos, kad ryt poryt pakils. Labai tikiuos! Nes keista nejust :) tiesa, KB buvo :) bent toks signalas.

Žodžiu, darbymetis :)))

Atsakyti

Kisulita -  ir aš su breketais... viršuj dėta prieš 7 mėn ...prieš dedant iškart perspėjau gydytpją kad planuojam leliuką...plius dar laukia apačioj dėtis, bet šitą reikalą planuoju atidėt iki....kol pagimdysiu :D

Ooo, valio, ne aš viena tokia  :clap:   Et, gera žinoti  :4u: 

Pas mane tai iš kart visur suklijuoti  :D Turėjau galimybę rinktis breketų kol kas nesidėti, laukti kol pagimdysiu, bet priėmiau sprendimą dėtis kuo greičiau, nes velniai žino kada pavyks pastoti  :) 

Atsakyti

Ai, ir sveikos, naujos merginos :) Smagu, kad pasipildė mūsų kompanija! Greitai susiplanuokit :)

Atsakyti

Bet tai dabar gi tu nesilauki - pasidaryk rentgeną, gal net antro ir nebereiks :)

Visiškai suprantama, kad neramu dėl pasekmių, aišku, kad rizikuoti neverta, bet keliems mėnesiams atidėt tai irgi daugoka atrodo. Linkiu, kas viskas būtų gerai su dantuku :)

Tai porai mėnesių manau, kad teks atidėti, nes taisymas užtruks  :unsure:  Kad sutaisytų kanalus, reikės nuimti nuo breketų lanką, o lanką gali nuimti ortodontės, kai kažkaip reikės derintis, kad tą pačia dieną išpultų abiejų gydytojų darbo laikai  :oh: Nežinau kaip čia bus, kol kas bandau neužbėgti įvykiams už akių, nes nežinau kas ir kaip bus, reikia iš pradžių nulėkti pas gydytoją rentgeno ir žiūrėti kaip ta mano šaknis laikosi  :unsure:​  Jetau, kaip nenoriu aš po tuos stomotologinius kabinetus vėl kursuoti :(

Atsakyti

Žodžiu, darbymetis :)))

Tai lauksim gero derliaus po dviejų savaičių  :D​ 

Atsakyti

Ten

Aciu aciu, kam tos geles  :bis Man pirma karta tiek laimes mm sulaukus  :D Skausmas menkutis, apsiejau be vaistu. Nieko neiprastai gausaus, tai tikrai labai dziaugiuos! Rytoj priduosiu krauja ciklo pradzios hormonams ir lauksiu vaisingu dienuuuu  :love: 

Labai smagu, kad taviskis folis uzaugo iki reikiamo dydzio  :heart: Dabar kantriai lauksim rezultato!

O del atideliojimu...kas susije su sveikatos problemomis ir didele rizika, tai as linkus atideti. Tarkim, tos mano problemos su skrandziu, pasibaigusios operacija...nesisaugojom, bet samoningai vengem meiles vaisingu metu. Del dantu ko gero neatideciau...darant danties rentgena juk ant kuno uzdeda svinine prijuoste. Su kanalu tvarkymu gal sudetingiau, ten jau vaistu visokiausiu ir svirkscia, ir deda kuriam laikui, tai klausyciau mediku rekomendaciju....

Atsakyti
QUOTE(Ten @ 2017 03 07, 16:07)
Ai, ir sveikos, naujos merginos smile.gif Smagu, kad pasipildė mūsų kompanija! Greitai susiplanuokit smile.gif

Bandysim! Su tokiu entuziazmu dabar kibau į OT biggrin.gif tik šiuo metu esu ne LT. Buvau atsivežus su savim kelis NT, bet praėjusį ciklą taaaip buvau įsitikinus, kad pavyko, taip visi požymiai atrodo jautėsi-atsivežtų NT neliko, visi neigiami bash.gif
Tai dabar taip vaikiškai parinuos, kad reiks eit į vaistinę užsipirkt NT, nes nu gi ramiai sekančių mmm nedalauksiu.. o vaistininkė galvos, kas va užsienietė turistė prisidirbo.. nes jau kai ateisiu, tai sakysiu duokit visus 10 NT biggrin.gif
Atsakyti