Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Kisulita @ 2017 03 08, 10:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ducky" data-cid="71490762" data-time="1488952485"><div><p>ir man vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Susiderinom  biggrin.gif​ </p>

jėga biggrin.gif beje o tu nejauti kai tau O vyksta? nes aš tai puikiai jaučiu. Tą dieną net vyro nenoriu tai iš reikalo gaunasi ax.gif
Atsakyti

OT teigiamas :yahoo: nepraziopsojau :D 

Atsakyti

Labas rytas, su musu svente!  :nail:  :heart: 

Merginos, priminkit, ar galima pusryciauti pries prolaktino tyrima? 

Atsakyti

ryte reikia daryti ir nevalgius but.

ir is vakaro negaly buti meiles buvusios, lygtais taip sako. 

ir su kovo 8ta! :)darbe gavom po tulpe :) bet kaip keista, is merginos, Bulgares. labai nustebino. Pas juos tai iprasta. 

Atsakyti
Sveikos su moteryciu diena liinkiu vusoms planiykems sulauktu snd tu II bruksneliu.
Kaip ykelti nuotraukele? ax.gif
Atsakyti

Rytas labas :) Su mūsų diena!

Tikrai galima :) Pasistenk tik nesiglostyt, nesimylėt ir nestresuot ;) :D

Atsakyti

ryte reikia daryti ir nevalgius but.

ir is vakaro negaly buti meiles buvusios, lygtais taip sako. 

Dėl meilės taip, dėl nevalgymo tikrai ne :)

Atsakyti
QUOTE(ona24 @ 2017 03 08, 11:40)
Kaip ykelti nuotraukele?  ax.gif

per radikal.ru, pixelius susimažint iki 650
Atsakyti

Dekui ;) Kad stresuot ir glostinetis negalima, tai pamenu  :D Specialiai laisva ryta pasiemiau, kad ramiai atsikelciau? neskubant nuvaziuociau priduot kraujo. 

Atsakyti

Dėl meilės taip, dėl nevalgymo tikrai ne :)

jo?? tai tada gal man dare vienu metu ir kitus tyrimus kur negalejau valgyt..

tada susimaisiau. 

Atsakyti
Dėl prolaktino tai aš ir skaičiau, kad nevalgius, negėrus ir bent dvi valandas atsibudus reikia būti prieš šį tyrimą. Aišku, be streso, prieš tai nesimylėjus, netrynus krūtų. Kadangi mano prolaktinas buvo gerokai virš normos, kitą kartą tikrai laikysiuosi visų rekomendacijų, žiūrėsiu, ką tada rodys.

O šiaip pagalvojau prieš kelias dienas tokią nesąmonę, kad nuolatinis stresas turėtų puikiai apsaugoti nuo nėštumo (na tais atvejais, kai jo norima išvengti), juk gerai kelia prolaktiną smile.gif)
Atsakyti

Malvinija, gal neskaniai pavalgius sustresuot galima :D 

Aš per pastaruosius du metus prokaltiną tyriausi... hmmm... kokių 30 kartų. Gal daugiau. Ir klausiau kelis kartus skirtingų medikų (endokrinologo, ginekologo, BP ir laborančių). Kadangi alpstu nepavalgius dėl žemo cukraus, tai tikrai svarbus aspektas. Visi patvirtino, kad maistas jokios įtakos prolaktino rezultatui neturi. Ir iš viso, prašyk siuntimo pas normalų endokrinologą, į kokias santariškes, darykis prolaktiną su frakcijom-atmes visus šalutinius veiksnius  :4u: 

Atsakyti