Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

Gal kas nors turit garais valanti siurbli?Noreciau daugiau apie ji suzinoti?Planuoju isigyti tongue.gif
Atsakyti
Nezinau,kaip jums bet man dabar beveik dulkiu siurblys nereikalingas,kilimu nebera visur plyteles,laminatas ir mazai kada ji naudoju.O turiu SONY.
Atsakyti
nu nezinau cia siurblius uz tokias kainas aptarinejat doh.gif . mes tai vat nusipirkom philipsiuka uz 450, ir tai dabar galvoju, kad truputi permokejom. nes senukuose tokia konsultante ir tokie aprasai, kad baisu. aprase aiskiai buvo parasyta, kad siurblys su hepa filtru. tik parsivezus namo sugalvojau paziureti, kaip tas hepa atrodo, pasirodo, ten nebuvo jokio hepa. sukrovem visa siurbli i deze ir atgal i senius. kosultante akis issprogino, tipo "as jusu klausiau ar tikrai sito siurblionorit net du kartus" o kad as jai du kartus kartojau,kad noriu su hepa, tai tipo cia, tai neaisku kieko kaltem kad ne toki mums ikiso. ziurim salia siurblys su hepa tikrai padetas ir jo kaina mazesne. klausiu kodel? o ji sako, kad musiskis turi daugiau antgaliu. Tai paskui jos laimei issiaiskinom, kad i ta musu siurbli irgi galima ta hepa deti, tik reikia toki "plastamasiuka" isimti. taigi, nusprendziau pasilikti sita siurbli, nes man jo antgaliai tikrai patiko (vienas paprastas, kitas baldams ir dar vienas su besisukanciais seriais, zveriuku plaukams nu kilimu gerai surinkti. na o ta filtra reikes nusipirkti philips atsovybeje, sake kaina- kazkur 40 lt.
dar ta konsultante sake, kad ta filtra tereikia keisti kas 2 metus, o instrukcijoje aiskiai parasyta, kas puse metu doh.gif
Atsakyti
ką manote apie h2O siurblį kur per tv shopą reklamuoja g.gif
gal kas išbandėte, labai jau įdomu būt išgirsti kokius nors atsiliepimus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukas: 30 sausio 2006 - 16:41
kas ka gali pasakyt apie samsung siurblius?
kalbu apie paprastus iki 300lt kainuojancius siurblius?

esu nusiziurejusi viena siurbli,nedideli, kuri galima ir ant peties uzsideti... uz 275lt. vc-5956.
gal kas turi ir gali pasakyt kaip jie?
Atsakyti
o mes turi karcheriuka ir visai patenkinti..aisku, kaina ir gera - 1000Lt. bet patys geriausia yra rainbow(ten net oro terapija galima daryt) kiorbi. kai pas mus buvo su prezentacija ateje, tai kilimo gabaliuka su kiorbi issiurbe ir slapiu valymu isvale. ir ka manot? vos ne puse metu ta vieta buvo svaresne uz likusia ilimo dali.. geda sad.gif aisku, ir kaina ju milziniska ;( nors imk ir verk sad.gif
Atsakyti
Mes turime plaunantį Philips, man labai thumbup.gif , jei neužsileidi, tai kilimus plauna super.
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2006 01 30, 18:40)
ką manote apie  h2O siurblį kur per tv shopą reklamuoja g.gif
gal kas išbandėte, labai jau įdomu būt išgirsti kokius nors atsiliepimus blink.gif

Labutis tai nejaugi niekas nieko negirdėjo ir niekas neturi.Labai jau būtu įdomu išgirsti nuomones???
Atsakyti
As turiu Samsung,bet neatsimenu modelio nr.,reikia į tech.pasą žiūrėt. Mano samsungo vienas (didžiausias) antgalis toks specialus Cat Brush,tipo gerai surenka plaukus,tarkim gyvūnų. Galingumas reguliuojas ant rankenos.Teleskopinis vamzdis.Tai siurblys kaip siurblys(iš tų geresnių),siurbia gerai. Bet pas tėvus Siemens,tai anas man labiau patinka.Gal todėl,kad Siemens buitinė aplamai man patinka,o Samsungu nelabai pasitikėjau.Bet kai išbandžiau,tai patiko.
Kai perkat siurblius,žiūrėkit į siurbiamąją galią,o ne į tuos 1400 skaičius. Todėl,kad rimtesnės firmos parašo siurbiamąją galią,o tie silpnesni nerašo.
Atsakyti
Sveikutes, gal galit patarti del plaunanciu siurbliu?Kokios firmos geriausi(be Kiorby)?
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2006 01 30, 16:40)
ką manote apie  h2O siurblį kur per tv shopą reklamuoja g.gif

Man irgi jis labai patiko, bet gal ten net garantijos neduoda?
Atsakyti
gal ne visai i tema...Mes turim Samsunga keli metai, puikiai siurbe nesiskundziau, bet paskutiniu metu kazkas pasidare- traukia dulkes tik i filtra- ir nebezinau ka daryt, nes kiekviena siurbima turiu kratyt filtriuka doh.gif ir maiseli pakeitus padetis nepasikeite schmoll.gif ...gal kas zino kas cia galetu buti?
Atsakyti