Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

QUOTE(Staarm @ 2005 11 03, 20:51)
Sulaukiu ir as Kirby atstoves skambucio, kai pradejo pilt kaip zirnius, laba diena, ar cia ponia X, mums jus rekomendavo ponia Y, musu darbu Y labai patenkinta, tad tik jos deka jus pakliuvot tarp laiminguju ar ten kazkas tokio, sakykit kada galiu atvaziuot, jums nemokamai isvalysime visus namus. Taip pliurpia, kad net isiterpt negalima.

Neįsileisk tu jų jokiu būdu, nes tikrai jie nieko nevalys (tokiu apgaules būdu jie pas mane jau 2 kartus buvo (minėjau jau aukščiau), viena kartą aš sutikau, na o kitą, tipo, parodoj laimėjom valymo paslaugas); išvalys kilimo kamputį, kad parodyti 'stebuklus'... O laiko sugaišins mažiausiai 3 valandas blink.gif
Na, aš kaip kvaiša irgi 'parekomendavau' pora draugų ir kaimynų, nes jau labai pristojo dėl to. Bet paprašiau, kad nesakytų, jog tai nuo manęs. Tiesiog pabrėžiau tai. Na ir ka jūs manot,- po dienelės paskambina draugė ir sako, kam tu dalini mano numeri? Kas čia per agentai skambina... doh.gif Na, aš jos atsiprašiau ir paskambinau į tą jų firmelę, paaiškinau, kaip buvo, kad prašiau nesakyti , kas rekomenduoja, na ir dar pora griežtesnių sakinukų pasakiau apie mulkinimą ir t.t. Atsiprašė.... bet kam tie nemalonumai man??? net prisiminti nebenoriu tų nevykėlių. jei dirbtų normaliai ir atsakingai, neįkyriai, tai nieks nieko nesako- tegu sau prastuminėja tuos savo siurblius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laura333 @ 2005 11 03, 13:13)
Aha,mano lygiai toks pats.Geras jis,o dar atsizvelgiant,kad kaina ne 10000 thumbup.gif

O kiek tas tavo siurblys sveria?

Atsakyti
Aš tai pirkau KIRBY G6 Prancūzijoje naudotą 1 metus ir labai džiaugiuosi. Visą maxi komplektą su visais masažais, plovimais ir vaškavimais. Dauguma aksesuarų buvo net neišpakuoti. Mokėjau 600 Eurų ir galvoju, kad už tokią kainą geresnio siurblio Lietuvoje niekaip nenupirkčiau. Dabar kai važiuosiu žadu pasieškoti paskutinio G7 modelio, nes kiek girdėjau jis tyliau dirba. O šiaip siurbia ir plauna kilimus nuostabiai ir grindis vaškuoja gerai. O masažas tai galbūt gurmanams, man ispūdžio nepadarė. Tai tiek.
Atsakyti
pas mane namuose buvo apsilankęs neblogas vyriokas su tuo siurbliu.išsiurbė čiužinius,pamasažavo nugarą biggrin.gif .ir visa tai nekainavo biggrin.gif ,o pirkti to siurblio juk vis tiek nesiruošiau.
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2005 10 15, 12:17)
Pagaliau ir mano namuose atsirado mazytis stebuklas 4u.gif  Siurblys epika (arba kitaip "lura") su vandens filtru. Is pradziu norejom pirkti plaunama siurbli, bet kai pradejom labiau dometis, nusprendem, kad musu atveju labiau tinka epika - ne plaunamas, bet su vandens filtru siurblys. Kadangi pas mus kilimine danga, tai sis siurblys idealiai tinka, nes turi elektrini turbo-vibracini sepeti, skirta giliam kilimu valymui. Patikekit, kai nusipirkus persiurbliavau jau "issiurbliuota" kilima, buvau apstulbusi kiek ir kokio sss dar buvo mano kilime blink.gif Jei pas jus isklota kilimine danga arba yra daug kilimu, tai patariu pirkti butent si siurbli, nes plaunami siurbliai viso labo tik pucia vandeni ir ji traukia, taigi nuplauna tik pavirsini sluoksni ir be to su siais siurbliais atlikti plovimo funkcija patariama tik vasara, kad kilimai lengvai isdziuti galetu. Na siaip niekada nebandziau plaunamo siurblio, tai cia  tik surinktos teorines zinios biggrin.gif
Siaip ka dar galiu papasakoti apie si siurbli. Siurblys yra vokieciu gamybos, turi Hepa filtra, oro gryninimo, drekinimo, aromatizavimo sistema ( ta prasme galima palikti ji ijungta ir jis pravalo ora..yra ivairiausiu kvapu). Su vakumu galima valyti ciuzinius, patalyne, pliusinius zaislus. Prie jo yra prideti antgaliai paprastam kilimu valymui ( ne turbo sepetys), parketo valymui, dulkems sluostyti, skysciams sutraukti ( visko dar nespejau isbandyti).
Jei susidomejot, siulyciau apsilankyti Siauliu g. 50, Kaune. Cia yra isikurusi siuos siurblius importuojanti firma, ten "gyvai" pademonstruos kaip sis siurblys veikia, kiek zinau net gi duoda isbandyti si siurbli namuose.

mane irgi domina šis siurblys. Ar šis siurblys plauna kilimus, nes reklamuoja antgalį kilimų plovimui ?
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2005 10 15, 11:17)
Pagaliau ir mano namuose atsirado mazytis stebuklas 4u.gif  Siurblys epika (arba kitaip "lura") su vandens filtru. Is pradziu norejom pirkti plaunama siurbli, bet kai pradejom labiau dometis, nusprendem, kad musu atveju labiau tinka epika - ne plaunamas, bet su vandens filtru siurblys. Kadangi pas mus kilimine danga, tai sis siurblys idealiai tinka, nes turi elektrini turbo-vibracini sepeti, skirta giliam kilimu valymui. Patikekit, kai nusipirkus persiurbliavau jau "issiurbliuota" kilima, buvau apstulbusi kiek ir kokio sss dar buvo mano kilime blink.gif Jei pas jus isklota kilimine danga arba yra daug kilimu, tai patariu pirkti butent si siurbli, nes plaunami siurbliai viso labo tik pucia vandeni ir ji traukia, taigi nuplauna tik pavirsini sluoksni ir be to su siais siurbliais atlikti plovimo funkcija patariama tik vasara, kad kilimai lengvai isdziuti galetu. Na siaip niekada nebandziau plaunamo siurblio, tai cia  tik surinktos teorines zinios biggrin.gif
Siaip ka dar galiu papasakoti apie si siurbli. Siurblys yra vokieciu gamybos, turi Hepa filtra, oro gryninimo, drekinimo, aromatizavimo sistema ( ta prasme galima palikti ji ijungta ir jis pravalo ora..yra ivairiausiu kvapu). Su vakumu galima valyti ciuzinius, patalyne, pliusinius zaislus. Prie jo yra prideti antgaliai paprastam kilimu valymui ( ne turbo sepetys), parketo valymui, dulkems sluostyti, skysciams sutraukti ( visko dar nespejau isbandyti).
Jei susidomejot, siulyciau apsilankyti Siauliu g. 50, Kaune. Cia yra isikurusi siuos siurblius importuojanti firma, ten "gyvai" pademonstruos kaip sis siurblys veikia, kiek zinau net gi duoda isbandyti si siurbli namuose.

skamba kaip reklama tongue.gif
Atsakyti
pas mus tai philips...
Atsakyti
QUOTE(justytiaa @ 2005 11 21, 19:44)
pas mus tai philips...

koki išsirinkti, jeigu kilimai 2, o visur kitur parketas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 11 21, 11:52)
skamba kaip reklama  tongue.gif

Bet siurblys tai thumbup.gif . Pas mus tik du kilimai, visur parketas, tai paprasto nesinorėjo pirkti vien dėl oro. Nes su šiuo išsiurbliavus namai nesmirda ax.gif Ir pagal kainą tikrai pigiau, nei reklamuojami Rainbow siurbliai...
Atsakyti
Lura neturi plovimo funkcijos. Ji gali tik susiurbti išlietą vandenį.
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2005 11 22, 14:24)
Lura neturi plovimo funkcijos. Ji gali tik susiurbti išlietą vandenį.

o kaip ar labai reikalinga ta plovimo funkcija ? g.gif
Atsakyti
Man asmeniškai - ne. Nors su Lura mes plovėm savo kilimą ir vaiko čiužinį. Tiksliau pasakius siurblys l.gerai išsiubia vandenį. Tai kilimą ir čiužinį išmuilinom rankomis, o išsiurbėm su siurbliu. biggrin.gif L. greit išdžiūvo. Pabandykit paroloninį čiužinį greitai išdžiovinti g.gif
Atsakyti