Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

nusipirkau ir aš paprastutį Philips,nes Mb sakė greitu laiku nupirks plaunantį,kurio mums labai reikia rolleyes.gif
lygiai toks pat ax.gif Philips Expressions FC 8604/01 g.gif 369lt kolkas labai ptenkinta ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 13 kovo 2007 - 11:12
aa, musu ne toks, musu cikloninis.... 401lt kainavo seniuose smile.gif
bet ir sitas neblogas, tik maiselinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2007 03 13, 12:27)
aa, musu ne toks, musu cikloninis.... 401lt kainavo seniuose smile.gif
bet ir sitas neblogas, tik maiselinis smile.gif

aha,bet lyginant su tuo kur turėjau tai tikrai oras gaivus lieka,nors ir be vandens rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingries @ 2007 03 05, 11:17)
Dėmesio visoms merginoms, kurios pirko Rovus ar Vitek siurblius su vandens filtru. Kai vakar jis mane užkniso nebegyvai (nes jau beveik nieko nebesiurbė) mad.gif, liepiau vyrui išlupti tą Hepa filtrą lauk... ir ką jūs manot - siurbia kaip gerutis dabar biggrin.gif Mikrodulkių nerenka, bet kitas surenka puikiai. Nepaisant to, mano nuomonė apie jį nepasikeitė. Š... paskutinis. Nepirkit jo. schmoll.gif

Sutinku su tavo žodžiais doh.gif ir man atidavė vyro sesuo tą STEBUKLINGĄ hihihi.gif Aqua ar kaip jis ten doh.gif dar juos pardavinėjo prieš Rovus. Atsiprašau už cenzūrą šūdas paskutinis, mano senasis 8 metų siurblys traukdavo dulkes geriau nei šitas mad.gif o ir ta anga mane nervina kur pučia orą į patalpą mad.gif man visas dulkes pakelia į orą blink.gif Kaip gailiuos kad savo senuką iškeičiau į tą .... verysad.gif
Atsakyti
Is as skaiciau jusu gvildenamas temas noredama issirinkti siurbli. Ilgai galvojau sunkiai apsisprendziau bet nusipirkau Rainbow siubli, man jis labai patiko. Sutinku kad kainuoja labai daug, bet pas mane dare prezentacija ir man pasiule varinata pirkti seno modelio siurbli bet jis patikrintas pakeistos isidevejusios detales, taip pat suteikta garantija. Ir dirba taip pat kaip ir visi. Isvaizda ne naujoviska bet kai pamaciau rezultata tai ne kiek nesigailiu ir kaina per puse mazesne. smile.gif vadybininke rekomendavo mano giminaiciai kurie jau 12 metu naudojasi siurbliu, ir tikrai sake labai rupestingai ir atsakingai ziuri i savo darba.
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2007 03 26, 15:32)
Is as skaiciau jusu gvildenamas temas noredama issirinkti siurbli. Ilgai galvojau sunkiai apsisprendziau bet nusipirkau Rainbow siubli, man jis labai patiko. Sutinku kad kainuoja labai daug, bet pas mane dare prezentacija ir man pasiule varinata pirkti seno modelio siurbli bet jis patikrintas pakeistos isidevejusios detales, taip pat suteikta garantija. Ir dirba taip pat kaip ir visi. Isvaizda ne naujoviska bet kai pamaciau rezultata tai ne kiek nesigailiu ir kaina per puse mazesne.  smile.gif vadybininke rekomendavo mano giminaiciai kurie jau 12 metu naudojasi siurbliu, ir tikrai sake labai rupestingai ir atsakingai ziuri i savo darba.

gal zinai kiek kainuoja naujas? ir gal gali atskleisti paslaptį kiek kainavo Jūsų?
ačiū
Atsakyti
[quote=Daivad,2007 03 27, 10:23]
gal zinai kiek kainuoja naujas? ir gal gali atskleisti paslaptį kiek kainavo Jūsų?
ačiū
[/quot
naujas kainuoja apie 7000 lt ji galima ir issimoketinai imti, mano kainavo puse tiek smile.gif . Tikarai esu patenkinta, kokius baisumus ispilu lauk is siurblio siaubas, tik dar reiks pasimti ad dezinfekcini kvapa bakterijas naikinti toks spec yra rainbow. Dirba labai gerai ir vadybininke labai sauni thumbup.gif , rupinasi jei kas ne taip is kart ziuri kaip paaiskint. Ir jei perki nauja siurbli po kurio laiko, kai iseina naujas modelis gali keisti i dar naujesni ir skirtuma minusuoja paimdami tavo senaji siurbli. Nu bet man kol kas tai negresia, ir tas puikiausiai veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2007 03 27, 10:23)
ačiū

O Zepterio siurblio Tutto Jabo nenori ?Jis taip pat siurbia i vandeni .Dar turi garo valymo ir lyginimo funkcijas,
Atsakyti
as zepter siurbli isbandziau buvau pasikolinusi tai man ispudzio nepaliko, palyginus su tuo ka turiu dabar
Atsakyti
as kaip tik zepteriu domiuosi, ispudi paliko tai, kad jis turi 20 skirtingu antgaliu, gali langus valyti, tualetus dezinfekuoti, plyteles... garai kurie zudo erkutes, lygina rubus ant pakabos, purena kilimus. net nezinau, sekmadieni kazkokia paroda vysta, reiks nueit ir apsiziureti
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2007 03 30, 00:16)
as kaip tik zepteriu domiuosi, ispudi paliko tai, kad jis turi 20 skirtingu antgaliu, gali langus valyti, tualetus dezinfekuoti, plyteles... garai kurie zudo erkutes, lygina rubus ant pakabos, purena kilimus. net nezinau, sekmadieni kazkokia paroda vysta, reiks nueit ir apsiziureti

As tai buvau situ zepter siurbliu prezentacijoj, man tai tas siurblys schmoll.gif Ir siuksles blogai renka (man dar teko garbe per prezentacija pasiurbt siuo siurbliu), langus su sita "bandura" abejoju ar valysi, rubu ant pakabu irgi nelyginsi, kazkaip schmoll.gif Be to, per prezentacijas pas juos kilimai, kuriuos siurbia, be siuksliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mano nuomone tai jis nevertas tokiu pinigu schmoll.gif
Atsakyti
Tutto Jabo siurblys iki balandzio 22 d kainuoja ne 5162 o 4126 lt.Prie tokio uzsakymo tai ir dovanele dar galiu kokia nors padovanoti. Siulau kreiptis jeigu apsispresi .As is Kauno .
Atsakyti