Nebežinau ką daryti... kad siurbli pirkti reikia tai faktas- bet ar plaunanti ar ne?
I ka dar tureciau atkreipti demesi?
QUOTE(LIAN @ 2007 04 01, 13:22)
Nebežinau ką daryti... kad siurbli pirkti reikia tai faktas- bet ar plaunanti ar ne?
Plaunantis aisku geriau

QUOTE(Morkytė @ 2007 04 01, 13:57)
Plaunantis aisku geriau
Pas mane yra Philips plaunantis siurblys, tai ir siuksles siurbia kaip zveris, net kilimas keliasi (ko apie zepter siurblius nepasakyciau), ir langam plaut antgalis yra, ir grindim ir kilimam plaut irgi atskiri antgaliai, as tai juo labai patenkinta
Ir kaina prieinama, apie 800-900 lt. 

gal tiksliau galima kas tai per modeliukas

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 04 01, 15:13)
Philips Triathlon 2000 turbo system

QUOTE(Morkytė @ 2007 04 01, 13:57)
Kazkokios raide ir skaiciai turi buti modelio-paieskok-labai idomu pasidare
QUOTE(LIAN @ 2007 04 01, 17:30)
Niu zinok ir instrukcija isknisau, ir siurbli isvarciau, uzrasyta tik "Philips Triathlon 2000 turbo system"

Papildyta:
QUOTE(LIAN @ 2007 04 01, 17:30)
Internete radau, turetu buti FC6842, bet negarantuoju. Situ siurbliu tik 2 rusys ir yra, tas raudonas (prastesnis), ir melynas

QUOTE(Morkytė @ 2007 04 10, 20:44)
Niu zinok ir instrukcija isknisau, ir siurbli isvarciau, uzrasyta tik "Philips Triathlon 2000 turbo system"
Toks svelniai melynos spalvos. Zinau, kad yra tokios pacios formos, tik raudonas, tai raudonas truputi pigesnis ir prastesnis, ten vamzdziai plastmasiniai (cia metaliniai) ir dar ten kazko maziau 
Papildyta:
Internete radau, turetu buti FC6842, bet negarantuoju. Situ siurbliu tik 2 rusys ir yra, tas raudonas (prastesnis), ir melynas

Papildyta:

as kai pirkau "Philips Triathlon 2000 turbo system" (butent raudona), tai nuo melyno skiriasi pirmiausia: melynam metaliniai vamzdziai, o raudonam-plastikiniai, ir kainos skirtumas, o visa kita vienodai, pries perkant issistudijavau apie viena ir apie kita, siaip siurbliu esu lb patenkinta, ir plauti gali, ir sausai siurbti, ir as dar siurbiu per vandeni, maziau i ora iseina dulkiu, viskas nuseda i vandeni, vienu zodziu geras daiktas

siurbiu jau beveik tris metus, kas antra diena butinai, nes vaikas turi alergija namu dulkem

QUOTE(LOLAM @ 2007 04 11, 10:50)
as kai pirkau "Philips Triathlon 2000 turbo system" (butent raudona), tai nuo melyno skiriasi pirmiausia: melynam metaliniai vamzdziai, o raudonam-plastikiniai, ir kainos skirtumas, o visa kita vienodai, pries perkant issistudijavau apie viena ir apie kita, siaip siurbliu esu lb patenkinta, ir plauti gali, ir sausai siurbti, ir as dar siurbiu per vandeni, maziau i ora iseina dulkiu, viskas nuseda i vandeni, vienu zodziu geras daiktas 
siurbiu jau beveik tris metus, kas antra diena butinai, nes vaikas turi alergija namu dulkem

Dar tam raudonam nera kazkokiu antgaliu, berods langam plaut. Bet kiek as saviskiu siurbliu naudojuosi, tai nei karto langu juo neploviau

QUOTE(Morkytė @ 2007 04 11, 10:55)
Dar tam raudonam nera kazkokiu antgaliu, berods langam plaut. Bet kiek as saviskiu siurbliu naudojuosi, tai nei karto langu juo neploviau
Man tie antgaliai langam valyt visai nereikalingi 

tik langam ir nera antgaliu, o visa kita lygiai tas pats kaip ir melynam,
langam antgaliai man neaktualu, nes issivalau su laikrasciais, bent jau man taip geriau,
Taigi. Prisiskaičiau aš čia patarimų ir nusipirkau Karcher 1902 dulkių siurblį su garo generatoriumi. Seniai apie jį buvau girdėjusi tai kaip ir ieškojau kažko panašaus. Tačiau šiek tiek nusivyliau. Ant plytelių neseniai nudžiūvusių skysęio lašų taip ir nenuvalo, jau nekalbu apie plytelių tarpus. Labai tikiuosi, kad kažką ne taip darau, nors neįsivaizduoju ką. Užstatau didžiausiu pajėgumu ir - nieko.
QUOTE(projektas @ 2007 04 11, 15:09)
Taigi. Prisiskaičiau aš čia patarimų ir nusipirkau Karcher 1902 dulkių siurblį su garo generatoriumi. Seniai apie jį buvau girdėjusi tai kaip ir ieškojau kažko panašaus. Tačiau šiek tiek nusivyliau. Ant plytelių neseniai nudžiūvusių skysęio lašų taip ir nenuvalo, jau nekalbu apie plytelių tarpus. Labai tikiuosi, kad kažką ne taip darau, nors neįsivaizduoju ką. Užstatau didžiausiu pajėgumu ir - nieko.
Turiu ir as toki

O plyteles valau su tokiu guminiu antgaliu arba su tuo kur ir parketa valyt galima.
Gal kas turite Karcher SE 3001?
Nusipirkt nusipirkom, bet klausimų iškyla, o pardavėjas pats iš instrukcijų paskaitinėjęs kažką bando pasakoti, ką mes ir patys matom
Bet pvz kur kiek vandens pilti, ir t.t., tai nerašo niekur pas mus