Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

QUOTE(edbace @ 2005 07 10, 02:24)
geriausias is tu yra kirby... mano tevai isigie ir dingo mano visos alergijos, priestai turejom rainbow tai ji nupirko ismusu uz 500 lt,nes po kirby prezentacijos  ismest tevas norejo susinervines...

Teko man matyti ir kirbi, ir rainbow. Tai as sakyciau , kad po tu abieju prezentaciju ismest noretusi kirbi, nors tiesa pasakius prezentacija lieka prezentacija, jos metu tave gali itikinti ka nori. Siurbia abu vienodai gerai, tik vienam reikia maisu (kainuojanciu nepigiai), o kitam ne.
Pas mus labai gyre rainbow, tikino kad nera net su kuo lyginti, taciau istraukus thoma (paprasta su maiseliais, bet su hepa filtru) ir sulyginus siurbimo kokybe turejo nusileisti , motyvuodami tuo, kad maiseliai nepigiai kainuoja, todel brangesne eksplotacija. Na dar pliusas, kad grynina, drekina bei aromatizuoja ora.
Bet ir kaina ne vienu ar pora tukstanciu skiriasi.
Atsakyti
Man Kirby konsultantas prisiekinėjo, kad per 3 mėn valant jų siurbliu galima išsigydyt alerginę slogą g.gif kažin ar yra čia nors kiek tiesos ar tik gražūs reklaminiai žodeliai g.gif Tipo visi alergiški tik kirbiu ir valosi g.gif
Atsakyti
Kaimynai nusipirkę jau keletą metų, nesiurbliuoja su juo, nes sunkus be galo, spjaudosi į antrą aukštą nešdami doh.gif ., funkcijų daug nereikalingų. Kaina ir siurblio funkcijos- neadekvačios absoliučiai schmoll.gif , beje, filtrai brangūs o ir ne bet kur nusipirksi. O geriausias prikolas, kad tuo siurbliu masažą galima atlikti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai norėčiau kad man prezentaciją padarytų rolleyes.gif Dangas išvalytų ax.gif Nepirksiu, ale vat.... mėgstu prezentacijas. Galit kam nors mano kontaktus pasiūlyti jei neatstoja nuo jūsų smile.gif
Atsakyti
o turit kas nors visai mažą siurblį, rankoj nešiojamą? Ar verta pirkt?
mes turim 1 mažą kilimuką, dar minkštus baldus nusiurbinėt reikia, tai manau, kad būtų žymiai patogiau su mažiuku drabuotis g.gif
Atsakyti
Mes su vyru irgi iškentėm jų pristatymą smile.gif Tikrai žavėjo mane, kad oi, oi, bet kai užrašė sumą, tai mano žavesys ir dingo. Atsikabino nuo mūsų greitai, nes buvom ką tik nusipirkę butą ir apgailestavom, kad negalim dabar įsigyti tokio fantastiško daikto, bet ateityje, tai tikrai pirksime. Jie užsirašė mūsų telefoną (telekomo), dar davė prie mūsų ataskaitą kažkam (telefonu), kad čia "užsikabino", bet dabar po buto pirkimo laikinai neturi pinigų. Dar bandė mums įkišti, kad mes jį pasiimtume, o kai galėsime sumokėsime. Aišku, mes taip nesutikom. Pakui po kelių mėn. atsisakėm telekomo tel. ir taip baigėsi jų priekabos smile.gif

Jei tokius pristatymus darytų visi geri dulkių siurbliai, tai manau atrodytų pakankamai įspūdingai, jei ne geriau. Aišku išmetus visus neralius būrimus: iš unikalios medžiagos padarytas, alergija sergantys pagija, sąnarių problemas turintys masažo pagalba pagija ir pnš. smile.gif
Atsakyti
Gal siurblys ir geras, gal ir nelabai - ne tame esmė. Šlykštesnio darbo metodo nesu mačiusi (na nebent Eastcon'o). Aš sutinku, kad daiktą reikia pristatyti, parduotuvėj juk irgi paaiškina, bet naudoti pshichologinį spaudimą - čia jau per daug.
Atsakyti
Milabra, kiek esu girdejus, tai jie megsta puse daikto nusiurbt, o kita puse palikt. Ar nebus tau, kad turesi klausyt tris valandas, ir dar paskui pati kita puse dangu valyt???? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2005 08 24, 18:04)
Milabra, kiek esu girdejus, tai jie megsta puse daikto nusiurbt, o kita puse palikt. Ar nebus tau, kad turesi klausyt tris valandas, ir dar paskui pati kita puse dangu valyt???? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ai dzin...tegul nors koridorių išsiurbia. Kambariai dar pusė velnio biggrin.gif
Atsakyti
Nu gerai mergaitės - o atmetus nežmoniškus pinigus, idiotišką pardavimo būdą, svorį ir tt - ar verta investuot vardan sveikatos, ar kam nors padėjo alergijos atsikratyt g.gif Ar šiam forume nėr nė vieno alergiško žmogaus, ar tik muilo burbulas kirbis tas g.gif
Beje, man išvalė visą kampą, visą kilimą ir miegamojo lovą būtų išblizginęs jei turėčiau thumbup.gif 1,5 val ir tvarka thumbup.gif Ir nieks nei naktim skambinėjo, nei įkyriai į svečius prašėsi, nei pirkt liepė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2005 08 24, 19:13)
Beje, man išvalė visą kampą, visą kilimą ir miegamojo lovą būtų išblizginęs jei turėčiau  thumbup.gif  1,5 val ir tvarka  thumbup.gif Ir nieks nei naktim skambinėjo, nei įkyriai į svečius prašėsi, nei pirkt liepė  schmoll.gif

čia dar baika, bendradarbei ir katę prasriuobė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2005 08 24, 21:13)
Nu gerai mergaitės - o atmetus nežmoniškus pinigus, idiotišką pardavimo būdą, svorį ir tt - ar verta investuot vardan sveikatos, ar kam nors padėjo alergijos atsikratyt  g.gif  Ar šiam forume nėr nė vieno alergiško žmogaus, ar tik muilo burbulas kirbis tas  g.gif 
Beje, man išvalė visą kampą, visą kilimą ir miegamojo lovą būtų išblizginęs jei turėčiau  thumbup.gif  1,5 val ir tvarka  thumbup.gif Ir nieks nei naktim skambinėjo, nei įkyriai į svečius prašėsi, nei pirkt liepė  schmoll.gif

1,5 val.? Nu ilgokai siurbė g.gif . Masažo nedarė? rolleyes.gif
Dėl alergijos g.gif ...alergija seniems baldams? ax.gif Na, už kirbio kainą naujus įsigyt praktiškai galima g.gif . O šiaip man keista, na nejau tik kirbis turi kažkokias superfunkcijas, kurių neturi kiti šiuolaikinai ( gerokai pigesni, lengvesni, priimtinesniu būdu, pardiuodami siurbliai)? blink.gif g.gif
Atsakyti