Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

QUOTE(Elina @ 2005 08 24, 19:36)
O šiaip man keista, na nejau tik kirbis turi kažkokias superfunkcijas, kurių neturi kiti šiuolaikinai ( gerokai pigesni, lengvesni, priimtinesniu būdu, pardiuodami siurbliai)? blink.gif  g.gif

turi turi, tik "ponimaes" kirbiu privalumas tas, kad daba nepameluočiau, nes nelabai įdėmiai klausiau, bet ar dalys, ar korpusas gaminamas JAV iš medžiagų, kurios naudojamos kosminių laivų gamybai biggrin.gif turbūt dėl to ir siurblio kaina kosminė, tik funkcijos kaip žemiškų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 24, 22:36)
1,5 val.? Nu ilgokai siurbė g.gif . Masažo nedarė?  rolleyes.gif
Dėl alergijos g.gif ...alergija seniems baldams? ax.gif  Na, už kirbio kainą naujus įsigyt praktiškai galima g.gif . O šiaip man keista, na nejau tik kirbis turi kažkokias superfunkcijas, kurių neturi kiti šiuolaikinai ( gerokai pigesni, lengvesni, priimtinesniu būdu, pardiuodami siurbliai)? blink.gif  g.gif

tai man baldus kas savaitę keist tektų biggrin.gif nu tipo tik kirbis dirba išmušimo principu - išmuša iš geroookai giliau (nu giriasi kad net iš 35 cm g.gif ), paprasti tik paviršių prasiurbia. Nu pas mane ir taip jau navarotnas electroliuksas, nu bet po mano siurbimo kad tokį kalną dulkių dar ištrauktų blink.gif užpatentavę jie savo siurbimo techniką yra tipo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 24 rugpjūčio 2005 - 22:11
QUOTE(Slapux @ 2005 08 24, 23:08)
tai man baldus kas savaitę keist tektų  biggrin.gif  nu tipo tik kirbis dirba išmušimo principu - išmuša iš geroookai giliau (nu giriasi kad net iš 35 cm  g.gif ), paprasti tik paviršių prasiurbia. Nu pas mane ir taip jau navarotnas electroliuksas, nu bet po mano siurbimo kad tokį kalną dulkių dar ištrauktų  blink.gif užpatentavę jie savo siurbimo techniką yra tipo  unsure.gif

Taigi viskas paprasta- užsisakai iš USA, sumoki tuos 600$ ir džiaugiesi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2005 08 25, 16:29)
Taigi viskas paprasta- užsisakai iš USA, sumoki tuos 600$ ir džiaugiesi  thumbup.gif

Ką užsisakai už 600$ ? Kirby? g.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2005 08 24, 17:54)
Ai dzin...tegul nors koridorių išsiurbia. Kambariai dar pusė velnio  biggrin.gif

MAN PASIURBLIAVO TIK KILIMO KAMPUKĄ IR LOVOS TRUPUTUKĄ. AŠ IRGI BUVAU blush2.gif OPTIMISTĖ, KAD IŠPLAUS VISĄ MANO KILIMUKĄ. BET DEJA.... cry.gif NEĮSILEISKIT IR NELEISKIT VELTUI PUDRINTI PROTO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 09 rugsėjo 2005 - 14:13
Mergele, ar as tau nesakiau? biggrin.gif tongue.gif Gi Milabra perspejau, netikejot, manet ametista meluoja. tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tiek cia diskutuojat tiek diskutuojat,o as kaip kainos jo nematau taip nematau tongue.gif Nieks nesako,gal bijot prasiziot,kad tokios kaip as infarkto negautumem? doh.gif
Tai kiek jis ten kastuoja? 10 stuku ar maziau?
Kai pas mus buvo ateje pries gal kokius 7 metus,jei gerai prisimenu butent tiek ir kainavo
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 09 10, 13:42)
Tai kiek jis ten kastuoja? 10 stuku ar maziau?

Mano kaimynai tiek ir mokėjo. 10 000 lt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2005 08 24, 22:08)
tai man baldus kas savaitę keist tektų  biggrin.gif 

blink.gif jetus mano, Slapux g.gif o tai ko taip dulkate totaliai? blink.gif
Atsakyti
mano tėvai turi tokį siurblį. kažkada seniau nusipirko, tačiau privalumų aš nelabai ir matau. dėl alergijos - bet kuriuo siurbliu siurbiant baldus, šluostant dulkes dažniau nei vieną kartą per savaitę, galima ją sumažinti iki minimumo (iš savo patirties žinau). didžiausi dulkių kaupikliai tai patalai. juos reikia kas mėnesį - du išplaut. nejau tada vė pirxit pačią brangiausią skalbyklę, nors pigesnės atlieka tokias pačias funkcijas.
minusas - dažnai lūžta visokie antgaliai, brangūs įdedami maišai plius įvairios priemonės (kad ir kilimams plauti).
šiaip manau kad kilimui išsiplauti galima pasiskolinti siurblį, o tiems, kurie alergiški dulkėms - apskritai kilimų namie neturėti 4u.gif
Atsakyti
O jau kaip parodo paveiksliuką dulkių erkutės tai toji kaip koks slibinas atrodo blink.gif doh.gif laugh.gif . Nu tai va žinokit visos neturinčios Kirbio - miegat lovoj tarp daugybės tokių slibinų rolleyes.gif blink.gif .
Atsakyti
mes taip pat turime thomas plaunama,tai labai geras thumbup.gif tik vienas minusas,kad didokas ir nelengvas. mirksiukas.gif
Atsakyti