Įkraunama...
Įkraunama...

Viasat ir kiti satelitai

Sveikos,
gal kas turite namie isivede VIASATA?
Kokia nuomone apie ji?
Atsakyti
Nieko ten gero. Aš žiūriu tik VH1 (MTVui jau per senas), o visi kiti kanalai - nieko gero. Bet jeigu neturi laiko ir noro knistis su atkodavimais, sharingais ir kt. - tai vienintelis Lietuvoje prieinamas satelitinis tiekėjas. Bet jeigu nebūtų VH1 - aš vienareikšmiškai tik kabelinę imčiau.
Va, jeigu yra noro, laiko ir galimybių pasėdėti prie kompo - tada galimybės kur kas platesnės. Bet jeigu tai nėra tavo hobis - bus pernelyg sudėtinga.
Atsakyti
O mes turim Viasat ir esam labai patenkinti, ypač TV1000 ir TV3+ keliais kanalais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuska2 @ 2006 07 28, 12:57)
O mes turim Viasat ir esam labai patenkinti, ypač TV1000 ir TV3+ keliais kanalais  thumbup.gif

Ir normaliai visus kanalus gaudo?
O kiek per menesi mokate? 59 lt?
Atsakyti
menesinis mokestis 48 lt. bet sutartis baigsis ir tikrai nebepratesim.visiskai nieko gero. nebent keletas rusisku kanalu,bet uz toki mokesti tikrai neverta schmoll.gif
Atsakyti
Mes ketinom ja isirenkti,bet aplinkiniu pasiklausinejo.Ir nusprendem kad nereik. Uz tokia didelia kaina gauni daug sporto kanalu,bei amzinai vis kitus blokuojamus kanalus g.gif Cia man tik taip pasakojo,kas paties nepatikrinta tai ir lieka paskalom. Bet as nenoriu bandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2006 07 28, 14:24)
Ir normaliai visus kanalus gaudo?
O kiek per menesi mokate? 59 lt?

O kas jums viasata pajunge?
ar patys pasijungete pagal instrukcija?
ACIU.
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2006 09 01, 11:49)
O kas jums viasata pajunge?
ar patys pasijungete pagal instrukcija?
ACIU.

atvažiavo vyrukas, kurio kontaktą Mikrovisata davė ir pajungė, aišku, teko papildomai mokėti

ir taip, kainuoja 59 Lt/mėn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmuska2: 01 rugsėjo 2006 - 18:21
su šita nesamone Viasat reikia labai atsargiai, nes nieko gero ten nera, vien tik reklama, prieš užsisiakant reikia pasinagrineti salygas ir t.t., nes kai atsiuncia iranga joje buna du tiuneriai ir dvi korteles, o paskui paaiskeja, kad uz abi korteles reiks moketi abonentini, ir negana to tiuneriu nuomos mokesti, bei papildomus pinigus uz ivedima, taigi viska susumavus gaunas 70lt per men.
Atsakyti
Jei kam kiltu klausimu del Viasato tai pakonsultuociau - truputely domejausi siuo tiekeju ... man visai patiko ir tik 35 litai!!!!!!!dabar bent jau ...
Atsakyti
Gal kas yra su tuo susidūręs ir galės pasidalinti savo patirtimi.
Ruošiuosi kraustytis į Rasų seniūniją (Vln). Net nežinau kaip pavadinti bet ne į daugiabutį, o į dvibutį butą, ta prasme name 2 šeimos, kaimynas turi kažkokią nelegalią anteną, bet aš noriu legalios. Gal žinot ar įmanoma atsivesti kabelinę, ar reikia kokią lėkštę pirkt ?
Atsakyti
Gal zinote ar per Viasat galima ziureti kanalus transliuojamus is Izraelio???????
Atsakyti