Įkraunama...
Įkraunama...

Viasat ir kiti satelitai

QUOTE(evasta @ 2007 05 25, 14:03)
Ten atsiunčia kodą ir reikia su juo aktyvizuotis. Man irgi - kol suteikė tą teisę... blush-anim-cl.gif

Astsiuntė man tą kodą, bet niekur neprašė jo įvest doh.gif
Atsakyti
o isjungt tv tikiuos bus galima nebegryztant i svetaine unsure.gif negi pries uzmiegant i svetaine varyt isjunginet? tongue.gif
o pas mus dar miegamieji antram aukste o svetaine pirmam, ot geras sportas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 05 25, 16:18)
o tai negi tokiu atveju abu tv turi buti ijungti blink.gif ar tie kanalai ant pacio tiunerio nusistato g.gif

nzn siaip kanalus reguliuoja tiuneris tai turbut nereikai kad butu ijungtas tv ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 25, 15:19)
Astsiuntė man tą kodą, bet niekur neprašė jo įvest  doh.gif

cituoju tai ką aš gavau:
"Atminkite,kad paskutinis registracijos žingsnis,tai paspausti šią duotą nuorodą,jei norite aktyvuoti vartotojo prisijungimo duomenis" Ir duota nuoroda. Jei nuoroda neveikia, duotas slaptažodis. Pabandyk dar pažaist- turėtų gautis mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2007 05 25, 14:00)
taip galima psijungti iki 4 tv bet visi rodys ta pati vaizda... smile.gif bet pvz jei svetainej yra tiuneris o noresit miegamajam persjungt kanla tai teks begt i svetaine perjungti kanala smile.gif  siaip zmonem su vienu tv tai geras dalykas ... :)bet 2 ... sportas gaunasi smile.gif

Galima ir kt kambary perjungt, tik reik specialaus tokio prietaiso (nzn kaip vadinasi). Viena dalis pasideda prie tiunerio, o kita (kitos) - prie reikiamo tv. Mano tevai toki turi, mokejo, rodos, 120 lt.
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2007 05 27, 11:03)
Galima ir kt kambary perjungt, tik reik specialaus tokio prietaiso (nzn kaip vadinasi). Viena dalis pasideda prie tiunerio, o kita (kitos) - prie reikiamo tv. Mano tevai toki turi, mokejo, rodos, 120 lt.

o kaip tai vadinasi? butu l.idomu ... gal nereiktu namei lakstyt man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2007 05 25, 15:00)
taip galima psijungti iki 4 tv bet visi rodys ta pati vaizda... smile.gif bet pvz jei svetainej yra tiuneris o noresit miegamajam persjungt kanla tai teks begt i svetaine perjungti kanala smile.gif  siaip zmonem su vienu tv tai geras dalykas ... :)bet 2 ... sportas gaunasi smile.gif
bet viasato negali juk ziuret reikai korteles ju! smile.gif i kiekviena imtuva  blush2.gif

viena tiuneri imi kuris gali šarinti ir ziuri su kitu tiuneriu ta viasato cool.gif
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2007 05 30, 11:13)
viena tiuneri imi kuris gali šarinti ir ziuri  su kitu tiuneriu ta viasato cool.gif

skirtingus vaizdus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2007 05 30, 14:59)
skirtingus vaizdus?  bigsmile.gif

Taip tik tiuneriai turi buti atitinkami(dreambox , openbox... ) ,kurie palaiko šarinimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 30 gegužės 2007 - 22:11
QUOTE(korida @ 2007 05 31, 00:11)
Taip tik tiuneriai turi buti atitinkami(dreambox , openbox... ) ,kurie palaiko šarinimą.

aisku... ir korteles nereikai is ju? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2007 05 31, 00:58)
aisku... ir korteles nereikai is ju?  blush2.gif

duona tai raikai ,o su kortele sviesta gali tepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2007 05 27, 21:50)
o kaip tai vadinasi? butu l.idomu ... gal nereiktu namei lakstyt man smile.gif

Nzn, bet meistras (ar pardei, kuri uzsiima tokiais dalykais) tikrai zinos. mirksiukas.gif
Atsakyti