Įkraunama...
Įkraunama...

Sielos kertelė

Laba diena, turiu naujienų :) panašu, kad laukiuos. Tai būtų mano antrasis. Vyras nori, o man kaip bus taip. Žinau, kad instinktas prabus po gimimo, rūpinsiuos ir panašiai. Berniukui jau 5, didelis. Podukrai 9.

Šiaip net nežinau, kaip čia bus, pas daktarus dar nėjau, anksti. Labai mažas svoris, bet manau tas neturės įtakos, nes ir su pirmu tas pats buvo.

Dabar kurį laiką buvau neapmokamose atostogose, bet grįšiu nuo kitos savaitės. Pasiprašysiu, kad leistų dirbti iš namų. Vis tiek darbas su kompu, o ne su žmonėm. Tiksliau, su jais, bet per kompą, per telefoną... Jokio skirtumo, kur sėdžiu. Ir tas važinėjimas po valandą pirmyn atgal labai vargina.

Dabar bunda gamta, tai nuostabu. Visi, kas mane bandė atkalbėti nuo gyvenimo vienkiemyje man atrodė ufonautai, bet aš juos suprantu. Patogiau mieste, viskas vietoje. Čia sunkiau, bet tikra. Gamta, savo namai, erdvė, r a m y b ė. Net sunku tai perteikti. Truputį nerimauju dėl berniuko, jam reikia kitų vaikų. Į daržiuką eina, bet ne visada. Jam smagiausia su tėčiu lauke.

Mano mintyse ramiau, kažkaip žinau, kad viskuo bus pasirūpinta. Manimi taip pat. Kol kas darysiu tai, ką turiu. Su psichoterapeutu atsisveikinau. Daug skaitau. Mėgaujuos saule ir bundančia gamta, grynu oru. Man to labai trūko.

Atsakyti
QUOTE(Spanguoliukė- @ 2018 03 25, 16:42)
Laba diena, turiu naujienų smile.gif panašu, kad laukiuos.

Sveikinu. Tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
paskaiciau pirma psl nuo ko tema prasidejo, tai klausimas, kas dabar pasikeite? ar niekas? ar tiekiesi kad pasikeis, kai vaikas gims, ar kazkas pasikeite ir nusprendei leisti sau pastoti? visa tema tingiu skaityt
Atsakyti

Atsakysiu trumpai, nes einu miegoti. Niekas nepasikeite, gal daugiau skiriu laiko poilsiui. Nesitikiu, kad pasikeis, kodel turetu? Vaiko neplanavom, bet ir nesisaugojom. Kol kas atrodo man jis vienodai, gims, uzaugs vienaip ar kitaip. Berniukas visai neblogas jau yra, kas kad truputi partizanas. Merga vyras rupinasi. As ne super mama.

Atsakyti

Jus neuzpykit, bet cia jau antras zenklas, kad vertetu apsilankyti pas gydytoja.

generalizuotas nerimas...pasidomekit, Spanguoliuke. Tai yra tokia net ne liga, o labai varginanti busena...

Atsakyti

Nezinau apie ka buvo kalbama, netycia ilindau, turiu as si generalizuota nerima, labai pasireiske po stresu ilgalaikiu... turbut nepasveiksiu, pas gydytoja lankausi..

Atsakyti
QUOTE(Gintare Budriene @ 2018 05 19, 13:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71566704" data-time="1491990489"><div><p>Jus neuzpykit, bet cia jau antras zenklas, kad vertetu apsilankyti pas gydytoja.</p></div></blockquote><p>generalizuotas nerimas...pasidomekit, Spanguoliuke. Tai yra tokia net ne liga, o labai varginanti busena...</p>

Tai aiskeja, kai kazkas Ne taip. Tik Ji tai ivardyja kaip kazkoki +. Diiideli.
O realiai taiei taip ir gerai. Na plaukioja moteris. Depresiju skyriuj butu tikrai pritapus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 12 liepos 2018 - 00:52