Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija

Cia siaip kiekvienai labai individualu ax.gif Mano sasu dar buvo, tai juos nulupinejo, uzklijavo ir pasake kokias 5 dienas palaukt ir nelist i joki dusa. Tai kasdien tvarscius keiciau, valiau tuos savo pjuvius, kol sasai nukrito, ilindau i vonia ir tada dar begulint vonioj-vienas truputuka ir issiziojo blink.gif tai ir vel uzsiklijavus vaiksciojau keleta dienu. Beto kaip zinai as ilgiausiai ligoninej isbuvau nei kitos, su papildomais drenais vaiksciojau ar ne 6 dienas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepse: 31 liepos 2006 - 13:58
Jauciu tuoj man duosit velniu kaip priklauso, bet prisipazinsiu blush2.gif
as iki vakar negeriau jokiu vitaminu...
Bet paskutine savaite pastoviai jauciu silpnuma kazkoki... Lyg kokia miegapele buciau. Penktadieny namo gryzusi ziuredama zinias lyzai, kad net nejutau, kaip vaikas mane uz visu galu tase ir ko tik nedare doh.gif
tai va.. vakar nusipirkau gelezies su B12 vitaminu... pradejau gerti...
Tikiuosi atsigausiu. Nes tikrai kazkas negerai jau ... Prisidirbau ane ? blush2.gif
Atsakyti
va dabar kai pasakei, tai prisiminiau, kad as irgi jau visa savaite negeriu doh.gif prie juros pasibaige, tai taip ir nenusipirkau dar... bet nejuokaukit su vitaminais - juk sake daktaras - gerti kasdien - kaip dantis valytis, ir ypac pradzioj, kai svoris taip staigiai krenta, nustekensi organizma visai.
Atsakyti
QUOTE(-Aušrinė- @ 2006 07 31, 15:04)
Jauciu tuoj man duosit velniu kaip priklauso, bet prisipazinsiu  blush2.gif
Bet paskutine savaite pastoviai jauciu silpnuma kazkoki... Lyg kokia miegapele buciau. Penktadieny namo gryzusi ziuredama zinias lyzai, kad net nejutau, kaip vaikas mane uz visu galu tase ir ko tik nedare  doh.gif
Tikiuosi atsigausiu. Nes tikrai kazkas negerai jau ... Prisidirbau ane ? blush2.gif

Per visa laika po op, vitaminu geriau gal tik 5% laiko. Kai atsimenu isgeriu, bet tai buna gal per pora savaiciu 1 karta ax.gif Kol kas nieko blogo nejauciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Aušrinė- @ 2006 07 31, 16:04)
Jauciu tuoj man duosit velniu kaip priklauso, bet prisipazinsiu  blush2.gif
Bet paskutine savaite pastoviai jauciu silpnuma kazkoki... Lyg kokia miegapele buciau. Penktadieny namo gryzusi ziuredama zinias lyzai, kad net nejutau, kaip vaikas mane uz visu galu tase ir ko tik nedare  doh.gif

Man Maleckas sake gerti calcigrana 2 kart per diena puse metu ir savaite po op pradeti neurorubin forte (visi B grupes vitaminai) su gelezim visa gyvenima. Kaip manot, kada jau skrandis leis praryti visa nekramtyta tablete? g.gif
Baisu pagalvoti kiek as valgau, neisivaizduoju ar svoris turi sansu kristi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sėkmė: 31 liepos 2006 - 16:27
merginos o kaip jums buvo su tuliku po op? As einu kas 3 dienos verysad.gif
Atsakyti
As po op pirmomis dienomis kasdien ejau, kai gryzau namo, kazkaip is tikro kas kelios dienos buvo, tai po 5 lasus geriau Gutalaxo, bet ne daugiau 10-ties lasu. Dabar einu kasdien
Atsakyti
su tuliku po op tai turejau problemu, per 5 dienas karta eidavau, ir tai tik po senos lapu arbatos. bet paskaiciau kazkokiam www kad po op zarnyno veikla suleteja, o mes dar mazai valgom po operacijos iskart, todel taip ir yra, veliau susitvarkys viskas.
Atsakyti
Sekme visiskai teisi, garantuojamas ne visas virsvorio numetimas. Siaip mano normalus svoris jaubutu 66kg. - taip pagal KMI jau nebera antsvorio, bet idealus yra 59kg. Mano svajoniu svoris ir siekiamybe 62kg:)
Taigi, 122-59 buvo 63kg. virsvorio , 70 proc. nuo jo yra 44,1 - o as jau numeciau 48kg. , taigi esu numetusi 76,2 proc. virsvorio nuo idealaus svorio. Jei pasiekciau savo norima 62kg. svori, buciau numetusi 95,2 proc. virsvorio - tai ne itin realu, bet juk tiketis galima, ane?
Atsakyti
Sekme o as ir nelendu ten kur nesuprantu 4u.gif Juk ji net neskaite temos pradzios net nesuvoke kam cia pradejo dalintis savo patirtim. As jau soti nuo tu dalijimosi. Nebuvau smalize niekada, del manes saldumynu galejo nebut ir seniau (dabar tuo labiau - gali 10 tortu ant stalo stovet , pasakysiu oi kaip grazu ir tiek) manes tuo nieks nebutu ir sugundes net anksciau. Mano problema labiau ne suvalgomo maisto kiekyje - kiek as seniau suvalgydavau tai nedaug daugiau kaip iprastai zmones valgo, tik savaitgaliais daugiau - nes kai pradedavau apie pietus uzkandziaut tai ir prisiuzkandziaudavau visko po truputi. Deja stebedavosi ir endokrinologai dar mano jaunysteje kai kreipiausi i juos del virsvorio, nes organizmo sutrikimu nerasdavo o svoris per didelis. Pati matai kad net dabar kai suvalgau tikrai tik apie puse normalaus zmogaus porcijos, mano svoris nenori normaliai kristi. Mes kurios visdelto buvom zymiai sunkesnes nei tu pries operacija , jau alergija turim bet kokiom su DIETOM ir SVEIKA GYVENSENA susijusiom savokom. Dabar as vis delto laiminga, nepaisant to sunkaus persivalgymo jausmo nuo mizerno maisto kiekio, dempingu (aciu Dievui jie vis reciau bebuna). Ismeciau is kompo ir is segtuvu bet kokiu dietu aprasymus, nesidairau i knygynu lentynas ieskodama naujo leidinio apie "stebuklingas" dietas , nebeperku zurnalu , kuriuose nuolat gvildenama ta pati tema. Aš jau pavargau nuo viso to, todel labai noriu pailset nuo visu tu nesamoniu ir man gera cia tarp jusu kur nereikia sleptis su savo kilogramais, kur mus vienija vienas tikslas. Del to as net nedvejojau kai nusprendziau darytis op, neberinkau jokiu papildomu info, man buvo svarbu kad tik po op atsibusciau o kad viskas bus gerai kuno pasikeitimo prasme as net neabejojau ir nebijojau. Tarp mano apsiprendimo ir op praejo tik vos daugiau nei 2 savaites.
Sekme sutik kad Skruzde truputi prasove pasirinkdama musu tema , juk pilna temu kur ji galejo dalintis savo patirtim ir pasiekimais. Bendraminciu ji suras , tik ne cia...
Atsakyti
Cia atejo motute ir tare: LIAUKITES BURNOTI, o tai jau ekranas ikaito net...geriau eikit i fotofabrika mano paskutines 2 foto paziureti ax.gif

Mano vyras siandien fotiko ekrana sudauze verysad.gif , kazi ar kas nur remontuoja?...dar nespejau ismoketi Snorui, o jau katastrofa blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 03 rugpjūčio 2006 - 22:16
QUOTE(Sėkmė @ 2006 08 03, 21:54)
pepse, yra vienas labai geras rusiskas zodis "abzorstvo". Tai yra priezastis, del ko visi mums zinomi lieknejimo budai nepadejo, ne priemones kaltos, o musu valios neturejimas, .

Nesutinku Sekme visiskai su tuo kad mes valios neturim. Kiekviena stora moteris tiek valios turi kad dar pasiieskot reiktu. Juk kiek tos valios reikia turet tiek metu kovot su vejo malunais t.y. virsvoriu , kai stengies, meti, meti, skaiciuoji , skaiciuoji, ir t.t. o rezultatas apgailetinas. Tik labai stiprios valios zmogus gali tai istvert cool.gif
Atsakyti