Sekme o as ir nelendu ten kur nesuprantu

Juk ji net neskaite temos pradzios net nesuvoke kam cia pradejo dalintis savo patirtim. As jau soti nuo tu dalijimosi. Nebuvau smalize niekada, del manes saldumynu galejo nebut ir seniau (dabar tuo labiau - gali 10 tortu ant stalo stovet , pasakysiu oi kaip grazu ir tiek) manes tuo nieks nebutu ir sugundes net anksciau. Mano problema labiau ne suvalgomo maisto kiekyje - kiek as seniau suvalgydavau tai nedaug daugiau kaip iprastai zmones valgo, tik savaitgaliais daugiau - nes kai pradedavau apie pietus uzkandziaut tai ir prisiuzkandziaudavau visko po truputi. Deja stebedavosi ir endokrinologai dar mano jaunysteje kai kreipiausi i juos del virsvorio, nes organizmo sutrikimu nerasdavo o svoris per didelis. Pati matai kad net dabar kai suvalgau tikrai tik apie puse normalaus zmogaus porcijos, mano svoris nenori normaliai kristi. Mes kurios visdelto buvom zymiai sunkesnes nei tu pries operacija , jau alergija turim bet kokiom su DIETOM ir SVEIKA GYVENSENA susijusiom savokom. Dabar as vis delto laiminga, nepaisant to sunkaus persivalgymo jausmo nuo mizerno maisto kiekio, dempingu (aciu Dievui jie vis reciau bebuna). Ismeciau is kompo ir is segtuvu bet kokiu dietu aprasymus, nesidairau i knygynu lentynas ieskodama naujo leidinio apie "stebuklingas" dietas , nebeperku zurnalu , kuriuose nuolat gvildenama ta pati tema. Aš jau pavargau nuo viso to, todel labai noriu pailset nuo visu tu nesamoniu ir man gera cia tarp jusu kur nereikia sleptis su savo kilogramais, kur mus vienija vienas tikslas. Del to as net nedvejojau kai nusprendziau darytis op, neberinkau jokiu papildomu info, man buvo svarbu kad tik po op atsibusciau o kad viskas bus gerai kuno pasikeitimo prasme as net neabejojau ir nebijojau. Tarp mano apsiprendimo ir op praejo tik vos daugiau nei 2 savaites.
Sekme sutik kad Skruzde truputi prasove pasirinkdama musu tema , juk pilna temu kur ji galejo dalintis savo patirtim ir pasiekimais. Bendraminciu ji suras , tik ne cia...