QUOTE(Ratatankė @ 2006 08 04, 11:42)
Labas, gulbelės
Labai labai ilgai Jumi stebėjau, vis galvojau ryžtis operacijai, bet taip ir nepasiryžau...
Tikiu, kad Edita atrodo fantastiškai-gaila negaliu pamatyt, tikiu, kad visos taip atrodysit.
Aš pasirinkau kitą kelią-žiūrėsiu kaip seksis (dieta pagal kraują ir žarnyno valymas).
Kai pagalvoju, jei būčiau turėjusi daugiau valios-būčiau su Jumis, tegul skruzdėliukas nesako, kad čia lengva pasiryžti operacijai. Aš jau kaip sakiau-nepasiryžau

bijojau sugadinti vienintelį sveiką organą - skrandį
O sveriu žiauriai žiauriai daug, net nesakysiu-net pas Jus tokių nėra ir nebuvo.
Taigi linkiu visoms daug kantrybės, sveikatos ir tos svajonės išsipildymo
Mano draugė numetė 25 kg šituo būdu nuo sausio mėn iki birželio. Ji labai griežtai save prižiūrėjo pagal duotus nurodymus - jokių nukrypimų. Labai linkiu jai kantrybės ir valios, kad įprastų taip maitintis visą likusį gyvenimą. Tačiau man tai atrodė žiauru - pavyzdžiui atsisakyti visų pieno produktų

- vis tiek tokiu atveju reikia gerti tuos pačius cheminius vitaminus, kuriuos mes dabar po operacijos geriam, o save riboti, bent jau porą metų kol įprasi - reikia nemoniškai.
Bet linkiu tau sėkmės - nes manau, kad būtina išbandyti viską, kas įmanoma, o operacija turi būti paskutinis taškas, kai jau niekas nebepadeda