Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija

QUOTE(ELi @ 2006 08 04, 08:25)
Nu Eda.ditos grozis-neispasakytas. Pasikeitimai tokie ziaurus, kad nemoku apsakyti. Mane, kaip ir peps apniko lietuviskas pavydas. Nu be5t nieko sulauksiu ir as tokios dienos ir tokiu extimaliu pokyciu( sakiau, mirk atsikelk, bet dar 10kg turiu numesti)

Ziaurus geraja prasme lotuliukas.gif wub.gif
O tu Eli patikek irgi labai gerai atrodai ir kai rasei kad numetei dar 4 kilus as taip pat buvau blink.gif
Atsakyti
Labas rytas mielosios, man atostogos tai rytas toks ankstyvas blush2.gif ,tai va perskaicius viska padariau isvadas...,kad skruizdei pasiseke musu temoj tik vienu: kad siuo metu cia nera TOLI, nes visas naujokes o ypac su tokia nuomone ji moka greit atvesinti.Na matai Toli mes cia be taves nesusitvarkom.

Eda.dita, as ir taip tik per tave viska apie OP suzinojau, ir tada dar taves nemacius nusprendziau operuotis,na o po tokiu foto.....jau nebegaliu sulaukti kada issioperuosiu.
Atsakyti
Eda.dita- fantastiskai atrodai thumbup.gif Tau jau tikrai nebera kur liekneti schmoll.gif

o as siandien namie sedziu, is ryto toks skausmas sueme, kad net is lovos nepajegiau islipti blink.gif Raize visa pilva, o skrandis polka soko.Ir zinau nuo ko- vakar kai pietavom su Ausrine, valgiau salotu su majoneziniu padazu, vat surizikavau ir turiu beda, dabar trys dienos bado numatytos ir daug daug skysciu 4u.gif
Atsakyti
Labas, gulbelės 4u.gif
Labai labai ilgai Jumi stebėjau, vis galvojau ryžtis operacijai, bet taip ir nepasiryžau...
Tikiu, kad Edita atrodo fantastiškai-gaila negaliu pamatyt, tikiu, kad visos taip atrodysit.
Aš pasirinkau kitą kelią-žiūrėsiu kaip seksis (dieta pagal kraują ir žarnyno valymas).
Kai pagalvoju, jei būčiau turėjusi daugiau valios-būčiau su Jumis, tegul skruzdėliukas nesako, kad čia lengva pasiryžti operacijai. Aš jau kaip sakiau-nepasiryžau unsure.gif bijojau sugadinti vienintelį sveiką organą - skrandį verysad.gif
O sveriu žiauriai žiauriai daug, net nesakysiu-net pas Jus tokių nėra ir nebuvo.
Taigi linkiu visoms daug kantrybės, sveikatos ir tos svajonės išsipildymo 4u.gif
Atsakyti
Eda.dita, atrodai thumbup.gif net suėmė baltas pavydas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2006 08 04, 12:42)
Labas, gulbelės 4u.gif
Labai labai ilgai Jumi stebėjau, vis galvojau ryžtis operacijai, bet taip ir nepasiryžau...
Tikiu, kad Edita atrodo fantastiškai-gaila negaliu pamatyt, tikiu, kad visos taip atrodysit.
Aš pasirinkau kitą kelią-žiūrėsiu kaip seksis (dieta pagal kraują ir žarnyno valymas).
Kai pagalvoju, jei būčiau turėjusi daugiau valios-būčiau su Jumis, tegul skruzdėliukas nesako, kad čia lengva pasiryžti operacijai. Aš jau kaip sakiau-nepasiryžau unsure.gif bijojau sugadinti vienintelį sveiką organą - skrandį verysad.gif
O sveriu žiauriai žiauriai daug, net nesakysiu-net pas Jus tokių nėra ir nebuvo.
Taigi linkiu visoms daug kantrybės, sveikatos ir tos svajonės išsipildymo  4u.gif

Ratatanke, labai tikiuosi, kad tau tavo pasirinktas budas pades, nes man jis nepadejo visiskai - nepalengvejau nei vienu gramu (skirtingai nei mano pinigine).
Man rodos, kad netgi ne as viena is cia esanciu esu isbandzius ta varianta, ir kiek zinau nei viena teigiamu rezultatu nesulauke verysad.gif . Bet gi buna ir issimciu, gal gi butent tau ir pasiseks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajana @ 2006 08 04, 12:03)
Ratatanke, labai tikiuosi, kad tau tavo pasirinktas budas pades, nes man jis nepadejo visiskai - nepalengvejau nei vienu gramu (skirtingai nei mano pinigine).
Man rodos, kad netgi ne as viena is cia esanciu esu isbandzius ta varianta, ir kiek zinau nei viena teigiamu rezultatu nesulauke verysad.gif . Bet gi buna ir issimciu, gal gi butent tau ir pasiseks rolleyes.gif

jezusmarija man 100 proc.palengvėjimui davė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2006 08 04, 13:20)
jezusmarija man 100 proc.palengvėjimui davė blink.gif

Sveika, siaip kazkam tai turbut padeda, jei daro tas proceduras g.gif .Ziu, gal tu kaip tik is tu zmoniu skaiciaus busi rolleyes.gif Sekmes, parasyk, kaip seksis, bent man, tai tikrai bus idomu 4u.gif Mergos, kur dingo lololo g.gif ,kazi, kokie jos pasiekimai?
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2006 08 04, 10:42)
Labas, gulbelės 4u.gif
. Aš jau kaip sakiau-nepasiryžau unsure.gif bijojau sugadinti vienintelį sveiką organą - skrandį verysad.gif
Taigi linkiu visoms daug kantrybės, sveikatos ir tos svajonės išsipildymo  4u.gif

Labux 4u.gif
As irgi isbandziau - rezultatas minus 3 kilai ir stop, o po to atgal blink.gif
Nemanau kad skrandis yra sugadinamas , tiesiog ji juk sumazina ax.gif
Cia daug kas svere laaaabai daug , net as 114.6 pries op , kitos ir dar daugiau daugiau daugiau ...
Aciu uz palinkejimus. Lauksim apsilankant- butinai pranesk kaip seksis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2006 08 04, 11:42)
Labas, gulbelės 4u.gif

Mano draugė numetė 25 kg šituo būdu nuo sausio mėn iki birželio. Ji labai griežtai save prižiūrėjo pagal duotus nurodymus - jokių nukrypimų. Labai linkiu jai kantrybės ir valios, kad įprastų taip maitintis visą likusį gyvenimą. Tačiau man tai atrodė žiauru - pavyzdžiui atsisakyti visų pieno produktų blink.gif - vis tiek tokiu atveju reikia gerti tuos pačius cheminius vitaminus, kuriuos mes dabar po operacijos geriam, o save riboti, bent jau porą metų kol įprasi - reikia nemoniškai.
Bet linkiu tau sėkmės - nes manau, kad būtina išbandyti viską, kas įmanoma, o operacija turi būti paskutinis taškas, kai jau niekas nebepadeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2006 08 04, 11:06)
o as siandien namie sedziu, is ryto toks skausmas sueme, kad net is lovos nepajegiau islipti  blink.gif Raize visa pilva, o skrandis polka soko.Ir zinau nuo ko- vakar kai pietavom su Ausrine, valgiau salotu su majoneziniu padazu, vat surizikavau ir turiu beda, dabar trys dienos bado numatytos ir daug daug skysciu 4u.gif

kazkaip sunku man isivaizduoti, kad po vakaryksciu pietu organizmas tik siandien taip sureagavo blink.gif gal cia kazkas kita g.gif
Atsakyti
Man kazkas panasaus siandie irgi kaip Satin ivyko, tik irgi po salotu su majoneziniu padazu (jau daug kartu vagiau ir nieko) ispute pilva, miegas ir silpnumas apeme, o po nepilnos valandikes apsilankiau pas nykstukus ir taaaip pagerejo , jau vel galiu gyvent ax.gif Satin pasiuliau vaistuku nuo 333 (enterolio) , gal vyrelis jai nupirks tai tikrai pagelbetu. Ir man kazkodel nenuostabu kad jos kunelis taip sureagavo - juk pamenat kaip sunku jai pooperacinis laikotarpis ejosi doh.gif
Atsakyti