Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija

va va ir man labai idomu pasidare del tu "abieju variantu " ... nes kiek as zinau dabar yra 5-6iu rusiu operacijos...
kiek as zinau :
1. Ziedas ( labiausiai reklamuojamas)
2. Skrandzio mazinimas su zarnos trumpinimu
3. piltuvelis
4 balionas

kitu nezinau ...

del ziedo, tai po 20m reikia vel darytis operacija ir ta zieda nusiimti, o tada jau nebeaisku kaio bus su ataugimais ir t.t ....
be to... yra labai didele svetimkunio atmetimo tikimybe, ziedas gali pratrinti zaizdas, nuslinkti ...
na mano zinios apie zieda tik teorines...

Atsakyti
QUOTE(-Aušrinė- @ 2007 02 13, 15:34)
va va ir man labai idomu pasidare del tu "abieju variantu " ... nes kiek as zinau dabar yra 5-6iu rusiu operacijos...
kiek as zinau :
1. Ziedas ( labiausiai reklamuojamas)
2. Skrandzio mazinimas su zarnos trumpinimu
3. piltuvelis
4 balionas
kitu nezinau ...

yra yra ju daugiau. Kam idomu prasom pasiskaityti CIA . Nes puslapis rusu kalba, tai jau as net pavadinimu neisversiu, nors paskaicius aisku .
Atsakyti
Nu sveikos merdinos 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai Jusu pasiilgau 4u.gif Meta, kaip matau jau issioperavai, kaip laikaisi, nes tikrai neperskaitysiu visko? Ausrine, jausiu kuda kuda, kiek besveri? kaip cia pas jus faina
Atsakyti
QUOTE(lololo @ 2007 02 27, 19:04)
Nu sveikos merdinos 4u.gif  4u.gif  4u.gif Labai Jusu pasiilgau 4u.gif Meta, kaip matau jau issioperavai, kaip laikaisi, nes tikrai neperskaitysiu visko? Ausrine, jausiu kuda kuda, kiek besveri? kaip cia pas jus faina

Sveika prazuvele. Tik cia zinok tylu labai dabar, nes visos issikrauste i kita foruma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lololo @ 2007 02 27, 19:04)
Nu sveikos merdinos 4u.gif  4u.gif  4u.gif Labai Jusu pasiilgau 4u.gif Meta, kaip matau jau issioperavai, kaip laikaisi, nes tikrai neperskaitysiu visko? Ausrine, jausiu kuda kuda, kiek besveri? kaip cia pas jus faina

Sveika sugryzus dukr apaklydele wub.gif As laikausi fantastiskai, mano liniuote turbut rodo biggrin.gif Paskaityk az tongue.gif
Atsakyti
hi.gif

Bijau be galo tokios operacijos, nors tikrai reiketu, nes 137kg nesioti yra daug ir sunku.Pradejau eilini kudinimasi, nzn. kiek istengsiu.Norejau pasiteirauti dar siek tie apie operacija, nes girdejau, kad vienai pazystamai padare operacija ir ji dabar labai gailisi, kad negali nieko valgyti, kad tuo vemia, kai tik truputi daugiau ir kad pykina ja, nors jau operuota daugiau nei metai. Taigi mane tas ir domina, ar po metu visiskai jokiu pojuciu nera, ar vistik yra kazkoks verzimas sleikstulys, noras valgyti ir kt.Ar nors viena galetu prisipazinti, kad gailisi po sios operacijos?Turiu minty,operacijos pasekmes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stop @ 2007 02 28, 16:21)
hi.gif

Bijau be galo tokios operacijos, nors tikrai reiketu, nes 137kg nesioti yra daug ir sunku.Pradejau eilini kudinimasi, nzn. kiek istengsiu.Norejau pasiteirauti dar siek tie apie operacija, nes girdejau, kad vienai pazystamai padare operacija ir ji dabar labai gailisi, kad negali nieko valgyti, kad tuo vemia, kai tik truputi daugiau ir kad pykina ja, nors jau operuota daugiau nei metai. Taigi mane tas ir domina, ar po metu visiskai jokiu pojuciu nera, ar vistik yra kazkoks verzimas sleikstulys, noras valgyti ir kt.Ar nors viena galetu prisipazinti, kad gailisi po sios operacijos?Turiu minty,operacijos pasekmes. 4u.gif

Pirmiausiai , tai sekmes lieknejant thumbup.gif
Del vemimu : idomu, kokia operacija daryta tavo pazystamai? Ir del pastoviu vemimu tai reiketu pasikonsultuoti su daktarais.Kiek teko dometis, vemimai dazniausiai pasireiksi tiems, kam atliktas skarndzio mazinimas ziedu. Po musu operacijos vemimas neimanomas fiziologiskai. Nors yra operuotuju, kurie tai sugeba, kai per daug pavalgo. Man to nepavyko. Gal ji per daug suvalgo? Gal per riebiai?

As galiu papasakoti apie save. Pirmus menesius buvo blogumu, nes nepataikydavau su kiekiais , bet dabar jie vis reteja. Sleikstulys, blogumas , visa tai nuo neteisingos mitybos. Pirmus menesius buvo momentu, kad galvojau "velnias mane ten nese" . Kitiem taip buna is karto po operacijos. Bet dabar jokiu blogu pojuciu nera. Ir kiek teko bendrauti su operuotais zmonemis, nesigaili nei viena.

Paskaityk savo az mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos su pavasariu... bet ziur jus ir vargstat po tu operaciju.... g.gif g.gif

sekmes... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eilina: 01 kovo 2007 - 16:01
QUOTE(Eilina @ 2007 03 01, 17:00)
sveikos su pavasariu... bet ziur jus ir vargstat po tu operaciju....  g.gif  g.gif

sekmes...  drinks_cheers.gif

Tu taip manai ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Labai klysti. Su savo svoriu as vargau zyyymiai daugiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2007 03 01, 19:06)
Tu taip manai ?  lotuliukas.gif   lotuliukas.gif  Labai klysti. Su savo svoriu as vargau zyyymiai daugiau  tongue.gif

Kadangi gavau zinute is admino, kad mane gali ggreit pasalinti is sio klubo, uz reta pasirodyma, nusprendziau parasyti,
Atsiradau supermamoj labai seneij, beveik pries metus, tada buvau 130kg. tetulyte blush2.gif deka sitos temos apsisprendziau operuotis, dabar sveriu 95kg. esu patenkinta nors pradzia ir nebuvo labai lengva. O retai cia uzsuku tik del to, kad mes dabar turim savo kluba... 4u.gif
Atsakyti
Tu EWUTE parasei, kad neismestu, o as parasysiu del to, kad noriu pasidziaugti. Esu labai labai laiminga sios operacijos deka.

Zinoma:
vitaminus gersiu visa gyvenima,
neatsigersiu visos stiklines vanden vienu ypu,
oda nera tokia stangri ir istemta lasiniu,
atsirado daugiau rauksliu,
kuo toliau tuo maziau kankina dempingas

Bet patikekit, koks kaifas tilpti i normalius rubus, uzsideti sijona , suknele, ilgaaulius batus. 4u.gif 4u.gif

Jei isbandete viska, bet jusu KMI ~40. Tai tikrai iseitis thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, na va parasysiu ir as 4u.gif

as esu jauna "ka tik iskepta mama" (vaikeliui jau 10men.), dar pries geru pora metu sveriau apie 58 kg, mano ugis mazas-165cm, dabar sveriu 78kg, per nestuma priaugau daug,labai daug, o kilai taip ir netirpsta, po gimdymo lankiau kiekviena diena sporto sale, maziau valgiau, buvo kad ir isvys nieko nevalgiau.... bet beda ta kad kilai netirpsta, o net tik dideja..... doh.gif blink.gif as is prigimties tokia esu, kaip sako mama net nuo oro storeju, kai buna uzeina pasiaukoju - savajte nevalgau nieko ir kas, nieko is to, kilai tie patys ir viskas kita tas pats, labai valgstu, labai komplieksuoju del to svorio, as is namu niekur neiseinu man geda, man geda pacia save tokia matyti, labai sunku del rubu , nes daug kas netinka, bliamba.... buna uzeina ir pradedu bliauti, jauciu jau depresija del to turiu.... visi tik sako maziau valgyk ir viskas susitvarkys, taip ir darau bet nieko nesusitvarko..... bet noriu dar isklausyti ir gauti daugiau info del tos operacijos, ar ilgai reikia jai pasiruosti, kokie butent dokumentai reikalingi ir t.t. mano kmi yra 28-29 internete rodo, pagal ta skaiciuokle is pirmo puslapio.... vienu zodziu mane tas svori varo is proto.... vyras pats nezino kadaryti, jau burba kad kai su juo susipazinau buvau leknesne, o dabar, is pradziu kaltinau savo nestuma, bet ir per nestuma valgaiu, stengiuos valgyt maziau, istikruju, bet sakau is prigimties esu tokia, svoris auga nuo oro turbut man doh.gif lotuliukas.gif bet dabar nekaltinu nestuma, suprantu kad del visko kalta tik as.... blush2.gif

lauksiu bet kuios info i az drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

ir dar dabar paskaiciau pora paskutiniu puslapiu ir supratau kad ziedotu cia mazai, o meta tu dareisi kita operacija, o ka ji ? kas ten per operacija, parasykit please....

meta teisingai pasake kad kaip ir as nezinau jau kuom tuos rebalus slepti, negali apsirengi ka nori, o turi rengtis kad kazka slepti doh.gif

o dar kitos rase kad save myleti, as buvau jau susitaikiusi su tuom kad esu tokia stora, ir busiu turbut atejtyu nieko cia nepadarysi, yra ir kitu merginu jaunu po vaikucio dar storesni, bet cia trumpam buvo porai dienu ir vel tas pats, negaliu i veidrodi pasiuzeri...sakes kas darosi.... doh.gif doh.gif ojeojoj.... tad greit dar cia uzsuksiu pasiziureti ka paraet ir priraset, dar daskaitysiu, bedu maziu maitinti...ate sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AG@TA: 12 gegužės 2007 - 10:25