Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija

sveikos merginos, norejau paklausti tokio klausimo, jai jau aptarinejot ji siam forume tai irgi parasykit, nes dabar labai skubu ir neturiu laiko skaityt viska 4u.gif

O klausimelis toks, ar padarius operacija, tai nepakenks kitam vaikuciui kai lauksios? nes maistas bus ribojamas, kad jam ten nepritruktu ko? unsure.gif
Atsakyti
zinot, o ash nemanau kad si operacija tokia jau ir veiksminga, nes mano tetis pasidare ja ir priaugo svorio lotuliukas.gif 6kg lotuliukas.gif na, buvo db pas daktara neseniai, priverze jam ten kazka.. ale siaip tai rezultato nematyti, nors praejo jau gal kokie 3men.
Papildyta:
QUOTE(studenciuke @ 2007 02 02, 22:31)
sveikos merginos, norejau paklausti tokio klausimo, jai jau aptarinejot ji siam forume tai irgi parasykit, nes dabar labai skubu ir neturiu laiko skaityt viska 4u.gif

O klausimelis toks, ar padarius operacija, tai nepakenks kitam vaikuciui kai lauksios? nes maistas bus ribojamas, kad jam ten nepritruktu ko? unsure.gif

ten maistas ribojamas kazkuri laika tikrais, ir is tikruju ribojamas sakyciau gana ziaurokai mzdg taip kad 1a d vandens 2 gurksneliai, antra 5, po savaites vaikiska tyrele gali valgyt kazkokia, po dvieju tyrele vaikams nuo 1m kur skirta lotuliukas.gif veliau reikia viska nerealiai daug kartu kramtyti kramtyti kramtyti...
Atsakyti
QUOTE(studenciuke @ 2007 02 02, 22:31)

Vaikuti galima pradeti planuoti praejus 1-2 metams po operacijos .Mazdaug po tokio laiko nusistovi svoris, sunormaleja mityba. Galima valgyti vis riebesni, kaloringesni maista.
Beje , yra labai daug merginu-moteru, kurios del nutukimo negalejo pastoti ir butent del to daresi sia operacija.
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2007 02 02, 22:45)
1.zinot,  o ash nemanau kad si operacija tokia jau ir veiksminga, nes mano tetis pasidare ja ir priaugo svorio  lotuliukas.gif 6kg  lotuliukas.gif na, buvo db pas daktara neseniai, priverze jam ten kazka..

2.ale siaip tai rezultato nematyti, nors praejo jau gal kokie 3men.

Papildyta:
3.ten maistas ribojamas kazkuri laika tikrais, ir is tikruju ribojamas sakyciau gana ziaurokai mzdg taip kad 1a d vandens 2 gurksneliai, antra 5,  po savaites vaikiska tyrele gali valgyt kazkokia, po dvieju tyrele vaikams nuo 1m kur skirta  lotuliukas.gif veliau reikia viska nerealiai daug kartu kramtyti kramtyti kramtyti...

1.Noreciau pasigincyti biggrin.gif tavo teciui turbut buvo darytas skrandzio apjuosimas ziedu? Tai kol tas ziedas nera nureguluojamas taip, kad pacientas nesuvalgytu per daug ir jam kristu svoris, tol rezultatu nebus. Daugumai musu yra atlikta kitokio tipo operacija(skrandzio padalijimas) ir visoms svoris sekmingai krenta. Greiciau-leciau , bet krenta. Beje, operacija nera visagale. Jei ir toliau bus kemsami saldumynai, ar pastoviai uzkandziaujama, nieko nebus.. nepades ir operacija. Tai yra tik pagalbine priemone, palengvinanti svorio numetima.
2.Ale zinok , as numeciau 21kg ir isivaizduok, niekas nepastebi!!!!Sako plaukai, antakiai, kas pasikeite aaaa?Nemato!!! Kaip tau tokia situacija? g.gif mes , kitu akimis buvome ziauriai stori ir dabar esame ziauriai stori! Nesvarbu, kad as , sverdama 91-na, pati sau jauciuosi dabr visai padoriai minksta! Bet jokiu budu ne stora! O tai kuri sveria 55-is, as esu KIAULE!! Beviltiska storybe! Taigi, skirtingi poziuriai. Gal tau -5 ar 10kg nesimato, o tu paklausk savo tecio, kaip jis jauciasi ?
3.Tai yra OPERACIJA.INTERVENCIJA! ZIAURI! DIDELE! Ir tu nori, kad po operacijos kirstume kepsnius????Ar tu bent suvoki apie ka kalbi? Pala, mes suprantame ka darome!Mes tai pasirenkame savo sveika valia. Ir beje, kalba eina ne apie du gurksnelius! Antra para tai yra 1.5-2 litro skysciu. Trecia para galima sultini, tyreles, koses.Trintas ir smulkintas maistas ~2 menesius. Jei jau pasiryzai tokiam budui, tai buk malonus, laikykis. O maista gerai ir ilgai kramtyti , rekomenduojama laikantis bet kokios dietos siaip jau.
Atsakyti
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2007 02 03, 01:01)
1.Noreciau pasigincyti  biggrin.gif  tavo teciui turbut buvo darytas skrandzio apjuosimas ziedu? Tai kol tas ziedas nera nureguluojamas taip, kad pacientas nesuvalgytu per daug ir jam kristu svoris, tol rezultatu nebus. Daugumai musu yra atlikta kitokio tipo operacija(skrandzio padalijimas) ir visoms svoris sekmingai krenta. Greiciau-leciau , bet krenta. Beje, operacija nera visagale. Jei ir toliau bus kemsami saldumynai, ar pastoviai uzkandziaujama, nieko nebus.. nepades ir operacija. Tai yra tik pagalbine priemone, palengvinanti svorio numetima.
2.Ale zinok , as numeciau 21kg ir isivaizduok, niekas nepastebi!!!!Sako plaukai, antakiai, kas pasikeite aaaa?Nemato!!!  Kaip tau tokia situacija?  g.gif  mes , kitu akimis buvome ziauriai stori ir dabar esame ziauriai stori! Nesvarbu, kad as , sverdama 91-na, pati sau jauciuosi dabr visai padoriai  minksta! Bet jokiu budu ne stora! O tai kuri sveria 55-is, as esu KIAULE!! Beviltiska storybe! Taigi, skirtingi poziuriai. Gal tau -5 ar 10kg nesimato, o tu paklausk savo tecio, kaip jis jauciasi ?
3.Tai yra OPERACIJA.INTERVENCIJA! ZIAURI! DIDELE! Ir tu nori, kad po operacijos kirstume kepsnius????Ar tu bent suvoki apie ka kalbi? Pala, mes suprantame ka darome!Mes tai pasirenkame savo sveika valia. Ir beje, kalba eina ne apie du gurksnelius! Antra para tai yra 1.5-2 litro skysciu. Trecia para galima sultini, tyreles, koses.Trintas ir smulkintas maistas ~2 menesius. Jei jau pasiryzai tokiam budui, tai buk malonus, laikykis. O maista gerai ir ilgai  kramtyti  , rekomenduojama laikantis bet kokios dietos siaip jau.

man buvo darytas cezaris, tai net po tokios oper 1 diena tik gert buvo galima, o ka sneket apie skr oper,nors manauta forumietė ne į ta forumą pataikė smile.gif
Papildyta:
ir dar,jei kokia kūdena numeta kokiu 5 kg, tai labai matyt, o pvz kur sveria150 kg tai tik lasa jūroj-nė velnio nesimato, tik pats žmogus jaučiasi lengviau(žinau iš patirties)
Atsakyti
QUOTE(gabija2000 @ 2007 02 03, 01:19)
man buvo darytas cezaris, tai net po tokios oper 1 diena tik gert buvo galima, o ka sneket apie skr oper,nors manauta forumietė ne į ta forumą pataikė smile.gif
Papildyta:
ir dar,jei kokia kūdena numeta kokiu 5 kg, tai labai matyt, o pvz kur sveria150 kg tai tik lasa jūroj-nė velnio nesimato, tik pats žmogus jaučiasi lengviau(žinau iš patirties)

man irgi dare cezari ir nebuvo jokiu apribojimu del maisto g.gif .. 22 val padare cezari, o is ryto jau pusrycius atnese pa polnoj programie
Atsakyti
Sveikos mergicos, o gal kas jau darėsi plastinę operaciją dėl nukarusios odos? Labai būtų idomu kiek kainavo nors panašiai. Gal čia ir ne ta tema tačiau ruošiuosi darytis skrandžio mažinimo operaciją, o po to gali prireikti ir odos perteklių pašalinti gal kas žinot apie kokią sumą nors panašiai eitų kalba.
Atsakyti
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2007 02 06, 15:10)
Sveikos mergicos, o gal kas jau darėsi plastinę operaciją dėl nukarusios odos? Labai būtų idomu kiek kainavo nors panašiai. Gal čia ir ne ta tema tačiau ruošiuosi darytis skrandžio mažinimo operaciją, o po to gali prireikti ir odos perteklių pašalinti gal kas žinot apie kokią sumą nors panašiai eitų kalba.

O tu isitikinusi, kad tau tos operacijos reikes ?
Man asmeniskai jos nereikia g.gif Pradzioje, kai svoris krito pilvas buvo ziauriai nukares, bet dabar , kai jis arba visai sustoja menesiui-dvim arba vos vos po kg nukrenta i menesi, tai pilvas labai graziai susitrauke ir uztenka kremukais patepti, pamasazuoti su siurkscia kempine ir viskas gerai. Visiem aiskinua, kad as jau plika bamba nevaiksciosiu... ale dabar jau galvoju, kad vasara gal ir vaiksciosiu lotuliukas.gif blush2.gif ( Mergos, jei as per daug save kuda isivaizduosiu ir pradesiu rengtis ne pagal figura, tai bukit drauges ir pasakykit tiesiai sviesiai hihihi.gif )
Atsakyti
ausrine, okoks tavo buvo svoris, kiek numetei?ar sunkiai operac pasiryzai, kiek laiko moraliskai ir t.t. ruoseisi?matai, as suprantu, kad man tai vienintelis budas atvirst i zmogu, ir cia tik laiko klausimas, kada pasirysiu ir susitv financus.j4ei nesunku pasidalinkite savo patirtim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija2000 @ 2007 02 07, 19:46)
ausrine, okoks tavo buvo svoris, kiek numetei?ar sunkiai operac pasiryzai, kiek laiko moraliskai ir t.t. ruoseisi?matai, as suprantu, kad man tai vienintelis budas atvirst i zmogu, ir cia tik laiko klausimas, kada pasirysiu ir susitv financus.j4ei nesunku pasidalinkite savo patirtim tongue.gif

Mano buvo 106 kg ir 164cm ugis
O operacijau ryzausi, svarsciau ir abejojau 1.5m. vis ziurejau kaip kitos issioperavusios jauciasi, kaip reaguoja i viska, kaip keiciasi. Tik tada pasiryzau ir nesigailiu ni ciut
Atsakyti
QUOTE(-Aušrinė- @ 2007 02 08, 09:47)
Mano buvo 106 kg ir 164cm ugis
O operacijau ryzausi, svarsciau ir abejojau 1.5m. vis ziurejau kaip kitos issioperavusios jauciasi, kaip reaguoja i viska, kaip keiciasi. Tik tada pasiryzau ir nesigailiu ni ciut

aciu uz atsakyma, daba jau jungiuosiu prieNOLT thumbup.gif
Atsakyti
gabija2000, saunuole, kad nenuleidi ranku DIDELIAUSIOS sekmes mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti