Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija

Merginos, ka galvojat apie karsto rukymo skumbre? unsure.gif
Taip uzsimaniau varskes ir zuvies uzkandeles, nebegaliu. rizikuot ar ne?
Kas megsta eksperimentuot, bandykit, man labai skanu 4u.gif
varske, karstai rukyta skumbre, cesnakas, naturalus jogurtas, pomidoru padazas, krapai. Viska sutrinti i vientisa mase, galima tepti ant batono, galima viena smile.gif
Atsakyti
Merginos, aš apakus, kaip gražiai Edita atrodo. Jei man taip pavyktų - jei bogu, iš laimės nusišaučiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sėkmė @ 2006 08 05, 17:25)
Merginos, ka galvojat apie karsto rukymo skumbre?  unsure.gif
Taip uzsimaniau varskes ir zuvies uzkandeles, nebegaliu. rizikuot ar ne?
Kas megsta eksperimentuot, bandykit, man labai skanu  4u.gif
varske, karstai rukyta skumbre, cesnakas, naturalus jogurtas, pomidoru padazas, krapai. Viska sutrinti i vientisa mase, galima tepti ant batono, galima viena smile.gif

Tai kaip Sėkme po tokio patiekalo? Aš tai dar būčiau nerizikavus.
Atsakyti
Jei bogu,Sekme,tu kamikadze lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-aida @ 2006 08 05, 21:45)
Tai kaip Sėkme po tokio patiekalo? Aš tai dar būčiau nerizikavus.

Suvalgiau, tiesa be skumbres, nes neturejau, bet ne koks jausmas, po pusvalandzio pradejo pykinti. Nors jogurtas naturalus, matyt riebumo buvo per daug, o dar kecupas unsure.gif . Labiausiai bijojau del cesnako, jis astrokas, bet as taip juos megstu. Nieko, jau pamirsau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sėkmė: 05 rugpjūčio 2006 - 21:28
man tai turbut kazko truksta, kazkokio vitamino, nes labai pamegau be druskos virta bulve, tiesiog bulve, be nieko, tik su krapais blink.gif
Atsakyti
Sveikos, mazules,
kaip matau, kazkokiu vabaliuku temoje atsirado. Bliamba, gaila, kad neturiu laiko viska paskaityti, bet taip su malonumu padiskutuociau. Tiesiog klausimukas Skruzdei. Sorry, gal jau rasei, bet pasikartok, jei nesunku. Kiek laiko islaikei numesta svori? Numesti chuinia, islaikyti-menas. rolleyes.gif

O siaip gyvenu kazkaip. Kazkas negerai man darosi su sveikata. Vis dar mazai valgau, o tas nera gerai, nes tikrai per mazai. Dar kazkaip keistai daznai pilva paraizo, ir liezuvis kazkoks apsineses. Bliamba, jauciu uzsiterses zarnynas. Kiek sveriu nezinau, tik pirkau sijona nesenai, tai buvo 38 dydzio, o virsus, mano kaip visada, didesnis. Kaip sako mama, atrodau kaip liutas-maza apacia, didelis virsus. doh.gif

Kai paskutini karta rasiau, vos grizus namo paskambino Pistacija issigandusi. Privalge zagareliu ir parejo pirma karta Dempingo sindromas, tai buvo strioko merginai. Na bet po valandos pradejo, tai gerai, o jau vos su ne malunsparniu zadejo skristi Kaunan. tongue.gif
Atsakyti
[quote=toli,2006 08 06, 16:21]

O siaip gyvenu kazkaip. Kazkas negerai man darosi su sveikata. Vis dar mazai valgau, o tas nera gerai, nes tikrai per mazai. Dar kazkaip keistai daznai pilva paraizo, ir liezuvis kazkoks apsineses. Bliamba, jauciu uzsiterses zarnynas. Kiek sveriu nezinau, tik pirkau sijona nesenai, tai buvo 38 dydzio, o virsus, mano kaip visada, didesnis. Kaip sako mama, atrodau kaip liutas-maza apacia, didelis virsus. doh.gif

sveika Toli as kaip "budinti" uz visas pasidziaugsiu, kad tu pasirodei.O del sveikatos ziurek,save reik myleti.Tik zinai kai atviksti svetiman krastan, tai pasikeicia ir maistas o organizmas iskart i tai reguoja :verysad.saugok save iki.
Atsakyti
Sveika Toli, laikykis mirksiukas.gif Ir butinai likejimus Pistacijai perduok 4u.gif Siaip tai pagirt ja reiktu kad tiek laiko nieko nesugriesijo ir tik dabar dempinga pajuto. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos gulbes..Paziurejau taip stipriai isreklamuota laida ape OP. verysad.gif nieko naujo neparode, api viska mes jau cia snekejom.Visur tos pacios problemos:
1. Ziauriai slenka plaukai.
2. nudrimba oda.
Nuraminsiu SEKME..... Ten sake, kad kuo didesnis virssvoris tuo daugiau svorio netenkama per pirmus men.,o jei virssvoris nebuvo didelis, tai svoris krenta leciau, bet tai geriau odai ir dar,kad tos kurios operuotos su nedideliu virssvoriu lengviau adaptuojasi po OP.gal todel tu tokia istverminga, nes nebuvai taip stipriai nutukus.
Tai va nors vaizdelis pacios operacijos buvo nekoks scare.gif swoon.gif bijau.gif karsta.gif........,bet manes neatbaide. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa33 @ 2006 08 06, 20:58)
Sveikos gulbes..Paziurejau taip stipriai isreklamuota laida ape OP. verysad.gif nieko naujo neparode, api viska mes jau cia snekejom.Visur tos pacios problemos:
2. nudrimba oda.
Nuraminsiu SEKME..... Ten sake, kad kuo didesnis virssvoris tuo daugiau svorio netenkama per pirmus men.,o jei virssvoris nebuvo didelis, tai svoris krenta leciau, bet tai geriau odai ir dar,kad tos kurios operuotos su nedideliu virssvoriu lengviau adaptuojasi po OP.gal todel tu tokia istverminga, nes nebuvai taip stipriai nutukus.
Tai va nors vaizdelis pacios operacijos buvo nekoks scare.gif  swoon.gif  bijau.gif  karsta.gif........,bet manes neatbaide. mirksiukas.gif

Jus virsvorio 30 % netenkat vos ne per pirma menesi, o as vadinasi tik per metus? Ot aciu aciuks.gif . Del adaptacijos, bijau dar dziaugtis, nes rytoj tik dvi savaites po op, bet tikrai netikejau, kad taip gerai jausiuos, aisku riebesnio maistio dar nepriima organizmas, bet tikrai nera taip, kad maitinciausi skysciais kaip kitos blush2.gif O ir dempingas abejoju ar zinau kas tai, papykina ir tiek...
Atsakyti
[quote=ewa33,2006 08 06, 20:58]

Ar ten nieko nerode ar atauga plaukai? Ir ar nebuvo paliesta tema del svorio ataugimo ,po kurio laiko?Aciu blush2.gif

Satin, ar pati bandei ta priemone nuo plauku slinkimo? gal girdejai atsiliepimus (tik ne is pacios kirpejos)? Ir domintu kaina. Ten ampuoles , sampunas ar dar kas? Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau-miau: 06 rugpjūčio 2006 - 20:50