Sveikos merginos
Seniai jau Jus girdėjau, ale, kad triukšmingos esate, tai net norisi pabarti
Meginos, forumas tam ir yra, kad kiekvienas žmogus galėtų pareikšti savo nuomonę. Atminkite, kuo daugiau žinome kitų nuomonių, tuo mūsų nuomonė yra turtingesnė ir svaresnė. Taip, kad toleruokime žmones su kitokiomis nuomonėmis, įdomiau gyventi kai nesame bendraminčiai, kyla įdomių diskusijų. Tik reikia mokėti diskutuoti, o nežiūrėti į kitą kaip į priešą. Keista, kad norint naujam žmogum pareikšti savo nuomonę, reikia papasakoti savo biografiją ar ligų istoriją, tik tada jis bus suprastas...

nesuprantu, berodz normalioj šaly gyvenam, demokratinėj...
Aš, asmeniškai, galiu pasakyti, kad operacija man sugrąžino viltį, kad galima tapti normalliu žmogumi. Tačiau puikiausiai atsimenu tą periodą, kada laikydamasi sveikos gyvensenos principų, jaučiausi lyg ant sparnų. Buvo taip lengva ir gera. Žinoma, tam reikia valios ir pastangų, ir kadangi mes esami skirtingi, kiekvienas skirtingai tuos dalykus suvokiame ir skirtingus sprendimus priimame.
Paskaičius paskutinius puslapius, susidarė toks vaizdas, kas čia yra forumo šeimininkių, kurios leidžia sau kitą išvaryti...

vėl kažko nesuprantu...
Merginos, nuo pat pradžių šio forumo vis džiaugdavomės, kad čia visos labai draugiškos ir šilto žodžio nestokojančios dūšios susirinkę, tad tokiomis ir būkime, pačioms bus smagiau bendrauti. Visada sakau, kad pyktis labai kenkia grožiui, o visos norime būti gražios, tad išvada viena -

NEPYKTI, yapč kaip šiuo atveju, net nebuvo už ką
norėčiau pasakyti komplimentų: Melisa, labai labai gražiai atrodai. Tiesiog sutverta trumpiems sijonams

Edita, nuotrauka tiesiog šokiruoja, nebūčiau tavęs mačiusi natūroje - sakyčiau photoshop darbelis

Super
Dajana, malonu tave matyti, rašei, kad dareisi vaakuminį masažą ir jis buvo skausmingas. Keistoka

Aš kaip tik dabar darausi, jau buvau 6 kartus. Klausiau specialiai masažistės, kodėl daug kas sako, kad tai skausminga procedūra. Ji mane patikino, kada taip jokiais būdais negali būti. Tai turėtų būti relaksacijos masažas ir nuo srovės stiprumo, kuri daro mėlynes ir kraujosrūvas, efektas nepriklauso. Tiesiog tai masažisto profesionalumo reikalas. Kaži kaip yra iš tikrųjų, sakiau reikės pabaigus kursą nueiti pas kitą. Tada turėsiu su kuo palyginti
Aušrine, tau tinka trumpi sijonai, nesakyk, kad ne

Man regis, kad prie putlesnių kojyčių sijonai labai sexy atrodo

O kas dėl vitaminų, tai nejuokauk, būtinai gerk, o tai bus kaip man, kraujo tyrimai žiaurūs. Dabar varau dvigubom dozėm, kad atsigriebčiau ir darysiaus kraujo tyrimus su kuriais pas malecką prisižadėjau prisistatyti

Toli, sėkmės tau

Trūksta čia forume tavo tvirto žodžio
Beje, gal kas kokį kauniečių susitikimą organizuoja, a? pasiilgau