Įkraunama...
Įkraunama...

Padariau taip, kad pastočiau

QUOTE(Eglute:} @ 2008 04 29, 11:01)
visiskai 100% pritariu,ne viena atveji savo "akim maciau"  ir baigesi tik vienisa mama,tevas pasiplove,ir vaiko net matyt nenori schmoll.gif

nu tikrai kokia moteris turi but kaip taip elgtis?cia jau kito zmogaus negerbimas kad uz kita asmeni darai sprendimus ! taip vyro tikrai neislaikysi namuose schmoll.gif

taip. O per prievarta nei mylimas, nei gerbiamas, nei vertinamas nebusi schmoll.gif
o ir uzdraustas vaisius saldesnis - nori priristi, kad neiciau pas kitas, tai tuoj pat iseisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 04 28, 21:19)
moteris turi buti moteriska tik tada ji patiks vyrui ax.gif , o cia panele matyt kitaip matai mano istorija , jei manai, kad blogai gavosi pas mus, ar surizikavom kazka. jei as taip manyciau ar jausciau kad kazkas kliba pas mus, nerasyciau taip siltai, kad vyras mane pririso ar pan. jokiu keslu cia nera ir nebus.as jauciu ir zinau kad viskas nuostabu ir puiku, o jei kada ir skirciaus tai ne delto kad mane jis "padare" doh.gif
Papildyta:
beto paslapcia as tikejau kad kazkada jis tai padarys tik nezinojau tiksliai kada wub.gif
matyt i kita skyreli reikejo rasyt man ,ten kur "vyrai siurprizus daro moterims" aisku pas mane is gerosios puses wub.gif

user posted image

o ka reiskia moteriska?gudri,sukta ir nepasitarus su vyru nusprendzianti apie vaiko susilaukima? g.gif as nesakau,kad pas jus blogai gavosi.as jau rasiau,kad jeigu jus laimingi,tada viskas gerai,tikrai.taciau rasiau,kad taip buna retai.nes paprastai tokie rimti sprendimai priimami samoningai ir kartu.nekalbu apie netyciukus.
as nuosirdziai dziaugiuosi,kad jums viskas gerai,taciau pripazinkit,kad tame tikrai yra rizikos,nes niekada negali zinoti,kaip kitas zmogus reaguos i tokia tevyste ar motinyste.tokia "primesta",toki bandyma ir buda islaikyti zmogu salia saves.jusu vyras taip ir padare,taciau skirtumas tas,kad jums tai patiko,jus pamalonino mintis,kad vyras taip siekia jusu,taip smarkiai nori jus tureti,o kitos moterys piktinasi tokiu elgesiu,pyksta del tarsi "pasisavinimo",del laisves paciai nuspresti apie vaikus suvarzymo,tiesiog del apgaules.taip pat ir vyrai,kuriems nezinant,moteris suplanavo pastoti.tai tiesiog nesazininga kito zmogaus atzvilgiu.o kai atsiranda treciasis,t.y.vaikas,tada dar reikia ir jo gerove,ir jo teisemis,ir jo poreikiu tureti seima pasirupinti.ir toli grazu ne visiems pavyksta tokioje situacijoje tapti laimingais,sukurti seima.jums pavyko,esat laimingi.puiku 4u.gif bet pazistu zmones,kuriuos toks bandymas ne suriso,ne susiejo,o atskyre.taip kad galimi ir kitokie variantai nei jusiskis.ir manau,kad tie liudnesni kur kas daznesni.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2008 04 28, 22:36)
Labai gerbiu tuos vyrus, kurie žavisi savarankiškomis, stipriomis moterimis, kurios pačios priima sprendimus dėl savo gyvenimo  wub.gif 

Atsižvelgiant į diskusijos temą, vietoj žodžio "savo" tikriausiai labiau tiktų "jų"... mastau.gif Tuomet tikrai nematau ką čia gerbti. lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 29 balandžio 2008 - 18:06
QUOTE(kukuruze7 @ 2008 04 29, 15:53)
o ka reiskia moteriska?gudri,sukta ir nepasitarus su vyru nusprendzianti apie vaiko susilaukima? g.gif as nesakau,kad pas jus blogai gavosi.as jau rasiau,kad jeigu jus laimingi,tada viskas gerai,tikrai.taciau rasiau,kad taip buna retai.nes paprastai tokie rimti sprendimai priimami samoningai ir kartu.nekalbu apie netyciukus.
as nuosirdziai dziaugiuosi,kad jums viskas gerai,taciau pripazinkit,kad tame tikrai yra rizikos,nes niekada negali zinoti,kaip kitas zmogus reaguos i tokia tevyste ar motinyste.tokia "primesta",toki bandyma ir buda islaikyti zmogu salia saves.jusu vyras taip ir padare,taciau skirtumas tas,kad jums tai patiko,jus pamalonino mintis,kad vyras taip siekia jusu,taip smarkiai nori jus tureti,o kitos moterys piktinasi tokiu elgesiu,pyksta del tarsi "pasisavinimo",del laisves paciai nuspresti apie vaikus suvarzymo,tiesiog del apgaules.taip pat ir vyrai,kuriems nezinant,moteris suplanavo pastoti.tai tiesiog nesazininga kito zmogaus atzvilgiu.o kai atsiranda treciasis,t.y.vaikas,tada dar reikia ir jo gerove,ir jo teisemis,ir jo poreikiu tureti seima pasirupinti.ir toli grazu ne visiems pavyksta tokioje situacijoje tapti laimingais,sukurti seima.jums pavyko,esat laimingi.puiku 4u.gif bet pazistu zmones,kuriuos toks bandymas ne suriso,ne susiejo,o atskyre.taip kad galimi ir kitokie variantai nei jusiskis.ir manau,kad tie liudnesni kur kas daznesni.

kaip cia tau paaiskint ka reiskia buti moteriska? g.gif doh.gif gal tiesiog buti savimi, svelni, miela, rupestinga ir maziau kalbancia? lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 04 30, 11:09)
kaip cia tau paaiskint ka reiskia buti moteriska? g.gif  doh.gif  gal tiesiog buti savimi, svelni, miela, rupestinga ir maziau kalbancia? lotuliukas.gif

user posted image

Mažiau kalbančia? Tipo, žinot savo vietą, visada tyliai sutikti su savo vyru, galvoti taip, kaip galvoja jis?... Mergaite, nepyk, bet normaliam vyrui antro šešėlio nereikia. Nebijai užknisti su savo nuolankumu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2008 04 30, 12:54)
Mažiau kalbančia? Tipo, žinot savo vietą, visada tyliai sutikti su savo vyru, galvoti taip, kaip galvoja jis?... Mergaite, nepyk, bet normaliam vyrui antro šešėlio nereikia. Nebijai užknisti su savo nuolankumu?  biggrin.gif

na ne taip suprato mane panele ir vel doh.gif nemanau kad reikia buti naivia vistele, arba sustikt su viskuo. dazniausia pora ir yra pora kad jie suiskalba ir ziuri i viena puse o ne i skirtingas ax.gif

maziau kalbeti, tai yra neuzkrauti vyro filosofijom, nebent jis pats tai megsta, ir kitaip sakant, kaip jie sako nelabai graziai, ne... proto doh.gif. vienu zodziu jei pora yra pora jie susikalbes ir bus patenkintos abi puses ax.gif

beto as nemoku vyro "neuzknist" niekaip lotuliukas.gif , juk mes esam kartu ir puikiai sutariam drinks_cheers.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
na ir diskusija uzvire gun_bandana.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
visiskai nepritariu idejai.
Atsakyti
As irgi nepritariu tokiam dalykui. Nors ir man buvo kilusi kazkada tokia mintis blush2.gif Nes mano jau teisetas vyras vis nedrysdavo tureti vaiku. Bet kad ir kaip noredama as nesugebejau jo apgauti biggrin.gif Atejo laikas, yra ir vaikas thumbup.gif
Atsakyti
ką aš galiu pasakyt g.gif nepritariu ir niekada nepritarčiau tokia "idėjai", o kadangi nei vieno pasisakymo kaip buvo gerai, kad taip padariau ar man taip padarė po kokių 10-15 metų bendro gyvenimo, tai įtariu šito projekto laimingos pabaigos retos g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 04 30, 13:03)

maziau kalbeti, tai yra neuzkrauti vyro filosofijom, nebent jis pats tai megsta, ir kitaip sakant, kaip jie sako nelabai graziai, ne... proto doh.gif. vienu zodziu jei pora yra pora jie susikalbes ir bus patenkintos abi puses ax.gif 

user posted image

jei man pasakytu"ne...proto",tai atsakyciau"butu ka ...,tai gal ir ...,bet kadangi nera to proto,tai nera ir ka ...." biggrin.gif
filosofuot tiems,kam tai nepatinka,gal ir nereikia,taciau tokiais klausimais kaip vaikas reikia pasikalbeti ir geriau,kad tai butu ne po vestuviu,o pries,kad paskui nebutu nemaloniu staigmenu nei vienam,nei kitam.
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 04 15, 13:42)
Man ši tema kelia siaubą. Tik tiek.
Aš niekada nesuprasiu, kaip galima taip legvai žaisti gyvybe- ai, pastosiu, vdrug susituoksim, jei ne, užauginsiu viena. Savanaudiškumo viršunė. Baigiasi, kaip taisyklė, liudnai.

Visiškai pritariu.
Atsakyti