QUOTE(neringute22 @ 2008 04 28, 21:19)
moteris turi buti moteriska tik tada ji patiks vyrui

, o cia panele matyt kitaip matai mano istorija , jei manai, kad blogai gavosi pas mus, ar surizikavom kazka. jei as taip manyciau ar jausciau kad kazkas kliba pas mus, nerasyciau taip siltai, kad vyras mane pririso ar pan. jokiu keslu cia nera ir nebus.as jauciu ir zinau kad viskas nuostabu ir puiku, o jei kada ir skirciaus tai ne delto kad mane jis "padare"
Papildyta:
beto paslapcia as tikejau kad kazkada jis tai padarys tik nezinojau tiksliai kada

matyt i kita skyreli reikejo rasyt man ,ten kur "vyrai siurprizus daro moterims" aisku pas mane is gerosios puses
o ka reiskia moteriska?gudri,sukta ir nepasitarus su vyru nusprendzianti apie vaiko susilaukima?

as nesakau,kad pas jus blogai gavosi.as jau rasiau,kad jeigu jus laimingi,tada viskas gerai,tikrai.taciau rasiau,kad taip buna retai.nes paprastai tokie rimti sprendimai priimami samoningai ir kartu.nekalbu apie netyciukus.
as nuosirdziai dziaugiuosi,kad jums viskas gerai,taciau pripazinkit,kad tame tikrai yra rizikos,nes niekada negali zinoti,kaip kitas zmogus reaguos i tokia tevyste ar motinyste.tokia "primesta",toki bandyma ir buda islaikyti zmogu salia saves.jusu vyras taip ir padare,taciau skirtumas tas,kad jums tai patiko,jus pamalonino mintis,kad vyras taip siekia jusu,taip smarkiai nori jus tureti,o kitos moterys piktinasi tokiu elgesiu,pyksta del tarsi "pasisavinimo",del laisves paciai nuspresti apie vaikus suvarzymo,tiesiog del apgaules.taip pat ir vyrai,kuriems nezinant,moteris suplanavo pastoti.tai tiesiog nesazininga kito zmogaus atzvilgiu.o kai atsiranda treciasis,t.y.vaikas,tada dar reikia ir jo gerove,ir jo teisemis,ir jo poreikiu tureti seima pasirupinti.ir toli grazu ne visiems pavyksta tokioje situacijoje tapti laimingais,sukurti seima.jums pavyko,esat laimingi.puiku

bet pazistu zmones,kuriuos toks bandymas ne suriso,ne susiejo,o atskyre.taip kad galimi ir kitokie variantai nei jusiskis.ir manau,kad tie liudnesni kur kas daznesni.