Įkraunama...
Įkraunama...

Padariau taip, kad pastočiau

Jei vyro nėr, tai jau kita tema.

QUOTE(Niurzgike @ 2008 11 19, 19:41)
Tokio amžiaus tikrai nėra ko panikuot, o jei tau 35metai, o vyro rimto nėr?

Papildyta:
Nepasiruošęs, tai nepasiruošęs. Nenori jis vaikų. Blogai, kad prieš vedybas tokie dalykai dažnai nesiaiškinami, nes moterims atrodo, kad jos būtinai norės vaikų ir greitai, o vyrai mąsto, kad gal kada nors... Nesutampa požiūriai esminiuose dalykuose, tokiuose kaip vaikų auginimas - nieko gero iš tokios šeimos neišeis. O jei vaikas prieš vyro valią atsirado, nėra ko stebėtis, kad vyras vėliau pabėga...

QUOTE(Tigris @ 2008 11 19, 19:48)
Arba tau 35 o vyras vis dar isikirtes laikosi savo pozicijos "as vis dar nepasiruoses turet vaiku" biggrin.gif. Tokio amziaus moteris jau niekur nebepabegs, jau nebelabai turbut paklausi vyru tarpe, o jei dar ir vaiku uzsinori, tai tik bek neatsisukdamas biggrin.gif. Tai vat is kur ta moteriska logika smile.gif.

Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2008 11 21, 12:03)
Na isivaizduokim, kad moteriske jau nori vaiku, vyras dar ne. Jis sako - "kada nors, veliau, gal"... Na ir moteriske kantriai laukia

Mano kuklia nuomone, moteriškei reikėtų ne kantriai laukti tikintis stebuklo, o gerai pamąstyti, ar ji nori tęsti bendrą gyvenimą būtent su šiuo vyriškiu. Kad paskui, kaip jūs ir rašėte, netektų pulti gilion depresijon apgailestaujant dėl veltui prarasto laiko...

P.s. taip, mano profilis nemeluoja wink.gif Mano vyras, kai tik pradėjome rimčiau draugauti, kalbėdavo su manimi vaikų tema - kaip mes juos auginsim, kokie jo prioritetai auklėjimo klausimais...Kartais man net atrodo, kad jis labiau tų vaikų norėjo negu aš... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mottto @ 2008 11 21, 15:17)
Jei vyro nėr, tai jau kita tema.

Nuo to viskas ir prasideda.
Atsakyti
Kaip susiję vyro nebuvimas ir pastojimas meluojant vyrui?

QUOTE(Niurzgike @ 2008 11 21, 18:55)
Nuo to viskas ir prasideda.

Papildyta:
thumbup.gif

QUOTE(flight @ 2008 11 21, 17:22)
Mano kuklia nuomone, moteriškei reikėtų ne kantriai laukti tikintis stebuklo, o gerai pamąstyti, ar ji nori tęsti bendrą gyvenimą būtent su šiuo vyriškiu. Kad paskui, kaip jūs ir rašėte, netektų pulti gilion depresijon apgailestaujant dėl veltui prarasto laiko...

P.s. taip, mano profilis nemeluoja wink.gif Mano vyras, kai tik pradėjome rimčiau draugauti, kalbėdavo su manimi vaikų tema - kaip mes juos auginsim, kokie jo prioritetai auklėjimo klausimais...Kartais man net atrodo, kad jis labiau tų vaikų norėjo negu aš... rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mottto: 22 lapkričio 2008 - 11:04
QUOTE(ooo @ 2008 11 20, 13:55)
man nereikejo ir pokstauti - padariau isvadas ir taip...

Na jūs esate, jūs - tesinga išimtis taip sakant.. 4u.gif

Nors šiaip paskaičius tokias temas, kaip šita, pagalvoju, kad moterys apskritai, jokių išvadų nesugeba pasidaryti, nors ne sugeba, tik tokias labai, labai iškreiptas...Rezultatai irgi gaunasi nekiokie. Baigiasi ne vestuvėmis, o temų "mane paliko nėščią" pagausėjimu...

Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2008 11 20, 14:00)
bet ar nereikejo anksciau padaryt?  g.gif  reikejo pralaukt 5 metus ir ,,papokstavimo,, kad pasielgtu teisingai?  g.gif  o jei nebutu ,,pokstavusi,,?  g.gif

Faktas, kad nereikėjo laukti. Ten toje istorijoje moterytė svaigo apie šeimos sukūrimą, vaikus, o vyrą net kratė nuo tokių kalbų. O jei pokštas būtų ne pokštas, tai rymotų dabar prie lango lelių apsikabinusi ir nei vaikas tėtį turėtų, nei ji tą laimingą šeimą. Vienu žodžiu, durna moteris ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(undi @ 2008 11 20, 14:08)
jei butu elgusi saziningai su juo, gal butu islaukusi, kol jis pats paprasys pagimdyti jam vaikeli.. g.gif

Nieko nebūtų. Jis aiškiai, atviru tekstu, nevyniodamas į vatą jai sakė, kad jokių vaikų jis nenori ir nėra jokių garantijų, kad norės. Su ta moterimi jis gyveno tik dėl patogumo ir jo ateities planuose jos nebuvo. Aplinkiniams ir draugams visa tai matėsi plika akimi, o vat ji pati gyveno savo iliuzijose ir nieko nenorėjo girdėti..Taip fainai apie jį dūsaudavo 'koks jis gražus", "koks jis geras", "jis mane labai myli" ....prisidūsavo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mottto @ 2008 11 22, 12:05)
Kaip susiję vyro nebuvimas ir pastojimas meluojant vyrui?

Ne apie šitą pasakotą atvejį kalbu, o apie tai, kaip moterys norėdamos vaikų, jau tarkim minėtam 35m. amžiuje, neturi vyro...Yra šiaip tokie, kurie retkarčiais pradžiugina putytę ir psio. Na ką tokiom moterim daryti? Kaži ar įsivaikinti galėtų, iš spermos banko nebent jei turi gražaus pinigėlio, o jei nėra tokių galimybių?

O turint šalia vyrą ir jį apgauti taip... aš tam nepritariu.
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 11 23, 16:33)
Ne apie šitą pasakotą atvejį kalbu, o apie tai, kaip moterys norėdamos vaikų, jau tarkim minėtam 35m. amžiuje, neturi vyro...Yra šiaip tokie, kurie retkarčiais pradžiugina putytę ir psio. Na ką tokiom moterim daryti? Kaži ar įsivaikinti galėtų, iš spermos banko nebent jei turi gražaus pinigėlio, o jei nėra tokių galimybių?

det skelbima, kad iesko spermos donoro - garantuotai rastu cool.gif ir dar pasirinkt galetu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 23, 21:27)
det skelbima, kad iesko spermos donoro - garantuotai rastu  cool.gif  ir dar pasirinkt galetu  cool.gif

Nu visokių iškrypėlių po to eilė stovėtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 11 23, 22:40)
Nu visokių iškrypėlių po to eilė stovėtų bigsmile.gif

tai norintys padeti vargsei moteriskei - iskrypeliai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 24, 12:03)
tai norintys padeti vargsei moteriskei - iskrypeliai?  biggrin.gif

Nesakau, kad visi lotuliukas.gif Bet būtų tokių nemažai, nes skelbimus dėl pasiišdykavimų, manau normalūs vyrai neskaito rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 11 24, 12:20)
Nesakau, kad visi lotuliukas.gif  Bet būtų tokių nemažai, nes skelbimus dėl pasiišdykavimų, manau normalūs vyrai neskaito rolleyes.gif

kodel del pasiisdykavimu - taigi ne meiluzio ieskos, o donoro biggrin.gif galima is su svirkstuku - netiesiogiai biggrin.gif
o internete visokiu buna ax.gif
Atsakyti
Tai pagal moterišką logiką galima su atsitiktiniu meilužiu vaiką pasidaryt jį apgavus biggrin.gif

QUOTE(Niurzgike @ 2008 11 23, 16:33)

Atsakyti