Kad nustojus AD gert hormonai sunormales tai as ir tikiuos. Faktas, kad jau geriau (tikiuos neprisnekesiu), nes ciklai normalesnio ilgio, reiks paziuret dar paskutinius. O jei kam lausim ukyla, tai bipolini sutrikima anksciau vadindavo maniakine depresija.
Jo, del OT ir norejau sakyt tada, kad popiet daryt juos. Ryte gali netikslaii rodyt, kitom isvis neparodo, nes jis dienos metu gaminasi ir pikas i pavakare. O del rytines meiles - vienam puslapy skaitineju kartais sekmes istorijas su simptomais (nu ikvepimui, kad vilties visiskai neprarast) - siaip laaaaaaaabi daug kas pastoja, meiles perkele is vakaro i ryta.
Serialai
Maniskis ten ziuri daug visko, Suits labai skaniai grauzia, man atrodo ta pati Pretty Little Liars ziurejo, jei gerai pamenu. Jis kazkaip daugiau serialu ziuri, man atsirinkt sunkiau. Paskutinis ka ziurejau buvo 13 Reasons Why. Sunkus, gyvate, labai jau daug kas su mano istorija sutampa. Bet labai geras.
Pas mane nuo nakties is leto veikla vyksta. Kaip ir tikejaus, shudas cia bus, lengvo pakraujavimo nesitikiu, nes net kaklelis kai paprastia pries mmm nusileidzia ir atsiveria, tai dabar ne velnio, aukstai ir uzdaras, tai kai prades ten atsidarinet - baisu ir pagalvot. Galvoju, saviski nusiust ar paracetamolio, ar vyno
Bandau ikalbet, kad pietus kokus sumakaluotu, nes is manes naudos sian bus visiskas nulis, sakau - badausim gi