Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

mėgstamiausias mano serialas !!! kaip užkabino, šakės, laukiu vis naujų serijų :wub: darbe vis per pietus po vieną seriją pažiūrėdavau ... įdomu kiek iš viso sezonų bus?

mergaitės, kaip skaičiuot patarkit - jei mmm man prasidėjo gegužės 20 dieną 23 val vakaro, tai skaitosi pirma  mm diena 20 ar jau 21 dieną skaičiuot? :hmm:

Aš dar tik penktą sezoną pradėjau, tai man dar kiek daug liko  :D 

Jeigu prasidėjo normaliai mm, ne patepliojimai, tai skaičiuočiau kaip pirmą cd 20 d.  :)​ 

Atsakyti

Kisulita, Tu galvoji aš nusiteikus kelis ciklus eksperimentuot? :D aš noriu čia ir dabar :D 

Pas mane dabar 12cd.. ot neigiami dar :( bandžiau daryt dabar ryte su pirmu sysium, pabandysiu popiet ir vakare. Pažiūrėsiu kuris ryškiausias ir prie to laiko manau pasiliksiu :D nes biškį jau mažas nerimas kyla, kad gal nevyksta ta ov, dėl to ot ir neigiami  :unsure:

Arba čia kai rimtesnis ov gaudymas prasidėjo, ov užsivėlins :D aną ciklą vėliau buvo. Nu mistika.

Dėl tų serialų  :D  tai grynai laiko gaišimas, nes kai užsikabinu, tai ir tūnau..

Tai bebandydama pastoti kartu ir paeksperimentuosi  :D  Va, matau, jau myščioji ant testo po keletą kartų per dieną, tuoj ir sužinosi kaip geriausia  :D 

Viskas gerai, vyksta ta O, tik matyt vėliau, nei galvojai  :) Kokio apytiksliai ilgio tavo ciklas?  :) 

Serialai gerai, kartais reikia patingyniauti ir paspoksoti į ekraną  :D  Kaip sakoma - darbas žmogų puošia, bet tinginystė padaro laimingu  :D​ 

Atsakyti

Kad nustojus AD gert hormonai sunormales tai as ir tikiuos. Faktas, kad jau geriau (tikiuos neprisnekesiu), nes ciklai normalesnio ilgio, reiks paziuret dar paskutinius. O jei kam lausim ukyla, tai bipolini sutrikima anksciau vadindavo maniakine depresija.

Jo, del OT ir norejau sakyt tada, kad popiet daryt juos. Ryte gali netikslaii rodyt, kitom isvis neparodo, nes jis dienos metu gaminasi ir pikas i pavakare. O del rytines meiles - vienam puslapy skaitineju kartais sekmes istorijas su simptomais (nu ikvepimui, kad vilties visiskai neprarast) - siaip laaaaaaaabi daug kas pastoja, meiles perkele is vakaro i ryta.

Serialai :D Maniskis ten ziuri daug visko, Suits labai skaniai grauzia, man atrodo ta pati Pretty Little Liars ziurejo, jei gerai pamenu. Jis kazkaip daugiau serialu ziuri, man atsirinkt sunkiau. Paskutinis ka ziurejau buvo 13 Reasons Why. Sunkus, gyvate, labai jau daug kas su mano istorija sutampa. Bet labai geras.

Pas mane nuo nakties is leto veikla vyksta. Kaip ir tikejaus, shudas cia bus, lengvo pakraujavimo nesitikiu, nes net kaklelis kai paprastia pries mmm nusileidzia ir atsiveria, tai dabar ne velnio, aukstai ir uzdaras, tai kai prades ten atsidarinet - baisu ir pagalvot. Galvoju, saviski nusiust ar paracetamolio, ar vyno :D Bandau ikalbet, kad pietus kokus sumakaluotu, nes is manes naudos sian bus visiskas nulis, sakau - badausim gi :D

Atsakyti

Tai bebandydama pastoti kartu ir paeksperimentuosi  :D  Va, matau, jau myščioji ant testo po keletą kartų per dieną, tuoj ir sužinosi kaip geriausia  :D

Viskas gerai, vyksta ta O, tik matyt vėliau, nei galvojai  :) Kokio apytiksliai ilgio tavo ciklas?  :)

Serialai gerai, kartais reikia patingyniauti ir paspoksoti į ekraną  :D  Kaip sakoma - darbas žmogų puošia, bet tinginystė padaro laimingu  :D​ 

Pasidariau dabar dar kartą OT, tai ką žinau, panašaus ryškumo kaip ryte. Nu neigiamas, bet antra juostele jau matoma plika akimi :D tai gal rimtai po biški ryškėja. Nes ankstesni buvo nu tokieeeee blankučiai! 

Ciklas visada būdavo 26d, praėjusį kartą gavosi 28d. Ilgesnio manrods nesu niekad turėjus. Tai jei 'pagal knygą', tai ryt poryt turėtų būti ov :hmm: 

Kad nustojus AD gert hormonai sunormales tai as ir tikiuos. Faktas, kad jau geriau (tikiuos neprisnekesiu), nes ciklai normalesnio ilgio, reiks paziuret dar paskutinius. O jei kam lausim ukyla, tai bipolini sutrikima anksciau vadindavo maniakine depresija.

Jo, del OT ir norejau sakyt tada, kad popiet daryt juos. Ryte gali netikslaii rodyt, kitom isvis neparodo, nes jis dienos metu gaminasi ir pikas i pavakare. O del rytines meiles - vienam puslapy skaitineju kartais sekmes istorijas su simptomais (nu ikvepimui, kad vilties visiskai neprarast) - siaip laaaaaaaabi daug kas pastoja, meiles perkele is vakaro i ryta.

Serialai :D Maniskis ten ziuri daug visko, Suits labai skaniai grauzia, man atrodo ta pati Pretty Little Liars ziurejo, jei gerai pamenu. Jis kazkaip daugiau serialu ziuri, man atsirinkt sunkiau. Paskutinis ka ziurejau buvo 13 Reasons Why. Sunkus, gyvate, labai jau daug kas su mano istorija sutampa. Bet labai geras.

Pas mane nuo nakties is leto veikla vyksta. Kaip ir tikejaus, shudas cia bus, lengvo pakraujavimo nesitikiu, nes net kaklelis kai paprastia pries mmm nusileidzia ir atsiveria, tai dabar ne velnio, aukstai ir uzdaras, tai kai prades ten atsidarinet - baisu ir pagalvot. Galvoju, saviski nusiust ar paracetamolio, ar vyno :D Bandau ikalbet, kad pietus kokus sumakaluotu, nes is manes naudos sian bus visiskas nulis, sakau - badausim gi :D

man 13 reasons why labai dvejopų jausmų sukėlė. Labai sunkus morališkai, bet momentais buvo pikta, kad kai kuriuos dalykus paverčia priežastimi. Nu susipyko su drauge. Nėra draugų. Daug tokių. Tais momentais galvojau, kad aš paauglystėj irgi tieeeek šūdo perėjau! Ir jei tuo metu matyčiau tą serialą? Gaunasi sprendimas, kad go for it? Nu kažkaip.

Ir vyno, ir paracetamolio! O jau vietoj žiūrėsi ko labiau nori :D 

Padarė pietus?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

aquabona, gal kiek užsivėlins ta O pas tave. Pas mane ciklas 28 d, realiai tikėjausi ovuliacijos ryt poryt, bet spėju šiandien ji. Nu bus man BT nematuot, tai va tikslumo vistiek nėra. Bet taip nenoriu aš tų rytinių matavimų.
​Kurios matuojatės, kur matuojat? Ir termometrą spec turit kokį?

Atsakyti

Sveikos :)

aquabona- aciu, kad pasiteiravai :) paliudejau ir praejo.... dar duse gerai issiblioviau...nezinau ar vandens daugiau tekejo ar asaru... bet palengvejo :)

Simona- man visada migrena buna pries mmm. jei jau migrena buna, tai zinau kad paros begyje prasides mmm. 

kodel man visada kaip tik iseigine taip migrena? :hm: kazkoks prakeiksmas! negalima iseiginiu tureti viduri savaites, nes ta iseigine vis tiek buna sus*****

Atsakyti

aquabona, gal kiek užsivėlins ta O pas tave. Pas mane ciklas 28 d, realiai tikėjausi ovuliacijos ryt poryt, bet spėju šiandien ji. Nu bus man BT nematuot, tai va tikslumo vistiek nėra. Bet taip nenoriu aš tų rytinių matavimų.
​Kurios matuojatės, kur matuojat? Ir termometrą spec turit kokį?

Matuoju aš, turiu elektrinį termometrą, kuris rodo du skaičius po kablelio  :)  Ir su atmintimi, tai labai patogu, pasimatuoju vos pramerkusi akį, o kai normaliai atsibundu vėliau, rezultatus pasižiūriu  :)​ 

Atsakyti

Pasidariau dabar dar kartą OT, tai ką žinau, panašaus ryškumo kaip ryte. Nu neigiamas, bet antra juostele jau matoma plika akimi :D tai gal rimtai po biški ryškėja. Nes ankstesni buvo nu tokieeeee blankučiai! 

Ciklas visada būdavo 26d, praėjusį kartą gavosi 28d. Ilgesnio manrods nesu niekad turėjus. Tai jei 'pagal knygą', tai ryt poryt turėtų būti ov :hmm:

Na tai arba šį kart bus vėlesnė O ir ciklas bus ilgesnis  :D  Planuojant būna, kad pailgėja ciklai, kad juos kur  :D​ 

Atsakyti

Aquabona, nepasakyciau, kad ten taip butent tiesmukai priezastimi pavercia. Parodo butent tai, kad visi tie mazi dalykai susideje kartais pribaigia zmogu.

Joa, padare pietus, ir i darba neisejo ir matyt ryt neiseis. Apturejom ilga nuosirdu pokalbi. Mastom, kad kazka reik keist. Man eit dirbt, jam greiciausiai keist darba, nes labai jau streso leveliai sukile, biski zmogus i zombi panaseja. Po darbo nesusikalbesi, nes tas ar anas (dazniausiai zmones konkretus) daede, o kelios valandos pries darba prasideda itampa "ka vel sugalvos, kur nusius, kas vel sh sumals". Zodziu, mastom ka daryt.

Vyno - paracetamolio kovoje nugalejo cocodamol. Taip isiskaudejo galva, kad nusitarkuot puse norisi. O apacioj reikalai normaliai nejuda nors agurku, atsiprasant, prasantykiauk. Neatsidaro niekaip. Senai taip nebuvo. Nujauciau, kad sitos lengvos nebus. Jau visa para tik vos vos sunkiasi, kai jau turejo fontanai senai prasidet. Tai man si menesi ne siaubo filmas, o psichologinis tarp koju vyksta o_O

Siaip galiu labai labai labai pasidziaugt, ciklai normaleja. Nuo sausio ziurint - 38, 31, 34, 31, 31. Cia labai labai super.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 31 gegužės 2017 - 21:58
Parejo siandien man mm, koks jausmas verysad.gif
Atsakyti

Sveikos :)

aquabona- aciu, kad pasiteiravai :) paliudejau ir praejo.... dar duse gerai issiblioviau...nezinau ar vandens daugiau tekejo ar asaru... bet palengvejo :)

Simona- man visada migrena buna pries mmm. jei jau migrena buna, tai zinau kad paros begyje prasides mmm. 

kodel man visada kaip tik iseigine taip migrena? :hm: kazkoks prakeiksmas! negalima iseiginiu tureti viduri savaites, nes ta iseigine vis tiek buna sus*****

:4u: :4u: :4u:

o per išeinines ilgiau miegi? jei taipp-čia Tau ir atsakymas.

Aš griežtai keliuosi kiekvieną dieną kaip ir į darbą - 6 val ryto. Nesvarbu, ar atostogos, ar savaitgalis....jei miegu iki 7 val - migrena pareina garantuotai :rolleyes:

Atsakyti

Man matyt atvirkštinis variantas, į darbą keliuosi 6 val, o per laisvas miegu kiek noriu (paprastai bent iki 8 val). Kol vaikas nėjo į darželį, miegojom ilgai ir nieko neskaudėjo, o šiandien galva plyšta. Alergija darbui  :D​ 

Atsakyti