Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Šiandien OT neigiamas, nelabai suprantu. Ir kaip tyčia jokio pasikutenimo nebuvo, nes vyras po darbo grįžo absoliučiai be jėgų. Tai iš pareigos ir reikalo tikrai nesinorėjo jo versti mylėtis. Tikiuosi dar nebus įvykus ovuliacija.

Hm, pasiskaičiau biškiuką apie tuos testus, kad realiai geriau nedaryti su pirmu šlapimu, o maždaug apie pietus. Aišku man esmės nekeičia, nes lyginant kelis testus akivaizdu, kad vakarykštis buvo teigiamas. Vakar vakare ir šiandien jaučiu kairę kiaušidę dilgčiojant, tai ko gero dar viskas ok.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 31 gegužės 2017 - 08:56

PKS pavartojus AD atsirado. Bent jau anksciau nieko tokio nebuvo lyg ir, vienasyk tik paauglystej viena cista, bet ir ta isnyko.

Nedirbu. Siaip kai nebuna smegenyse sh, tai namus tvarkau, valgyt darau, ka nors planuoju. Dabar nieko nevyksta, ner ka ir rodyt. Projektas vienas yra, bet jis stovi ir laukia, kol Guzikas pats su savim pyktis nustos.

Skaityt tai skaitau, kai noro buna. Ale paskutiniu metu tai tik tokias kelias "jau sukramtytas", is serijos romanai namu seimininkem, net geda prisipazint. Nemegstu nei knygu, nei filmu tokiu, bet kad jau tokai nudna nuotaika paskutinius pora menesiu, kad nieko normalaus, rimto nei skaityt, nei ziuret nesigauna, nes nesigauna demesio sukaupt. Tai va.

Siaip prie smagesniu dalyku - uzsakiau migdolu kilograma, tai jau antra diena po keris kremtam. Prisiskaiciau visur, kad atseit labai sveika, baisiausiai daug visko ten gero ir isvis paukstukai ciulbet pradeda pakramcius. Tai ziuresim, kas ten tokio stebuklingo. Bent skanu.

Bliamba. O buvo kalbėta apie tokį šalutinį poveikį kaip PKS? Ir dar, sorry, kad prikibau čia :D minėjai, kad neseniai AD baigei? Gali būti taip, kad nutraukus ir išsivalius jiems iš organizmo-ir hormonai stos i vietas? Ir pastot lengviau?

Dėl knygų ir filmų.. aš be gėdos prisipažint galiu, kad mėgstu pašvaistyt laiką serialams tokiems apie šeimininkes ir moteriškus gyvenimus, arba tokiems smagiems, kaip Friends ar Cougar Town :D

O vat gėda prisipažint, kad su knygom strigau.. Silva Rerum III taip ir neįveikiau, dabar pradėsiu apie tremtis į sibirą skaityt :)

Aquabona, o kuri tau ciklo diena dabar? Aš darau testą su pirmu sysiuku ryte. Vėliau tikrai pamirščiau tuos gėrimus, negėrimus, laiko tarpus ir pan. 
Šiandien mums sūnus pareiškė, kad nori dešimtmečio brolio ir taškas. Draugų sūnus tokio amžiaus, šiandien po pietų pasiėmė jie mūsiškį pas save kelioms valandom, tai euforijoj buvo, kaip faina su vyresniu vaiku pažaist. Teko nuliūdint, kad dešimtmečio mama niekaip nepagimdys. Liūdna ta pirmagimių dalia.  :sleep:​ 

12cd dabar. Toks paradoksas. Kol OT nenaudojau, o bandžiau remtis visokiom programėlėm, kai jos rodydavo, kad jau ov, ujėj kaip jausdavau simptomus. Ir pilvą skaudėdavo ir ką tik nori. Dabar programėlės rodo, kad šiandien Ov, bet Ot neigiamas :D jokių simptomų ir nejaučiu :D

Ačiū už paprotinimą, darysiu rytais! Bet kodėl rašo, kad reik 14-16val daryt? :hmm:  

Šiandien OT neigiamas, nelabai suprantu. Ir kaip tyčia jokio pasikutenimo nebuvo, nes vyras po darbo grįžo absoliučiai be jėgų. Tai iš pareigos ir reikalo tikrai nesinorėjo jo versti mylėtis. Nu why why why? Antras mėnuo O paleidžiam vėjais...

Kodėl paleidžiat vėjais? Gal užsivėlino?  :4u:​ 

Atsakyti

Šiandien OT neigiamas, nelabai suprantu. Ir kaip tyčia jokio pasikutenimo nebuvo, nes vyras po darbo grįžo absoliučiai be jėgų. Tai iš pareigos ir reikalo tikrai nesinorėjo jo versti mylėtis. Tikiuosi dar nebus įvykus ovuliacija.

Hm, pasiskaičiau biškiuką apie tuos testus, kad realiai geriau nedaryti su pirmu šlapimu, o maždaug apie pietus. Aišku man esmės nekeičia, nes lyginant kelis testus akivaizdu, kad vakarykštis buvo teigiamas. Vakar vakare ir šiandien jaučiu kairę kiaušidę dilgčiojant, tai ko gero dar viskas ok.

Aš tau pirma norėjau rašyt kad OT reikia daryt ne su rytiniu šlapimu, o po pietų.

Mes su MB  net  pakeitėm ND laiką. :D visada būdavo prieš miegą-po darbų, pavargę, nusilpę... atrodo ir nuotaikos nėra, tai dabar perkėlėm į rytą, tikiuosi kad bus veiksmingiau :) 

Atsakyti

Ačiū už paprotinimą, darysiu rytais! Bet kodėl rašo, kad reik 14-16val daryt? :hmm:  

Kodėl paleidžiat vėjais? Gal užsivėlino?  :4u:​ 

Tai va, kad geriau tą 14-16 ko gero, nes nuo ryto pradeda augt koncentracija. Nesikliauk tu mano patirtim, nes dariau testus grynai iš patogumo ryte. Bet dabar galvoju, o kaip juos daryt tarkim darbe. Jau matau vaizdą darbe pėdint su puoduku į WC  :D 
O šiaip aš ką supratau, kad daug nežinau apie šituos procesus. Ir pirma emocija po neigiamo buvo, nu va, pražiopsojom. O realiai gi dabar tie procesai vyksta pagal pojūčius bent jau. Tik KB kaip nėra, taip nėra.

Atsakyti

Na va, aš ir esu skaičius, kad lh gaminasi popiet. Bet tikrai žinau ne vieną merginą, kur darosi rytais. Man dieną darytis irgi sudėtinga, nes pamirštu visus tuos negėrimus. Nors va Kisulita sako, kad jai ir gėrus vandens viską gerai rodo..

Pasikutenimo jums šiandien! :4u:

Atsakyti

Aš tau pirma norėjau rašyt kad OT reikia daryt ne su rytiniu šlapimu, o po pietų.

Mes su MB  net  pakeitėm ND laiką. :D visada būdavo prieš miegą-po darbų, pavargę, nusilpę... atrodo ir nuotaikos nėra, tai dabar perkėlėm į rytą, tikiuosi kad bus veiksmingiau :) 

Tai va va, reikėjo man ankščiau daugiau pasigilint.
Dėl ND, šiaip geras pastebėjimas, tik sunkiai sau galėčiau pritaikyti. Aš rytais lavonėlis būnu. Mūsų su vyru skirtumai tokie, kad jis vyturys, o aš pelėda. Nueičiau kad ir 21 val miegot, vistiek 6 būčiau be fazės. Gaila, kad ovuliacija savaitgalio nelaukia  :D​ 

Atsakyti

Ir kiek žinau, tai yra pilnai valdoma vaistais, tik matyt reikia dozę tinkamai parinkti. Ir tas mano pažįstamas lyg ne antidepresantus gėrė..  :hmm:  blem bijai suklaidint. Kiek pasakojo, supratau, kad ten grynai atitaikyta bipoliniui. Ir jam labai puikiai veikė.

kokius naudoji? Rašei, kad ir gėrus vandens tau norm rodo. O turi gal jų fotkę paeiliui? Aš nesuprantu  :hmm:  kaip rašiau, neryškėja man, blankūs sėdi sau.. ir atrodo, kad ryte man labiau pagauna! Šian vieną dariau 10val ryte, tai neigiamas, bet nu matosi dvi juostelės. Ryški kontrolinė ir blankoka testinė. Pakartojai 17val-šūdas kažkoks. Ryški kontrolinė ir vos matoma testinė  :hmm:  bandyt man gal rytais daryt..

Blyn, rašiau rašiau ir bac - klaida, dingo visa žinutė  :mad2:  Galvojau stalą nugraušiu, kaip sunervino  :frusty: 

Tai va, ką norėjau pasakyti dėl antidepresantų, tai bipoliniui ne visada gerai jų skirti, nes gali padažnėti manijos priepuoliai ar pagreitėti bipolinio ciklai. Na labao svarbu, kaip ir tavo pažįstamui, kad vaistai tiktų, tam reikia gerai ištirti žmogų ir paskirtų tikslingiausią gydymą  :) 

Dėl OT, tai neturiu fotkių, nes abu ciklus kai tik pradėdavau daryti, testukai iš kart teigiami būdavo  :D  Jeigu ryte tikslesni rezultatai, tai daryk rytais, tik ne su rytiniu šlapimu  :)  Aš tai apie 18-20 val. po darbo pasidarau, tai viską parodo, ko man reikia  :D 

Blankūs gal dėl to, kad dar anksti, kelinta cd? :) Vakar siustelėjau ant testo pažiūrėti ką rodys, tai irgi antra juostelė vos matyti, bet dar anksti man, tik 10 cd :D

Atsakyti

BDėl knygų ir filmų.. aš be gėdos prisipažint galiu, kad mėgstu pašvaistyt laiką serialams tokiems apie šeimininkes ir moteriškus gyvenimus, arba tokiems smagiems, kaip Friends ar Cougar Town :D

Aš irgi serialus mėgstu  :D  Neseniai užsikabinau su Pretty little liars serialu, tai omg kaip buvau pasiilgusi tokių serialų apie dramų dramas, kur viskas supinta perpinta, beveik viskas nerealiai vyksta, bet jau nekreipi dėmesio, nes po visokių serialų su vyrų aš tai pasiilgau draaamos  :D 

Aj, neseniai su vyru sužiūrėjom Containment, irgi gerai suėjo, toks fantastinis labiau  :)

Atsakyti

Na va, aš ir esu skaičius, kad lh gaminasi popiet. Bet tikrai žinau ne vieną merginą, kur darosi rytais. Man dieną darytis irgi sudėtinga, nes pamirštu visus tuos negėrimus. Nors va Kisulita sako, kad jai ir gėrus vandens viską gerai rodo...

Aš tai iš vis vakarais darausi, kaip jau minėjau  :D  Kelis ciklus paeksperimentuok, po to matysi kuris metas tau geriausias :) Internete kiek skaičiau, tai berods geriausia darytis 10-16 val., bet kitur paskaityčiau, tai matyt kitaip rašytų  :D  Tai darau, kada galiu  :)​ 

Atsakyti

Aš irgi serialus mėgstu  :D  Neseniai užsikabinau su Pretty little liars serialu, tai omg kaip buvau pasiilgusi tokių serialų apie dramų dramas, kur viskas supinta perpinta, beveik viskas nerealiai vyksta, bet jau nekreipi dėmesio, nes po visokių serialų su vyrų aš tai pasiilgau draaamos  :D

Aj, neseniai su vyru sužiūrėjom Containment, irgi gerai suėjo, toks fantastinis labiau  :)

mėgstamiausias mano serialas !!! kaip užkabino, šakės, laukiu vis naujų serijų :wub: darbe vis per pietus po vieną seriją pažiūrėdavau ... įdomu kiek iš viso sezonų bus?

mergaitės, kaip skaičiuot patarkit - jei mmm man prasidėjo gegužės 20 dieną 23 val vakaro, tai skaitosi pirma  mm diena 20 ar jau 21 dieną skaičiuot? :hmm:

Atsakyti

Aš tai su serialais stengiuosi kuo mažiau prasidėti, nes kai užsikabinu, užnaktinėju bele kaip, o paskui į darbą keliantis vos akis pralupu. Paskutinis buvo Suits. Kitas Grey's Anatomy. Tai dabar rami, nes abiejų sezonai baigti.

Atsakyti

Kisulita, Tu galvoji aš nusiteikus kelis ciklus eksperimentuot? :D aš noriu čia ir dabar :D 

Pas mane dabar 12cd.. ot neigiami dar :( bandžiau daryt dabar ryte su pirmu sysium, pabandysiu popiet ir vakare. Pažiūrėsiu kuris ryškiausias ir prie to laiko manau pasiliksiu :D nes biškį jau mažas nerimas kyla, kad gal nevyksta ta ov, dėl to ot ir neigiami  :unsure: 

Arba čia kai rimtesnis ov gaudymas prasidėjo, ov užsivėlins :D aną ciklą vėliau buvo. Nu mistika.

Dėl tų serialų  :D  tai grynai laiko gaišimas, nes kai užsikabinu, tai ir tūnau.. orange is the new black paleidžia visą sezoną iškart, tai praėjusią vasarą kai paleido, tai įsikniaubiau į kompą ir negalėjau atsitraukt :D

Bliambački, vakar kažkas nosiaryklėj įstrigo. Nu kažkur gerklėj, bet ne gerklėj. Ir kutena, ir skaudena. Kriokiu ir visaip bandau atsikrenkšti, bet nu niekaip  :blink:  kaip erzina.

Atsakyti