Nusikaliau... Kai aquobona atlaikei tuos 40km??? As siandien puse dienos vaikasciojau net nzn kiek km miske nuejau orientacinio punktus deliodama vaikams, ir kojytes sunkiai tysiu, dar matyt is nuovargio migrena prisistate, tai isvis jegu nera...
Treciadieni paskambino kad operuot gali penktadieni, sakau gerai. Tai va siandien isoperavo. Nepadare visiskai nieko, nes per daug rizikinga kazka daryti su kiausintakiais, kadangi jie prilipe prie slapimo pusles. Paliko du abesus kiausintakiuose nes irgi per daug pavojinga kazka daryt. Mano gydymas baigas, kur norit ten eikit ir ka norit ta darykit. Turiu vizita birzelio gale i VK bet jauciu net neisiu, noriu paduot i teisma NHS uz moraline zala. 3 operacijos tik vienos metu biski kazka padare. Tarp kitko, endo zidiniu si karta irgi nedegino, be priezasties. Tiesiog. Esu klaikiai pikta, pavargus ir issekus nuo viso sito sudo ir skausmu.
Ojėėėj saule, apkabinimas tau. Nėra ką ir bepasakyt. Tikrai padavinėk, nes nesąmonė - išmėsinėjo, išknibinėjo - ir nieko nepadarė, kaip sadistai kokie, savo malonumui ir moksliniam interesui, maždaug - papjaustėm - dabar atsiknisk. Tik jaučiu laaaabai gero teisininko reikės...
oje

aš ir kai laukiu tai atrodo nėra kaip tyčia.
aąuabona, oho kiek km numynei, super. aš vakar ėjau pasivaikščiot, tai ir nemažai, kaip man, beveik 12 padariau. patiko, galėjau dar bet į wc reikėjo

Erborista... aš neturiu žodžių.tikrai realiai sunku suvokti kad taip vyksta išsivysčiusioje šalyje

aš nežinau nei ką pasakyt, nei ką patart, nes nekažką čia patarsi.
bet gal paklausiu taip, gal tau paprasčiau šiuo klausimu grįžti į lt ir eiti privačiai kad pažiūrėtų, sutvarkytų? nors aš asmeniškai į lt niekada nevažiuočiau nevaisingumo klausimų gydyti, na bet į kitą naują šalį taip paprastai nenuvažiuosi ir nepaprašysi, tai tuo atveju lt gal turi privalumą. na nes ten pas jumi tai ne kažkas. arba tiesiog keisti kliniką, į kitą miestą, ar taip negalima? bet turi būt galima, jei tau čia tiesiog nieko nepdaro. taip negali tęstis.
bijau, kad jei prasidėsi su teismais įklimpsi į dar didesnį nervų kamuolį, nebent tikrai reikia gero advokato

Dabar tas fizinis skausmas yra niekis palyginus su tuo kas dedasi sirdy. Su kiekviena sita
nesamone mano svajones apie nestuma ir vaikeli tolsta vis toliau. Ir tiesa sakant jei jie anksciau butu kazka dare tai tiap nebutu
Erborista eina sau. Tai kas čia per do nesamone?! Butinai issiaiskink ir jei yra galimybe juos paduot i teisma taip ir daryk, sitiek iskentet turejai del nieko... as norejau klaust ar turku nesvarstai...
Blogiausia ne tik tos operacijos ir kas iskenteta, o tai, kad skausmas niekur nedings ir jie del to net neketina nieko daryti. I klausima o kas jeigu vel bus sepsis pasake, kad siuo metu neatrodo jog kiausintakiuose butu infekcija. O, aciu, man tai ziauriai pades kita karta kai kovosiu uz gyvybe.
Vistik pradėjau tą projektuką, su saviškio pagalbos truputį
Kaip aš myliu savo žmogų
Žodžiu, pasikartosiu - myliu savo vyrą, jis pats pats pačiausias. Ir realiai, ką mes kartu darom - ar kai darbe vienoj komandoj dirbom, ar namie kažką remontuojam, ar valgyt darom, ar kartu komandon pasijungę tankus šaudom - nu šakės, rezultatai superiniai
Nebūčiau net pasvajojus apie tokius santykius. Kad daugiau tokių porų, kur pora ne tik draugai ir meilužiai, bet ir partneriai - pasaulis toks gražus būtų
Oi kaip fainai! taip jaukiai susikaitė
Ir sveikinu pradėjus projektuką! Lauksim nuotraukų, labai įdomu pamatyti!
O as galeciau valandu valandas knibinetis ties visokiais niekalais
Pati
nesu as siuveja, siaip patinka visokie tokie reikalai, tai bandau siut.
Nemoku, tik mokausi bandydama
O ikelt negaliu, nes part.lt kazko neduoda nuorodu kopijuoti, tai kai grisiu namo pabandysiu ikelt, gal kas gausis. Suknute labai labai paprasta, susiutos dvi medziagos skiautes ir tiek
pasisiuvo dama suknelę, delninukę, bet sako nemoku siūt
man kojines susiūt rimtas darbas, o čia rūbus siūni! Nerealiai!
Nusikaliau... Kai aquobona atlaikei tuos 40km??? As siandien puse dienos vaikasciojau net nzn kiek km miske nuejau orientacinio punktus deliodama vaikams, ir kojytes sunkiai tysiu, dar matyt is nuovargio migrena prisistate, tai isvis jegu nera...
reikėjo grįžti namo, tai ir įveikiau
Kokios čia orientacinės varžybos bus? Tu organizuoji?
eborista, o siaube. Kaip kokiam siaubo filme. Grynai, išmėsinėjo ir išgrūdo pro duris. Kovok, jei tik teisininkai pasakys, kad šansų yra! Ir laikykis!
Erborista- stiprybes... gaila, kad su tokiom nesamonem tenka susidurti
operacija ne juokas, o gydytojai zaidzia... gaila
pasisiuvo dama suknelę, delninukę, bet sako nemoku siūt
![]()
man kojines susiūt rimtas darbas, o čia rūbus siūni! Nerealiai!
![]()
reikėjo grįžti namo, tai ir įveikiau
Kokios čia orientacinės varžybos bus? Tu organizuoji?
delninukes neiveikiau ryt bandysiu, siandien jegu nera. susiruosiau miegot ir prisiminiau, kad suknios taip ir neikeliau. va:
[URL=http://www.part.lt/perziura/1bb3f66f7383d5f796373dc46b44521a226.jpg][/URL]
ai, stovykloje busiu ale vadove. tai orintacinis bus vaikams. paskutini karta orientaciniam dalyvavau pries 11metu o pries kokius 9m teisejavau. paemus i rankas zemelapi teko pasukt kuri laika galva ir prisimint kaip ir kas cia
sekmadieni startuojam su stovykla. tai uch... tikiuos bus geras oras, nes prie jo lengviau turet veiklos, nes jei blogas oras teks kazka mastyt
delninukes neiveikiau
ryt bandysiu, siandien jegu nera. susiruosiau miegot ir prisiminiau, kad suknios taip ir neikeliau.
ai, stovykloje busiu ale vadove. tai orintacinis bus vaikams. paskutini karta orientaciniam dalyvavau pries 11metu
o pries kokius 9m teisejavau. paemus i rankas zemelapi teko pasukt kuri laika galva ir prisimint kaip ir kas cia
sekmadieni startuojam su stovykla. tai uch... tikiuos bus geras oras, nes prie jo lengviau turet veiklos, nes jei blogas oras teks kazka mastyt
Labai labai labai graži suknelė! Pasaka! Tikra auksarankė
Beje, pas mus namie tokios pat durys
O geras, fainai savanoriškai čia stovyklos vadovė? Kur stovykla vyks? Kiek laiko?